שמועות/שטויות/אמת?

שמועות/שטויות/אמת?

"כוכבת זהות בדויה ג'ניפר גארנר,נפרדה מאהובה מייקל ורטן שמגלם את ווהן,המפעיל שלה בסדרת....." ראש 1 גיליון832 מה 31/3/2004 אני ממש לא מעודכן כי היית בחו"ל אז אשמח לתשובה

RenanaD

New member
שטויות. דפנטלי שטויות!

ואמן כן יהי רצון שמייקל יקבל שכל ויבין שזו רק מחמאה בשבילו להראות לידה ולכן ילך איתה לטקס בקרוב... (זה טקס, נכון?! אני מקווה שלא השפלתי את עצמי עכשיו... מצד שני-אני תמיד עושה את זה, אז מילא. או וול).

מווותק

New member
זה שום דבר...אין מקום לדאגה

ראש1 משתמשים באותו המידע שאני משתמשת בו - והכל חדשות ישנות. אני יודעת את זה בגלל שאני עובדת עם ראש1 ואין שום ידיעות חדשות בנושא. סימכו עלינו - שאנחנו פשוט אוהבים לטחון כל דבר עד תום, ובמקרה של כוכבת כמו ג'ניפר גארנר (שאוטוטו עומד לצאת לה סרט), אנחנו שמחים לדוש בזה עוד ועוד (ועם מידת הרוע הנדרשת).
השאלה המעניינת פה היא... האם מייקל יתלווה לג'ניפר בבכורה שלה? אני חושבת שמור צריכה לשים את זה בסקר חדש בפורום. מה אתם אומרים? האם אנחנו צריכים לפתוח שרשור חדש בנושא?

rifkin1

New member
מייקל לא יבוא עם ג'ן!

מייקל לא יבוא עם ג'ן יד ביד. אבל אומרים שהוא יבוא עם שאר הקאסט של אליאס או שהוא יתגנב פנימה. חוץ מיזה לא בטוח שהם לא נפרדו טד מערוץ E ממשיך לטעון שכן ואל תשכחו שהוא דיווח שפנלופי וטום קרוז נפרדו אף אחד לא האמין, הדוברים הכחישו ומה מסתבר שבסוף טד הוא זה שצדק.

../images/Emo62.gifהבנתי משהו../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

את עןבדת בראש 1
(
)
או שלא
....
. מממ לא חשוב. בעצם כן - את עובדת שם או לא
אם לא אז גמאני, כמו רננה - השפלתי את עצמי...
חפיף - זה קורה לי הרבה.
. באמת...

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהאנשים פה מצחיקים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אמממ... אם אני הבנתי נכון היא עובדת עם ראש1 אבל לא בשביל זה כתבתי את ההודעה הזאת... אורלי שאלה לי אלייך
*מקווה שאני לא דוחפת ת'אף יותר מדי* אז במה בדיוק את עובדת

humm

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאולי היא סוכנת חשאית??../images/Emo98.gif

זה קורה לפעמים

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

אורלי מה יש לך לומר להגנתך

humm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

I thought i was working for the good guys..

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איתי, קרעת אותי!!!!!!!!!!!!! אורלי, רק שלא יתברר לך בסוף שאת לא עובדת עם ראש1 אלא עם מעריב לנוער והמשרד שאת עובדת בו הוא רק מתחזה לזה!!! חחחחחחחחחחחחחחח "ראש2" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מווותק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הצחקתם אותי! ../images/Emo13.gif

לא לא לא...אני לא עובדת בראש1, ולא במעריב לנוער וכדומה, אלא...בתפוז אנשים
. (כבר אמרתי לכם את זה בעבר). תפקידי בתפוז אנשים הוא עריכת וכתיבת כל תכני הצעירים והנוער (מסיבות, מופעים, סרטים, רכילויות וכדומה). אני לא אלאה אתכם בפרוייקטים עליהם אני עובדת, אבל זה מה שאני עושה בגדול. סוכנת סמויה בפורום...? ממש לא.
אני ממש ממש ממש נהנית לגלוש פה ולשוחח אתכם ואתם מקסימים (אני פשוט נורא זקנה לידכם...אבל נורא כיף לי פה).
בכל מקרה - בכל פעם שיש כתבה חדשה או משהו "רכילותי" חדש - הביאו אותו אלי ואני כבר אומר לכם אם הוא נכון או לא, או אכניס אתכם לפרופורציות הנכונות. (ואגב...בנושא טום ופנלופה...אל תהיו כל כך בטוחים שהם נפרדו. הם ניצפו משוטטים ברחובות ברלין בשבוע שעבר ונראו מאוד מאוהבים
). רואים? ככה זה בעולם הרכילות. שבת שלום!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שווה
יאאאאאאאא איזה שווה לך
גמאני רוצה
אבל חבל - סוכנת סמויה יכול היה להיות נחמד......
-D

RenanaD

New member
אה, אל תדאגי. לא סתם קוראים לבוס

שלך אריאל סלואן... את פשוט לא יודעת על זה עדיין. אנחנו החלטנו שעדיין לא הגיע הזמן הנכון לספר לך... יתברר לך על זה עוד בקרוב!

inbal145

New member
אורלי../images/Emo24.gif

אני ממש ממש ממש נהנית לגלוש פה ולשוחח אתכם ואתם מקסימים איזה חמודה
ופה לא חשוב הגיל
איזה שווה העבודה שלך
טוב שיש מישהי כמוך בפורומינו הקט...

מווותק

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תראו...זה ה-פורום, זאת ה-סדרה, ואתם ה- חבר'ה! אז...איך אפשר לא להיות פה אתכם? איךךךךךךךךךךך?

RenanaD

New member
גם נכון...

אבל אל תשכחי שאת אחת מאלה שהופכים את הפורום השווה והמדהים שלנו למה שהוא!!
if you know what I mean...

את מתכוון אל......./images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אלי, נכון
טוב, חסל סדר (WTF
) סנוביות....... כן כן, אני מודה, האנשים פה מדהימים. במיוחד מור
מור מור מורררררררר את כוסית

למעלה