שמועה: העתק של הגיטרה של גילמור

The Walrus

New member
שמועה: העתק של הגיטרה של גילמור

פנדר ממש ברגעים אלה עובדים על העתק מדוייק של הגיטרה השחורה המפורסמת של דייויד גילמור. זהו לא דגם סיגנצ'ור רגיל אלא דגם relic - העתק עד לפרט האחרון (בדומה למה שעשו לבלקי של קלפטון). בשביל המשימה פנדר לקחו את הגיטרה המקורית, פתחו אותה, למדו אותה עד אחרון פרטיה והעתיקו אותה במדוייק. סימור דנקן מייצר את אותם הפיקאפים בדיוק. ידית הטרמולו תהיה מקוצרת. גם הסוויץ' המיוחד לשילוב פיקאפים צוואר וגשר ישוכפל. הכל בשביל להעתיק את הגיטרה עד לפרט האחרון. עדיין אין שום הודעה רשמית בעניין, כי פנדר מנסים להשתיק את זה אבל השמועה דלפה. המקור שלי הוא העמוד הזה: http://www.davidgilmour.pq.pl/viewtopic.php?t=1559 זה אולי נראה לא מאוד אמין, אבל אני מכיר את הבחור שפירסם את זה לא מעט זמן (אני שם בפורום די הרבה) ואין סיבה שישקר, הוא אחד החברים הכי ותיקים בפורום ההוא ואני לא רואה סיבה שהוא יטעה אותנו. נכון, זה לא מקור רשמי וכרגע זה לא יותר משמועה, אבל אני מאמין באופן אישי. בכל מקרה, זה ככל הנראה חדשות רעות, בגלל שהדגמים הקודמים של הrelic (קלפטון, SRV ואולי עוד כמה, לא זוכר) יוצרו במהדורות מאוד מוגבלות (בסביבות 100 גיטרות סך הכל), עלו בסביבות ה25,000 דולר ולא הגיעו לארץ, כמובן. זה בניגוד לדגם הסיגנצ'ור, שעולה הרבה פחות ונמצא גם בארצנו הקטנטונת, כך שלמי שחלם על בלקי (סטייל גילמור) משלו יכול לשכוח מזה (או לחסוך 25,000 דולר, ולהתאכזב לגלות שהם נגמרו ושהוא צריך לחסוך עוד 25,000 דולר בשביל מכרז באי-ביי). בכל מקרה, אני חושב שזה מאוד חבל שהם לא מייצרים בנוסף לכך דגם סיגנצ'ור רגיל (כמו שלקלפטון יש שני דגמים). אני גם לא רואה את הרווח העסקי מזה - מה הטעם בלהוציא גיטרה עם פוטנציאל כל כך ענק (אחרי הכל, דייויד גילמור) בגירסה כל כך מוגבלת?? אולי עוד אפשר לקוות למשהו זול יותר בהמשך. בכל מקרה, כרגע זה מה יש.

RoieL

New member
לא נכון

פנדר הודיעו באופן רשמי שבשנת 2008 תושק סדרת סיגניצ'ר של דייב [לא יודע אם קאסטום].

The Walrus

New member
למה זה סותר את ההודעה שלי?

ברור שהם אמרו באופן רשמי, לא אמרתי שלא. אמרתי שהפרטים החדשים - ז"א, העובדה שמדובר בהעתק מדוייק ולא בסיגנצ'ור רגיל - הם לא רשמיים. ואגב, יש לך נטייה להגיב על החלק הכי פחות חשוב בהודעה.

יש נטייה

לחברי הפורום הזה להתדיין ולהתווכח בצורה קטנונית ביותר, כך שפשוט לא כיף לקרוא כאן. למעט הניתוחים של ציף כמובן.

זה שאנשים לא לומדים מהנסיון

למשל. ולמרות שהסבירו להם יפה, הרבה פעמים, במשך חודשים רבים, שההודעות שלהם נשמעות קטנוניות ומעליבות, ולמרות שהם הבטיחו להשתנות, הם ממשיכים בשלהם, מסיבות הידועות רק להם.

FunkyMonk

New member
אני מוחא

מעולם לא הבטחתי להשתנות. היו כמה הודעות שהצטערתי עליהן - אבל מעולם לא הבטחתי להשתנות.

RoieL

New member
למה אתה לא קורא מה אתה כותב?

"חבל שהם לא מייצרים בנוסף לכך דגם סיגנצ'ור רגיל (כמו שלקלפטון יש שני דגמים)" אני כתבתי שהם כן. ואגב, זה פרט מאוד חשוב וממש לא שולי, ואתה בעצמך הודעת עליו בפורום לפני כמה חודשים.

The Walrus

New member
אם לזה התכוונת

(בגלל שציף ביקשה, הודעה רגועה למדי) לפי מיטב הבנתי מההודעה של מה-שמו, דגם הtribute בא במקום הסיגנצ'ור. זה גם הרושם שקיבלתי משאר האנשים שים. אני חושב שהתוכניות של פנדר פשוט השתנו באמצע.

RoieL

New member
לפחות באופן רשמי זה לא

שבוע שעבר כשאימתתי סריאל של טלקסטר לחבר שאלתי במייל עובד של פנדר גם על מתי הסיגניצ'ר יצא, הוא אמר שההשקה היא ב- 2008.

The Walrus

New member
ייתכן שזה היה לפני ההחלטה

בכל מקרה, כרגע הכל זה שמועות ואין טעם להתווכח עליהם. בוא נעצור פה.

למעלה