שמורת הטבע מנו בפרו

שמורת הטבע מנו בפרו

אני וחברה שלי רוצות לצאת לשמורת הטבע מנו שנמצאת ב"סביבת" קוסקו אחרי בירורים הבנו שכדי להכנס לשמורה עצמה צריך לעשות טיול של לפחות 6-8 ימים ואנחנו מחפשות סוכנות טיולים אמינה ונוחה שאפשר לצאת איתם בלי לחשוש. הבנו שקיימת סוכנות אמינה שנקראת VILCA בקוסקו אבל אני לא מצליחה לאתר את הכתובת שלה. יש למישהו המלצה על סוכנות טובה ואמינה שאפשר להעזר בשירותיה או את הכתובת לסוכנות שהזכרתי קודם? אנחנו מחפשות טיול נוח, כלומר אם אפשר גם להגיע ולחזור בטיסה ושלא אנחנו נסחוב את הציוד שלנו עלינו תודה רבה לעונים

natyh

New member
שמורה מדהימה

מהיפות ביותר באזור . השמורה מתחילה קצת לפני מפגש הנהרות מנו עם מדרה דה דיוס . מבוקה מנו נקודת המפגש נותרת שעת שייט אחת בלבד לשמורה . קרוב למפגש זה נמצא קיר התוכים קולפה דה גואקומיוס שמאפשר תצפית נהדרת על תוכי ענק . קימים שני קירות כאלו באותו שם מומלץ להגיע לקיר הרחוק. מחיבור הנהרות השפך יום שייט במורד הנהר יביא רתכן אל עיירת הכורים קולורדו , מקום שכוח אל השייך לכוי זהב קשי יום . משם למיטב זכרוני יום שייט נוסף ועוד קצת נסיעה והנה אתן בפוורטו מלדונדו עיירת ג'ונגל קסומה . מקומות אלו אכן קסומים , ורחוקים מאד מכל מקום יישוב , אך רב המטילים לא מגיע לשם אנוו בפורום מנסים לקדם טיולים גם לשם . תיהנו . בברכה נתי

kogawa

New member
לא מכיר סוכנויות

השבועיים בהם ביליתי במנו היו מהשבועיים המרתקים ביותר עבורי בדרום אמריקה זהירות מהיתושות ומהברחשים!!

למעלה