שמועה טרייה צצה הערב,

moe777

New member
שמועה טרייה צצה הערב,

על פיה בעקבות מסע יחסי הציבור הנרחב ל"שמש נצחית" (סרט מצויין של מישל גונדרי על פי תסריטאו האדיר של קאופמן, הוקרן בפסטיבל י-ם השבוע), להקרנה התל אביבית בסינמטק יגיעו מר ג'ים קארי בכבודו ובעצמו, ועמו מר פרודו הקט, אליהו עץ. השאלה הנשאלת היא... WTF? לא ברור מי החל להפיץ שמועה זו. לא ברור אם נותרו כרטיסים להקרנה (בכל מקרה, החל מהשבוע הבא ברשת בתי קולנוע "לב"- מומלץ!) ואליהו (עם כל חיבתי אליו) מופיע בתפקיד עציצון. ידיעה זו עתידה להתעדכן בקרוב עם פקטים נוספים (רמז, סביר להניח שזו מתיחה, וגם אם לא- לא ברור למה).

go girl1

New member
לא נשמע אמיתי בכלל../images/Emo118.gif

וגם אם כן זה לא מעניין.....

moe777

New member
../images/Emo6.gif

זו שמועה. הסינמטק מקרין את הסרט כבר מחר, במרתון צ'ארלי קאופמן. אם עדיין לא ראיתם את "להיות ג'ון מלקוביץ'", "אדפטיישן", "המין האנושי" וכמובן "שמש נצחית" הטרי- אתם חייבים לקפוץ מחר לסינמטק !

LeAnNe

New member
סופן של שמועות../images/Emo62.gif

להתברר כלא נכונות (אלא אם הן נכונות
) זאתי בכל מקרה לא נשמעת נכונה.

aniviel

New member
נשמע כמו בול***... חח

אני מאוד אוהבת את צ'ארלי קאופמן. ראיתי מזמן את "אדפטיישן" בקולנוע (אהבתי את זה שהוא המציא לעצמו אח תאום חח) ולפני כמה ימים את "להיות ג'ון מלקוביץ'" ואני מתה על הראש המוזר שלו (של צ'ארלי...). אני מאוד מצפה כבר לראות את "שמש נצחית בראש צלול". ראיתי את הפרסומות בתל אביב להקרנה מחר וכל כך התבאסתי כי הייתי הולכת אבל מחר אני טסה! ואפרופו לא קשור, חזרתי הרגע מ"ספיידרמן 2" סרט טיפשי ביותר אבל יותר נהניתי מאשר מהראשון

חחחחח כן בטח...

על מה הסרט? אלייז'ה ווד משחק שם????@!!??!!? עם ג'ים קארי?? פשששששששש זה לא הסרט שקארי משחק משרת של בית ישן וגדול שאליו עוברים שני ילדים קטנים?

moe777

New member
לא שמעתי על סרט בו קארי מגלם משרת,

סרט זה מבוסס על תסריטו של צ'ארלי קאופמן (להלן, "האלוהים") ובבימוי מישל גונדרי (במאי וידיאו-קליפים אדיר, ו"המין האנושי" שהיה די בינוני) קארי מגלם בחור בשם ג'ואל, בחור סטנדרטי שמתאהב בקלמנטיין (קייט וינסלט המקסימה)- בחורה לא סטנדרטית, מחליפה צבע שיער כל שבוע וספונטנית במידה קיצונית. מדובר בספור מד"ב, בו הזוג עובר תהליך מחיקת זכרונות אשר מוכיח להם את אהבתם זה אל זו, וכי ישנם דברים שנידונו להתרחש ואין למנוע אותם. תסריט מצויין ושחקנים ראשיים נפלאים. מארק רופאלו, קירסטן דאנסט, אליהו עץ וטום וילקינסון אף הם מסתובבים בסצינות אחדות, אך בסה"ך נוכחותם די מינימלית.

למעלה