שמועה מעניינת שנתקלתי בה

abigaillovesmj

New member
שמועה מעניינת שנתקלתי בה

זוהי שמועה לא מזיקה ולכן לדעתי אין בעיה לדבר עליה, מסתבר שהיא רצה כבר מלא זמן בפורומים באמריקה. ידוע שמייקל היה דלוק על דיאנה רוס הרבה זמן, גם בתור בנאדם צעיר וגם בתור מבוגר. לדיאנה רוס יש חמישה ילדים, כאשר הצעיר מבניהם איוון, נולד בשנת 1988. לא מזמן ראיתי את התוכנית סטודיו למשחק והם אירחו את דיאנה רוס. בקהל ישבו חלק מהילדים שלה ואחד מהם ממש אבל ממש הזכיר לי את מייקל. מסתבר שלא רק אני חשבתי שיש דמיון, כי מסתבר שהשמועה שלמייקל ולדיאנה רוס יש ילד משותף רצה כבר מלא זמן בחוגים אפרו אמריקאים. זה נראה לא סביר מצד אחד אבל מצד שני, יש משהו בו שממש מזכיר את מייקל (למרות שקשה להסביר בדיוק מה). אני מצרפת את התמונה שלו כדי שתוכלו לשפוט בעצמכם ולספר מה אתם חושבים. קחו את הדיון בקלילות, זה רק בשביל הכיף

unb®eakable

New member
אם זה אפשרי זה יהיה כמו

כמו לעשות ילד אם האימא הרוחנית שלך...תקראי לזה איך שאת רוצה. רוס ומייקל הם קרובים מאוד ומייקל רואה בה משהו מאוד מכובד כמו אימא. אז מצד אחד אם זה יהיה נכון -זה יהיה הזוי לחלוטיין אני גם לא מבין איך מייקל היה עוזב את הילד שלו ולא שומר איתו על קשר.. אלא אם כן הוא לא יודע כמובן.הזוי ומצד שני זה יכול להיות הדבר הכי טבעי ומדהים שיכול להיות. אבל אני בטוח שהכתורות יחגגו על זה. בקישור כל עוד זו שמועה- שאגב אני עדיין לא ניתקלתי בה...שישאר ככה.

unb®eakable

New member
ואגב נשים

לא בא לו למצוא מישהי ... אני לא מבין אותו בקרוב 50....אין אישה??!!! מחשיד ומוזר עם כל ההבנה למייקל -אני לא מבין את זה

abigaillovesmj

New member
לדעתי יש לו מישהי

אלא שהוא לא משתף את הציבור. ונראה לי שזה רעיון טוב לא לשתף כי לדבי ולליסה דיי עשו את המוות.

g a g a

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo115.gif../images/Emo79.gif

Searching for a destiny that's mine there's another place another time. Touching many hearts along the way yeah hoping that I'll never have to sa@ It's just an illusion - illusion - illusion. Follow your emotions anywhere is it really magic in the air? Never let your feelings get you down. Open up your eyes and look around It's just an illusion - illusion - illusion. Could it be that it's just an illusion putting me back in all this confusion? Could it be that it's just an illusion now? Could it be that it's just an illusion putting me back in all this confusion? Could it be that it's just an illusion now? Could it be a picture in my mind? Never sure exactly what I'll find. Only in my dreams I turn you on. Here for just a moment then you're gone. It's just an illusion - illusion - illusion. Could it be that it's just an illusion putting me back in all this confusion? Could it be that it's just an illusion now? Could it be that it's just an illusion putting me back in all this confusion? Could it be that it's just an illusion now? . . .

~orit~

New member
איה..... אמממ... כאילו לא ברור למה לא? XD

שרונעעעע נא לא לקטול אותי!!

midnightcat

New member
זה די ברור שהוא היה מאוהב בה שנים רבות,

הוא גם הודה בזה, והכלבה לא יכלה להגיד לו כן או לא וייבשה אותו שנים- עד שהתחתנה עם מישהו שהוא לא מכיר, ועל זה היא צריכה לסבול. מצד שני, זה אחד מאותם הדברים שהפכו את מייקל למי שהוא היום. ולא נראה לי שהילד הזה שלהם.

abigaillovesmj

New member
הנה תמונה של איוון רוס ואבא שלו

אבא שלו ז"ל היה מטפס הרים. דיי מגניבבב

למעלה