שמועות מבוססות על העונה ה11!

whitneyfan

New member
שמועות מבוססות על העונה ה11! ../images/Emo58.gif

היי, אני חדשה כאן, אני בת 19 וצופה בתוכנית מאז שהייתי ילדה קטנה. תמיד אמרתי לעצמי שבגיל 21 אני אטוס לארה"ב ואבחן לתוכנית. אפשר לומר שאני קצת מכורה, ראיתי את כל הפרקים של כל העונות- ואני זוכרת פרטים קטנים באופן מדהים. אין ספק שהמתמודדת האהובה עליי מכולן היא ויטני ת'ומפסון. היא אדירה! העונה ה10 הייתה מדהימה לדעתי...
אז מה השמועות אתם בטח שואלים? ובכן... אם תסתובבו קצת ביוטיוב תגלו דברים מעניינים- כמו לדוגמא את יעד הטיסה של העונה הנוכחית. כן כן, טיירה בנקס והבנות נמצאות לא אחר מ-
אמסטרדם הולנד! עכשיו זה כבר מתרוצץ ביוטיוב כמה זמן, יש אפילו סרטון מערוץ הבידור ההולנדי שבו רואים את טיירה מסתובבת שם... אבל בטעות הם גם חושפים מתמודדת שנאבקת בפפרצי בדרכה אל הגו סי ההולנדי-
מקי! כן כן המתמודדת שזה עתה צבעה את שיערה לשחור, לא רק נראתה מסתובבת ברחבי אמסטרדם, אלא גם שטה בתעלות באמצע צילום פרסומת הקאבר גירל למיטב הבנתי. בנוסף ניתן לראות שם בתמונות את שינה (שעדיין מאמת את החשד שבחורה אסיאתית תזכה העונה) וגם את... ג'וסלין!!! הפלא ופלא. זה הכל לחרושת השמועות. אם יהיה לי כוח אוסיף את הסרטונים אח"כ...

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gif

כמה צלמי פאפרצי צילמו את המתמודדת באמסטרדם עד אתמול לא זיהו את הבנות בגלל המייקאוברים שלהם (חוץ ממקי), אתמול שודר פרק המייקאוברס ועכשיו ניתן לזהות בלקות את הטופ שבע...

NP16

New member
לא הייתי ממהר להאמין../images/Emo58.gif

התמונה של אלינה לא ממש קשורה למייקאובר שלה.. ממתי הן טסות 7 בנות?!!!!!! ואין את לאורן ברי?! זה לא סתם חבל או משהו,זה אשכרה לא נתפס שלאורן ברי תודח כלכך מוקדם. אין מצב כאילו. רק התמונות של סמנת'ה ומקי אמינות, לא יודע אם להאמין, ומה כאילו הם לא זיהו את שיינה או ג'וסלין?הן לא כאלה השתנו.

למעלה