"שמורת אילת" בכלל- "גן הפסלים" בפרט

pilovich shahaf

New member
"שמורת אילת" בכלל- "גן הפסלים" בפרט

בהמשך לדיון ולדיווח בפורום בתחתית הדף-המצ"ב [URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=216&msgid=897317']בקישור הזה[/URL] והתגובות הנילוות בשירשור, לנוחיותכם המשך עידכון ורקע עובדתי לפרשה העגומה והכואבת מבחינה ציבורית...:- תאריך ההודעה: 18/12/01 שעת ההודעה: 00:31 מאת: pilovich shahaf נושא: חודש מאי 1998-שנה לפני הפרוטוקול שלעיל- באותו מישרד/לישכה של ד"ר יחיעם שלזינגר מנהל היחידה לאיכות הסביבה של עירית אילת, נערכה פגישת עבודה בין:- מד"ר ניר אבני-מנכ"ל ריף הדולפינים, עודד בן שיפרוט יור´ ועדת הדרכה של ההתאחדות הישראלית לצלילה, ואנוכי-חבר הפורום המיקצועי של איכות הסביבה-עירית אילת, חבר הנהלת ההתאחדות הישראלית לצלילה/רכז פעילות-אילת... וכמובן מרכז הישיבה ד"ר יחיעם שלזינגר!! [ מד"ר גיל בונים-מדריך צלילה בכיר לא הגיע לישיבה מחוסר זמן...?! ] מה היתה מטרת הישיבה?? להוציא לפועל תכנית שהוכנה על ידי מד"ר ניר אבני-מנכ"ל ריף הדולפינים, לשמורה ימית חינוכית שלימים ניקראה- " שמורת אילת ". המצ"ב בקובץ הנילווה !!!!!!!!!! התכנית שהוכנה וחתומה על ידי מד"ר ניר אבני, בעזרתם [בעיקר] של ד"ר יחיעם שלזינגר ומר חיים מורד |הדגש מנכ"ל חפח"א לשעבר...ועוד אנשי מיקצוע כמו מד"ר גיל בונים..." הוגשה עם סיומה לעירית אילת-ד"ר שלזינגר ומר חיים מורד מנכ"ל חפח"א לשעבר..וכל זאת בחודש אוקטובר 1997|...! כמו שאמרתי לעיל הישיבה נערכה ביזמתי כאשר האינטרס היחידי שלי לדחוף את העגלה הזו שניקראת " שוניות מלאכותיות-דוח´ ועדת דיאמנט שיצא ועבר את המישרד לאיכות הסביבה-אגף ים וחופים וחתומה על ידי הגב´ ד"ר מירי פיין ומנהל האגף מר אליק אדלר...לשעבר ??!! לאחר ישיבה של שעה ומחצה לערך נירשמו כל הנקודות העיקריות וחלוקת עבודה של כל הנוכחים, כאשר ד"ר יחיעם שלזינגר מרכז את הנושא...." כמו שהוא עושא את זה עד להיום !! חייבים אנו לזכור ולא לשכוח שבזמן ישיבתנו בישיבת עבודה זו בפרט וישיבות וועדות נוספות לפני ואחרי, היה לו גוף ברזל באורך של 64 מטר, שבמיקרה הוא היה לא פחות ולא יותר הסטי"ל אחי´ חיפה [ שאת סיפורו תיקראו בקישור המצ"ב ], שניקנה על ידי ההתאחדות הישראלית לצלילה, בהיותה עוד רשות מוסמכת לצלילה ספורטיבית מכח המחוקק במישרד החינוך בראשותו של ד"ר אבי ברנס-"מנהל המעבדה הימית ומ"מ בהנהלת ההתאחדות הישראלית לצלילה- ד"ר אריק דיאמנט מחקר ימים ואגמים ועורך דוח´ שוניות מלאכותיות ארצי- הניקרא דוח´ דיאמנט. לסיכום, שאלות ותמיהות ביניים:- 1. מדוע ד"ר שלזינגר התחמק ממתן תשובה בכנס שנערך ב-11.12.01 במלון רויאל גארדן בכלל ובשידור חי בקול הים האדום אמר..." שזה הפעם הראשונה שהוא שומע על זה- שמורת אילת .."?? להזכיר לכולנו ולמי שלא יודע, ד"ר יחיעם שלזינגר משמש גם כמרכז הפורום המיקצועי של איכות הסביבה של עירית אילת, ש:- אנוכי, ד"ר בני שלמון, רוני זילבר-ריף הדולפינים, מנהל מחוז אילת של רשות שמורות הטבע-מר עזרי אלון ועוד אחרים, מיקצועיים וטובים.....!! 2. מדוע ד"ר בני שלמון-ביולוג מחוז אילת/רשות שמורות הטבע והגנים הלאומיים, אמר קבל עם ועדה..."אני לא יודע על מה הוא [אנוכי] מדבר.." כאשר ד"ר בני שלמון הוא גם חבר הפרום המיקצועי של איכות הסביבה -עירית אילת בכלל ו-"אחד המכותבים במיכתב דרישה שנישלח לד"ר יעקב דפני, בחודש מרץ 2001 חתום על ידי נציג רשות שמורות הטבע, בנושא " שמורת אילת " ?!..המצ"ב בקובץ הנילווה. המשך יבוא. אין חדש תחת.......ה-שמש. מבחן התוצאה. פ"ש.

מזה בכלל ד"ר שלזינגר

קראתי את ההודעה למה אתם כותבים "מגילות אסתר" בפורום זה מעייף !!! אבל........ מזה ד"ר שלזינגר? לא ידעתי שלעיריית אילת יש מחלקה לאיכות סביבה מה הם עושים? כמו שהעיר ניראת היום אין לה איכות ואין לה סביבה. כמה זה עולה לנו התושבים? כמה עובדים מחזיקה מחלקה כזו? למה מחלקה כזו לא ממומנת ע"י משרד איכות הסביבה הממשלתי כמו המשטרה הירוקה? חבל על הכסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

שששששששששש מה אתה משוגע../images/Emo35.gif

גבי קדוש יהרוג אותך אם תדבר עליו או תיגע בו. חוץ מזה יש לו חברים... חבל"ז. שששששששששששששששששששששששששששששש יד לפה

תגיד אתה פרנואיד

לא עושה חשבון ,ולא צריך שום דבר מהעירייה או מראש העיר , עוד לא ענו לי מי זה ד"ר שלזינגר מה תפקידו???. ואל תגידו לי שששששש.... כי אני לא ששששששששששששש......... מאף אחד!!!!

יש לך אמונות של ערבים!!

גם אתה מבלבל לי את השכל עם פחד מי איזה משהו בם שלוזנגר וכו´...וגם אתה מאמין באמונות של ערבים הלווווווווווווווווווווווווווו תשתחרר !!!!!!!!! לפי השם השלוזנ....משהו הזה, אשכנזי ממתי אתם פוחדים מאשכנזים?

תראה אולי יש לי אמונה של ערבי

אבל אני נמצא במזרח תיכון חדש של שמעון פרס אתה מבין את זה דג ברשת

למעלה