שמועה התגלגלה לאוזני..

khrui

New member
שמועה התגלגלה לאוזני..

השמועה המדוברת היא שק'טלין טרנר היא למעשה אמנדה קוויק, פשוט טרנר זה שם העט השני או הראשון שלה . יכול להיות?

JCD

New member
עד כמה שאני יודעת...

שם העט השני של אמנדה קוויק הוא ג'יין אן קרנץ. תחת שני השמות היא רושמת באותו סגנון, ואפילו שמות הדמויות הרבה פעמים חוזרים על עצמם.. אבל כאמנדה היא רושמת רומנים הסטוריים, וכג'יין היא רושמת רומנים בני-זמננו. יכול להיות שהיא רושמת תחת שלוש שמות?

נטלי 22

New member
../images/Emo12.gif

אמנדה קוויק וג'יין אן קרנץ זה אותה סופרת??? מה הקטע בלכתוב ספרים ב 2 שמות?

JCD

New member
../images/Emo6.gif

אני באמת לא יודעת מה הקטע... אולי בגלל השוני בין הזמנים (היסטורי ועכשווי). למען האמת, למרות ששמתי לב לדמיון בין הכתיבה של אמנדה וג'יין אף פעם לא עלה על דעתי הרעיון שהן אותה האחת. אפילו הופתעתי מאד כשגיליתי את זה. אבל היסטורי או עכשווי, אני אוהבת את הספרים שלה. אני אוהבת את העלילה ואת האופי של הגיבורים והגיבורות. בייחוד את האופי של הגיבורות- יש הרבה ספרי רומן רומנטי שבהם הגיבורה ממש חסרת אופי וחיוורת, שכמה שדורכים עליה היא אומרת תודה. בספרים של אמנגה/ג'יין זה לא כך, הגיבורות הרבה יותר נועזות (במיוחד בהיסטורי, בהתחשב בזמנן)והרבה יותר קל ונחמד להזדהות איתן. גם הגברים הם לא נבזיים וחסרי כבוד, כמו שראיתי שתארו אותם בכמה הודעות פה. הרבה פעמים יש בספרים שלה גם נגיעה של הומור, שזה דבר שאני מאד אוהבת בספרים (ובכלל
) שאני קוראת- ולא חשוב מאיזה ז'אנר.

למעלה