שמועות זדוניות מעלילות על ה- X9 ש..

שמועות זדוניות מעלילות על ה- X9 ש..

הוא לוקה במחלות ילדות קשות, אשר ברובן בעיות חשמל. האם יש לכם מידע כל שהוא אודות הדבר. אני שב ומדגיש, לי לא ידוע על כל בעיה, אך אני פשוט לא מכיר אף אדם שבבעלותו פיאג'ו X9. במספר גיחות שעשיתי לאירופה, הבחנתי בהצפה של הדגם הזה ברחובות ושקלתי לבצע רכישה.

Easy_Rider

New member
לי יש קטנוע כזה.

שנה שלמה. עשרים אלף ק"מ. אפס תקלות. תדלק וסע. (נ.ב. הוא למכירה, אם אתה מעוניין, שלח לי מסר).

Easy_Rider

New member
רק האמת

האמת היא שברגע שלחצתי על "שלח" חשבתי שזו תהיה התגובה. תודה ל X על הבעת האמון, ודרך אגב, מי שמכיר אותי יודע שאני הלקוח הכי נוח שיש. כשאני רוכש מוצר, בטח ובטח בשווי של כמה עשרות אלפי שקלים, אני עושה סקר שוק עמוק עמוק לפני שאני מחליט, ופשוט מגיע כדי להזמין. שנה שלמה (ועכשיו הגיע הזמן להחליף, אני מחליף אופנוע/קטנוע כל שנה עגולה בסיום הקיץ) ו 20000 ק"מ, אני מעיד שה X9 שרת אותי נאמנה והתאים בול לצרכים שלי. יום יום, 100 ק"מ על כבישים מהירים, בדיוק הכלי המתאים. ויש גם רדיו.

mosboya

New member
תגובה

יש לי X9 שנה אחת עשיתי עליו 10,000 ק"מ ונהנה מכל רגע, עד עתה תקלות ממש קטנות שטופלו במוסך במסגרת האחריות. 1.היה ניכבה בעצירות 2.מפסק איתות ניתקע. שתי התקלות תוקנו המלצה חמה ממני התמורה הטובה ביותר במחיר הזה

X 9 5 0 0

New member
שוב שמועות (החייאה להודעה ישנה שלי)

לאחר יותר מ-12,000 ק"מ עם X9, אני מרגיש מספיק מנוסה כדי להרגיע את מי ששוקל לרכוש X9. הפיאג'יו הנ"ל נמכר בחו"ל זמן רב לפני שעלה ארצה ואין לא תדמית של קטנוע לא אמין. בעיות שטופלו במסגרת האחריות ולא הופיעו יותר: 1. חיישן רגלית צד 2. "גרמלין" ששינה את זווית מחוגי מד המהירות והסל"ד 3. כלום 4. כלום 5. כלום 6. וכלום מעבר לזה, שום דבר. לא חשמלי ולא מיכני. כרגיל, בארץ יש צורך לייצר מידי פעם אגדות אורבניות שיהיו אייקון לחוסר אמינות וה-X9 כנראה מהווה כר פורה לידענים ששמעו מחבר של ההוא שאח שלו שמע מאחות של דודה של סבא שלו כי ה-X9 חסר אמינות. עזוב אותך משמועות. אני נהנה כל יום על גבי ה-X9 שלי. לא רואה את המוסך (אלא כשיש טיפולים), לא צריך לגנוב כסף מקופת החסכון של הילדים בשביל לקנות ולהחזיק ולא מרגיש פשרה הן בין טורי הפקק בתל אביב והן ב-140 קמ"ש (מה פתאום 140, לא עובר את המהירות המותרת) על האוטובאן המצולק המקומי. נסיעת מבחן היא מדד הכרחי כדי להחליט מה יותר נוח עבורך (לא רק נוחות לישבן, אלא בנסיעה תחת אילוצים של פקקי תנועה, תנועה בכביש מהיר וכו'). את כל יתר השמועות, לחשים וצרות עין - זרוק לפח.

חברה תודה על העזרה

אני שב ומציין, כי השמועות אודות אי האמינות לא הגיעו אלי מבעליהם של X9 וסחטיין על התיקון שנעשה כאן

למעלה