שמועה

• פותח הנושא dr00
  • פורסם בתאריך

dr00

New member
שמועה

שלום אני חדש פה מגמגם מאז שאני זוכר את עצמי - התחיל בגיל 4-6 לא זוכר בדיוק לפי המ שאמרו לי אתמול חבר טוב שלי סיפר לי שהוא שמע ממשהו שהורידו לו לפרופיל 64 בצבא בגלל גימגום החבר שלי היה בטוח שלא יכול להיותץ אבל חבר שלו אמר לו שהוא בטוח שזה רק בגלל זה. אז אני שואל אותכם זה יכול להיות שיורידו כל כך הרבה פרופיל בגלל גימגום, או שיורידו בכלל? כי זה נשמע לי לא סביר תודה

shuky63

New member
אם תקרא בפורום תמצא מגמגמים שעברו

את הצבא עם פרופיל 97 וקורס קצינים וכאלה ששוחררו מהצבא בשל הגימגום,וכמובן את כל המקרים באמצע.הכל תלוי במגמגם עצמו.

dr00

New member
אחרי..

אחרי שרשמתי את זה קראתי קצת בפורום וראיתי אבל יכול להיות שיורידו פרופיל על זה שאני מגמגם?

stkachov

New member
לא נראה לי שקראת

לא הבנת את מה ששוקי כתב לך? הוא הרי ענה לך לשאלה... יש כאלו שלא מורידים להם כלום, ויש כאלו שנותנים להם אפילו פטור. הכל תלוי בסוג הגמגום, בחומרתו, באדם עצמו ובעיקר בועדה הרפואית שבודקת אותך. תעשה חיפוש מתקדם בפורום על המילה "פרופיל" או "צבא" או "פטור" ותמצא מענה לכל שאלותיך.

פויו

New member
לי הורידו פרופיל ל64 בגלל גימגום

וזה היה לפני שלושה חודשים

stkachov

New member
מה

זה הצהרת או עלו על זה? אם בן אדם מגמגם קל מאוד כך שכמעט ולא שמים לב לזה אז מן הסתם גם לא יורידו פרופיל על זה. אבל אם אתה נכנס לחדר ומדברים איתך ורואים שאתה מגמגם אז מבינים ישר. אני גם לא חושב שזה חכם להסתיר את זה כי זה רק יכול לפגוע בך בהמשך הדרך. מהי חומרת הגמגום שלך?

shuky63

New member
השאלה הנכונה לשאול היא לא מה חומרת

הגימגום שלך אלא האם אתה רוצה בכלל להתגיס ואם כן האם אתה רוצה ג'וב נעים וקליל שיעביר את 3 השנים בכף או שאתה שואף לתת את המקסימום שאתה מסוגל?? על פי התשובה שלך תוכל לדעת אם אתה צריך לא להזכיר את הגימגום שלך בתהליך המיון ולקוות שלא תיפול על ממיינים נוקשים וחשוכים שיחסמו אותך, או לחילופין לגמגם יותר מהרגיל במבחני המיון ולהביא אישורים מכל מטפל שהיית אצלו שאתה לא מסוגל לדבר. אז מה תשובתך?

stkachov

New member
חומרת הגמגום הוא

גם פקטור חשוב ואסור להתעלם ממנו. הוא יכול להיות עם מוטיבציה הכי גבוהה בעולם אבל אם הוא מגמגם, למשל טייס מטוס קרב הוא לא יהיה.

dr00

New member
תשובה

אני בדיוק יודע איך להגדיר את החומרה שלי. אני נתקע די הרבה אבל לא תמיד. זה לא שאני לא יכול לדבר כמה משפטים ללא גימגום. וקרו מקרים שאנשים שפגשו אותי לא להרבה זמן בכלל לא ידעו שאני מגמגם. ואני לא מתכוון לנסות להיתקבל לאיזה תפקיד מכובד או משהו אני בכל חושב על עתודה (זה עם ע'? אני לא בטוח) מישהו יודע אם זה יכול להפריע לעתודה. והילד הזה שדיברתי עליו שסיפרו לי להורידו לו לפרופיל 64. אז אמרו לי שהוא מגמגם ממש קל צריך לדבר איתו לא מעט כדי לשם לב לזהלא

stkachov

New member
אין שום סיבה

שזה יפריע לעתודה. ראה שרשור אחר שפתח מגמגם עתודאי שעוד מעט מסיים את בלימודים.

למעלה