שמועה

שמועה ../images/Emo4.gif

לינקין פארק לא הוקמו מעצמם... הייתה מודעה בעיתון שחיפשו אנשים ללהקה או משו בסגנון... ככה שכל אחד מהם נבחן והם אלו שהתקבלו... נכון או לא נכון? אמממ... ואם כבר שאלתי... איך הם באמת התחברו?

coka

New member
לגזור ולשמור!

התחברות של לינקין היא די מוזרה.... זה התחיל בעצם בשנת 1996 באיחוד של חברים ללהקה בשם זירו, המייסד היה מייק שינודה, הוא למד עם בראד ועם רוב בתיכון ועם ג'ו הוא למד באוניברסיטה וככה נוצר הקשר ביניהם, ובראד הכיר במכללה את דייויד פארל (פיניקס). לאחר כמה זמן פיניקס החליט לצאת לסיבוב הופעות עם להקתו עוד מימי התיכון, ונשארו רק מייק, בראד, ג'ו ורוב. הם לא ידעו אם להתפרק או להישאר, ומייק היה אומר להם דברים שבאותה תקופה נשמעו מצחיקים, כמו "אנחנו עוד ניקח גראמי", לבסוף הם החליטו לא להתפרק אבל הם עדיין חיפשו סולן. הם שמעו על מישהו בשם צ'סטר בנינגטון שגר בעיר פיניקס ושנשוי לסמנתה, הם החליטו ליצור איתו קשר ושלחו לו קלטת דמואים שהוא היה צריך פשוט להקליט את הקול שלו על המוזיקה, הוא אמר שהוא ישר נדלק על הסגנון וגם הם נדלקו על הסגנון שלו, ובקשו ממנו להגיע לקליפורניה ואז שינו את שם הלהקה להייבריד ת'יאורי בגלל ששילבו כמה סגנונות, בקליפורניה הם התחילו לנגן בבארים קטנים ומקומות ללהקות מתחילות ומשם הם התחילו לנגן כלהקות חימום ללהקות כמו סיסטם אוף אה דון ודפטונס. הם רצו להוציא אלבום קטן שיכיל 6 שירים אבל אז גילו שיש כבר להקה בשם הזה וכדי להמנע מבעיות משפטיות שינו את שמם ללינקין פארק על שם פארק לינקולן.אחרי זה הם הוציאו את האלבום עם ה-6 שירים והתחילו לחפש אחר חוזה תקליטים, ואחרי שכמעט כל החברות המפורסמות דחו אותם, באחת מההופעות שלהם היו נציגים מחברת התקליטים "וורנר ברוס" והאזינו למוזיקה שלהם והרגישו שיש בזה משהו ושזה זה, והציעו להם חוזה הקלטות בשנת 2000, הלהקה הסכימה מייד, ויחד עם דון גילמור, שעבד איתם על אלבום הבכורה הייבריד ת'יאורי על שמם הקודם, הדיסק יצא ב-24.10.00 ועם צאתו של הסינגל הראשון מתוכו, וואן סטפ קלוסר, שהצליח מאוד וזכה להערצה רבה באותה תקופה, האלבום נמכר כמו גרעינים וזכה לפלטינה ראשונה בדצמבר 2000 ומאז הוציא עוד 8 פלטינות... וככה לינקין פארק קמו ועלו=)

Cupid In Hell

New member
יש לי את זה

יש לי את זה ממזמן יש לי תיקיה של כל מיני דברים של לינקין תמונות פוסטרים מוצרים וכו' המן הרשעעעע

למעלה