שמועות אודות ההתנתקות

שמועות אודות ההתנתקות

עד כמה ששמעתם\החיילים שבביתכם שמעו...זה נכון זשמהלך ההתנתקות כל החיילים פשוט יהיו תקועים בבסיסים שלהם?ולא יהיו שום חופשות מסוג כלשהו?

oshiko

New member
לא שמעתי הרבה ...

הבן שלי אומר שכולם יהיו מעורבים. זה כנראה אומר שלא תהיינה יציאות. לא דיברו איתם יותר מדי לגבי המעורבות עצמה.

מ ס ט י ק

New member
שלום...

אני חיילת, משרתת בקבע כשמונה חודשים וגם הולכת להשתתף במהלך ההתנתקות. מדיונים וימי עיון שמתקיימים לקראת ההתנתקות הבנו כי הרמטכ"ל הנחה את כלל החיילים לקחת חופשה לפני תחילת ההתנתקות ע"מ שמירב הסד"כ יהיה בצבא בזמן ההתנתקות למקרה ויהיו אירועים שונים. אגב - חופשות סופ"ש החיילים יקבלו, ייתכן רק שיהיו מוכנים להקפצות במידת הצורך. אני מניחה שאם לא יהיו התפתחויות שליליות בזמן ההתנתקות הפקודה הזו תבוטל וחיילים יוכלו לצאת לחופשות. חיליים שהולכים להשתתף במהלך יצאו לחופשה מרוכזת לפני תחילת ביצוע המשימה - גם זאת עפ"י פקודת הפינוי. - החיילים שמפנים לא יוכלו לצאת לחופשה בזמן ההתנתקות. מקווה שזה ענה לך על השאלות.

princess lis

New member
בני וחברתו קבלו צו מילואים אוג' ספט

שניהם משרתים במשטרה צבאית... מעניין אם ישחררו את החברה ליום חתונתם
שבת שלום וחג שמח לכולם

oshiko

New member
נצל"ש - מה שלום האח מחי"ר ייעודי

איפה הוא שובץ? קיבל כבר כומתה? יוצא למתקדם?

oshiko

New member
כבוד כבוד

תותח רציני האח שלך אם הוא הגיע לעוקץ. היה לו רקע עם כלבים? חבר'ה שהיו במקדים לגיבוש ונתנו להם להסתדר עם הכלבים סיפרו שהכלבים האלה נראים כאילו נתנו להם סטרואידים. השבוע היתה ידיעה על כלב מעוקץ שבמעצר מבוקש הוא רץ לגג איפה שהמבוקש הסתתר, נעץ שינים ברגל שלו, גרר אותו במדרגות קומה אחת למטה ועוד 20 מ', והביא אותו לחיילים על מגש כסף. מדהים אותי לאיזו רמת אילןף, הבנה, ודיוק בביצוע אפשר להגיע איתם.

מ ס ט י ק

New member
לא ממש רקע של כלבים

אבל מהרגע שנולדתי (אני הבכורה) יש לנו כלב בבית... והכלבים האלו - כן הם פשוט מאולפים ברמה לא נורמלית! אני רק מקווה שהוא יסיים את המסלול והכל יהיה בסדר.. אמן אמן אמן!

למעלה