"שמונה מעיינות" -
של טיול

רֶשֶף

New member
"שמונה מעיינות" - ../images/Emo59.gif של טיול

לשם שינוי עשינו הפעם טיול כמו שטיול צריך להיות. מה שמבדיל "טיול" מ"רכיבה" זה ש"טיול" הוא לא רק רכיבה. פה מטפסים להשקיף מאיזה תל, שם יורדים להציץ לתוך איזו נִקבה, ביקור באיזה מנזר, טבילה באיזה מעיין, עליות "קשות אך לא ארוכות", ירידות "מהירות אך לא קצרות", נוף עוצר נשימה, מזג אויר חם אך לא אכזרי מדי, כמה סינגלים חביבים למדי, אפס (0!) פנצ'רים/תקלות, אף אחד לא מגיע לאפיסת כוחות, רכיבה בשאנטי, פיקניק קטן שפותח תיאבון גדול והמון המון סיפוק. אני לפחות נהניתי מאד. סיפור הדרך מפורט ממילא ב"הרים", ממיקלדתו של רמי לשם. אם פיש ירצה להוסיף אנקדוטות... יוסיף, בכבוד. כמה תמונות לפתיחת התיאבון ואח"כ אני הולך לישון קצת.

רֶשֶף

New member
תיקון - זה לא "עין תמר" אלא...

אחד מצמד עיינות עמינדב. עין תמר נמצא בהמשך, בסוף הסינגל.

kanshoof

New member
לא רוצה להרוס את השרשור אבל:

נראה טיול יפה לאללה, חוצמזה: התמונה שארגנת עם הכניסות בדלת ממש יפה, סחת'ין !

aFish

New member
../images/Emo9.gif ידעתי שאפשר לסמוך עליך../images/Emo70.gif

אז נכנסתי בשעת ערב מאוחרת זו כדי לראות אם יש תוצרים לטיול הנפלא של היום - וכצפוי לא איכזבת... היה...איך אומרים הסוטים? מענג
וסחתיין על השינה...לא ישנתי דקה ואני רענן מתמיד (ועוד צריך לפרוק הלילה את האופנים מהבגאז' למחסן)

רמי לשם

New member
ויי, רשף, גרמתי לי געגוע

איך אני אוהב את המסלול הזה, שמשלב בתוכו את הנהייה המדברית משהו של ישראלים אחרי מים עם הנופים של ירושלים... אחלה תמונות, ואני שמח שנהניתם.

aFish

New member
אם כבר...

סחתיין על המסלול המדהים...פשוט מופלא. וכל זה חצי שעה מהבית... ושכחת את הנהיה החו"לית של הישראלי המצוי שמגיעה כאן בדמות המנזר הזה על צוק הסלע עם המעינות שנובעים להם מתוך הקיר ומשמשים כאמבט טבעי. תוסיף סינגל מוצל על שפת תהום נופי, ירידה אדירה בחסות הנוף האירופאי משהו של נחל שורק וזה פשוט המתכון המושלם. זה ממש לא סתם רכיבה...A ride with a touch of magic ולמרות מה שכתב מישהו בהרים התקשיתי למצוא את אי הדיוקים במסלול. כתוב מצוין!

baba68

New member
מסכים לכל מילה היה מדריך מדהים

וכמובן גם טיול מדהים

למעלה