שמועות שמועות שמועות

שמועות שמועות שמועות

הגיעה אליי עוד ידיעה מתוך 200 שהודיעו בחדשות שהפינק פלויד באמת באים. לא ראיתי שום כתבה או שום תשדיר אני רק רוצה לדעת מה אתם יודעים. =]

אכן

כל עוד לא נאמר כאן אחרת - והכותרת בראש עמוד הפורום עומדת בעינה - אין שחר לשמועות האלו.

אפרופו כותרת

איפה הקישור לקומונה, לא שזה עוזר לי פה בפלאפון אבל נראה כאילו נבנתה חומה בין שתי הקהילות. לצומת לבך

One Echoe

New member
אכן.

כשאני ניהלתי את הקומונה היה לי חשוב שיהיה קשר הדוק לפורום. המנהלים הקיימים לא רצו את הקשר הזה. ואני מניח שבגלל זה ציף מחקה את הקישור...

vegetable man

New member
אני חושב שהקומונה גרועה

כמובן לא חלילה כי היא לא מעניינת או משהו כזה. יש שם אנשים נפלאים והכל וסבבה... למרות שהרעיון שעניינים חברתיים וענייני פלויד צריכים להיות בנפרד מקובל עלי, זה לדעתי יוצר חומה בין אנשים שכותבים בקומונה, לאנשים שכותבים בפורום, וחבל, כי בשניהם נחמד מאוד. הכל צריך להיות כתוב בפורום אחד, וזהו. יש מקום לכולם פה.

נימרודל

New member
יש משהו במה שאתה אומר...

וזה קצת רקוב. אני בעד לשוב לקשר הישיר בין הפורום לקומונה, או לסגור את הקומונה.

DOCTOR ROBERT

New member
לא לא! לא לסגור!

אולי בשביל הוותיקים יותר הקומונה חסרת משמעות, אבל בשבילי ובשביל שאר החברים הפחות וותיקים הקומונה פירושה הכרות יותר לעומק עם חברי הפורום, כיוון שהקומונה הינה מטבעה
ית. לא לסגור!

thezanani

New member
ידחת'ק ראבראב כולכול

[את אמרת שלומר "שיט" זה בסדר!אז הרי לך סלנג סעודי!] שקלת כבר להחליף את הטלפון הציבורי הזה?!!!? השקעתי שעות בברכת יומלדת לך ולצאצאיך עד עולם וזה לא מגיע לעומעום (שיט-צ) הסלולרי הזה בלי גובייאנה מעומעמת(מחורבנת-צ)!!! עכשיו דחוף לעומעומ טלכרט ובדוק תמסרים שך!עכשיו! סליחה... עכשיו המפקד! יא צ'יפס.

ואתה צ`יפס שרוף

תודה אחי. קראתי את המסר וכרגיל נשפכתי מצחוק (סדר לי שבועיים כאלה!). תודה גבר גבר ואל תיעלם לנו

למעלה