שמועה מבאסת על אוברים.

fatut7

New member
שמועה מבאסת על אוברים.

איזה מנחוס אני אם זה נכון, יש דיבור חזק על בדיקת סמים בעייתית ועל פרנק מיר כמחליף. סעמק מקווה שזה רק שמועה.

udi102

New member
מקווה שזאת רק שמועה ....

אחרי האירוע האדיר שהיה הבוקר ,התאבון רק גדל לעוד ועוד MMA איכותי

זקס11

New member
מחר נדע יותר

העובדה היחידה שידועה עד כה זה פגישה שיש לאוברים עם NSAC ביום שני בבוקר. סיבות אחרות לכזו פגישה יכולות להיות (לפי תגובות באינטרנט): 1- סידור רשיון הלוחם של אוברים. 2- החזרת מחנה האימונים של אוברים להולנד, בגלל סרטן סופני שיש לאמא שלו. אני מחזיק אצבעות לקיומו של הקרב הזה.

זקס11

New member
על פניו, עוד מקרה של עתונות גרועה

הנה פרוטוקול NSAC למחר: http://boxing.nv.gov/Agenda/12-12-11AG.pdf לפי הפרוטוקול, אוברים מגיש בקשה להלחם. יש גם בקשה של מיוטושנקו, שנלחם באותו הקארד. הנושא הראשון בדיון הוא לגבי שימוש בסטרואידים וסמים, ובדיקות להוצאת לוחמים מקרבות. אז אם מחברים את הנושא הראשון, עם נושא מספר ארבע, מקבלים את החשדות שמדובר עליהם.

מרקו בי

New member
לא נשמע הגיוני

הufc פרסמו את האירוע של לסנר-אוברים במהלך האירוע הנוכחי אם הם היו יודעים משהו הם לא היו מפרסמים בכלל או פחות.

AmitNHB

New member
אוברים קיבל רישיון לקרב עם לסנר ב UFC

141
מקור תקציר האירועים: רצו שינה, הוא נתן להם רק דם. הקריץ כל מיני תירוצים בשביל לתת לבשר הסוסים לצאת לו מהמערכת. דיינה התקשר לקית' קייזר ואמר לו "שמע גבר, לא מתאים. חצי רוסטר פצוע לנו" יעלימו עין...

fatut7

New member
כן אבל זה תלוי בשלוש בדיקות ושאלו את מיר עם

הוא מוכן להחלפה. תחושה שלי, אוברים גמר את הסיפור שלו בufc.

AmitNHB

New member
2. אחת היא לאחרי הקרב.

טוב, נתפלל שיהיה טוב
אם גם הקרב הזה מתבטל זה כבר מתחיל להיות מסוכן לפופולריות של ה UFC.

UgiPletzet

New member
אני דווקא אופטימי אחרי החדשות האחרונות

לפחות בינתיים, נראה שמדובר (שוב) בהגדרות לא מספיק ברורות של NSAC. הוא לא נכשל באף בדיקת סמים, ויש בדיקה נוספת שאמורה להיבדק בהמשך השבוע. נשמע כאילו אין בעיה אמיתית, חמסה חמסה.

BeniTaz

New member
אתה מתכוון זהב אולימפי בג'ודו בייג'ינג 2008

מעל 100 ק"ג. אחד התארים הנחשקים ביותר בספורט האולימפי.

BeniTaz

New member
לא מרשים במיוחד

בקרב האחרון כבר ירד ל-LHW וסיים בתיקו עם פיליו הדועך. למרות שטוענים שהוא ניצח את כל הסיבובים והתוצאה היתה מכורה. פידור לא אמור להתקשות.

הרקע של פדור לא כזה מרשים בג'ודו

בטח שלא אל מול אישי, that being said לפדור יש הרבה יותר ניסיון עבודת האבקות נוגי מאישי, יש לו עמידה הרבה יותר טובה מאישי, והוא יפרק את אישי זבנג אחר זבנג.... יש מצב לנוקדאון ואז "ריצפה והפצצה" .

BeniTaz

New member
"ריצפה והפצצה"

פעם ראשונה אני שומע את זה.. אני הולך לאמץ.

הכל שטויות במיץ עגבניות

אוברים בסדר גמור היפנו את השאלה הזו לדיינה וויט והוא הפריך את השמועה הזו מכל וכל

למעלה