שמוקים מצ'וקמקים, פלנגות הבכיר במחלקה היהודית בשב"כ מכנה את חיילי צה"ל לוחמי צה"ל

החיים כשהוא מבזה את המתים אלה שהיו הראשונים לרוץ לעוטף ולנובה להציל לעזור אלה שהיו מעטים מול 5000 מחבלים עם אמל"ח מטורף
תעצור אותם הוא מורה למפקד ימ"ר שי מועלם שהיום נחקר הוא בעצמו וישב במעצר על כך שסרב למעצרי שווא בניגוד לחוק.
ואני הראשון שאמר הפושעים מסתובבים חופשי חופשי ומכניסים לכלא חפים מפשע ואף אחד כאן בפורום הזה לא קלט ולא קולט למה הפכה להיות המדינה שלכם.
נתניהו תתבייש לך. בן גביר צדק לכל אורך הדרך.
הבכיר הזה בשב"כ היה צריך עכשיו להיות עצור בכלא בחשד לכליאת שווא ומעצרי שווא של יהודים שכל חטאם שהם מתיישבים ביהודה ושומרון .
האם הוא יעמוד למשפט? הוא אפילו לא יעצר הבוקר לאור החשיפה הזאת? לאן הגעתם שחארות כאלה מכניסים לעבודה שלהם את הדעה האישית שלהם ומשתמשים בכוח שלהם לביצוע עברות פליליות על הזכות של כל אדם לחופש כל עוד והוא לא ביצע פשע והחופש נשלל ממנו כי הוא מגיע ממגזר מסוים.
 
למעלה