שמועות: ווטרס יצא לטור עם "החומה" ב-2010-2011

שמועות: ווטרס יצא לטור עם "החומה" ב-2010-2011

על פי מנהליו של ווטרס, הוא "שוקל" לצאת לטור בשנתיים הבאות, עם "החומה", ככל הנראה עקב התגובות החיוביות לביצוע DSOTM בטור הקודם שלו. כזכור, הוא התכוון לבצע רק מספר קטן של קטעים מהאלבום, ובסופו של דבר ביצע את כולו, כמעט בכל הופעה. ביצוע מלא של "החומה" בוודאי יעורר את האוהדים, ויבטיח את ההצלחה המסחרית של המופע. מצד שני, זה מעיד על מחסום היצירה הנמשך של ווטרס, שכבר 15 שנים מנסה להפיק אלבום סולו נוסף, ללא הצלחה. מצד שלישי, איך זה מתיישב עם גרסת המחזמר ל"החומה" שאמור לעלות בברודוויי מתישהו, כאשר ווטרס מעורב בהפקה של הנ"ל? נחכה ונראה.

בעיניי כן, אבל לא בעיניו

הוא ראה את Ca Ira כפרוייקט צדדי שלו, לא חלק מהעבודה העיקרית. מה גם שהוא לא כתב את המילים. במשך כל השנים הוא מדבר על עשיית אלבום אחד או שניים, תוך התלבטות מה יהיה הנושא המרכזי שלהם/שלו. לאחר Live 8 הוא קיווה להקליט את האלבום עם הפלויד, ודיבר על כך פחות או יותר בגלוי. זה כמובן לא יקרה, ונדמה לי שהוא מבין את זה כרגע. מכאן, הטורים הנוסטלגיים.

The Walrus

New member
עצוב לי לחשוב שכותב ברמה כזאת

כבר 15 שנה לא מצליח להוציא אלבום... כנראה מחסום כתיבה רציני ביותר. הטור שלו לא נשמע מעניין במיוחד בעיניי, החומה אלבום מלא בפילרים ממש לא מעניינים וביצוע שלו הרבה פחות מרגש מdark side of the moon שכבר ראינו, ובנוסף המופעים של ווטרס די משעממים אותי... מתוכנן עד הפרט האחרון, הכל על קליק, השימוש בפלייבקים, הקול שלו לא אותו דבר וכו'...

MilkShack

New member
אני לא מבין את ה'לא מצליח להוציא'

קודם כל, מישהו אמר שהוא רוצה להוציא אלבום ולא מצליח? דבר שני, הוא הוציא שירים ממש מעולים מאז 92' - שעם עוד שיר אחד או שניים יכלו להרכיב אלבום. אם הוא אכן רוצה לכתוב אלבום ו'לא מצליח' אני מתאר לעצמי שהוא רוצה לעשות משהו טוב ולא סתם להוציא משהו, וזה דבר שאני בתור אחד ששומע ואוהב אותו מאוד מעריך.

הוא עצמו אומר את זה ../images/Emo10.gif

כמעט בכל ראיון אתו בעשור האחרון. חמש עשרה שנים זה המון זמן בשביל לעבוד על אלבום אחד. אפילו חמש שנים זה הרבה. יש לו מחסום יצירה כלשהו. לא קראתי עדיין את הראיון החדש אתו ב-MOJO. כשהגליון יגיע לארץ, אולי נהיה יותר חכמים.

למעלה