שמופית-אני רוצה לשלוח לך אימייל

שמופית

New member
רויטל,

אין לי מושג למה הוא חסום בכרטיס ואיך פותחים את זה... אצל מי את לומדת ריקודי בטן ?

אני מנויה לקאנטרי בראשון

ונפתח שם חוג לפני כמה חודשים , למורה קוראים הלן. אני רוצה לשלוח לך אימייל או לדבר איתך באייסי קיו , זה קשור לעיסוקך

שמופית

New member
אז...

תכתבי לי ל- [email protected]

שמופית

New member
איזה כיף לך !

אני למדתי חצי שנה בסהרה סיטי אצל טינה בתל אביב, וכבר 4 שנים בערך אני אומרת לעצמי - אוקיי, מחר חוזרים
איזו עצלנית אני... כל פעם תירוץ אחר... זה היה החוג הכי כייפי שעשיתי אי פעם (אין מה להשוות עם בלט ופסנתר בכיתה ג´).

*שיר

New member
איזה כיף לשתיכן

גם אני נורא רציתי להתחיל ללמוד ריקודי בטן ואפילו מצאתי קורס, אבל הקורס התחיל שבועיים לפני החתונה...נו, אז ברור לכן שלא היה לי אפילו סיכוי קלוש להגיע. אז עכשיו אני מחכה למחזור הבא...

שמופית

New member
שיר, אם יש לך איך להגיע לתל אביב,

אני ממש ממליצה על טינה מסהרה סיטי
האישה הזו פשוט מדהימה ומתוקה לאללה

*שיר

New member
ספרי לי עוד בבקשה!!

אני גרה באזור ת"א. איפה זה בדיוק, כמה פעמים בשבוע והאם אני צריכה לשבור את כל החסכונות בשביל זה?

שמופית

New member
אז ככה...

סהרה סיטי, בית הספר, נמצא בנחלת בנימין, ממש באמצע. אני ממש לא זוכרת כתובת מדוייקת או מס´ טלפון, אבל אני מניחה שיהיה ב 144. עד כמה שאני זוכרת, זה פעם אחת בשבוע, ויש בכל מיני שעות, לפי מה שנוח לך. יש שם גם כל מיני השתלמויות של תיפוף וכאלה... מומלץ פשוט לגשת למקום ולהתרשם. גם אפשר לקנות אצלה צעיף עם מרשרשים ונוצצים וכאלה. אוף, אני עושה קצת פרסומת, אבל היא ממש מתוקה
וכל כך נהנתי...

יש גם באונ´ ת"א

נפתח לפני חודש חוג בימי ב´ בערב - לא הייתי כי אני פדלאה, אבל אני בונה על זה... ויש עוד כתובות בעכבר העיר.

למעלה