שמורת חוף השרון - איזה שגעון

שמורת חוף השרון - איזה שגעון../images/Emo70.gif

יצאנו הדס ואני היום בצהריים למסלול מוינגייט דרך שמורת חוף השרון עד לגן לאומי חוף השרון הסמוך לשפיים. משם רכבנו לקפה בונו ביקום ודרך שמורת פולג לאודים. סה"כ - 22.5 ק"מ מהנים. מזג האויר האיר פנים - להדס יש דיבור עם האחראי על העננים והגשמים, ואיך שהיא יוצאת מהאוטו לרכב היא מגרשת את כל העננים. המסלול נהדר לימים רטובים - החול הרטוב מאפשר רכיבה, מדי פעם מתחפרים, אבל אין בוץ, וזה נהדר במישור החוף. הים הגועש מלמטה הוא מחזה מדהים וצמחיית החוף הפורחת יפה מאוד. סה"כ - אחר הצהריים נהדר!

תגיד...התמונה הזאתי,צילמתה אותה

לפני שהיא קפצה? כי בשאר התמנות,ככה נראה לי,צילמתה אותה אחרי זה שהיא קפצה,לא? למה המערבולות של הים , .תה יודע!!! סתתתתאאאאם אכלה תמונות שבעולם,בכבוד שלי...ושלך.

../images/Emo6.gifהדס קפצה, אבל הים החזיר אותה

אמרו שלא צריך שם עיראקים - יש להם מספיק...
חוץ מזה, לי נראה שהיא בפוזה של הטיטאניק - על קצה הסיפון מניפה ידיים.

זה דווקא מזכיר את הצוק באקפולקו.

כשראיתי את התמונה, הייתי בטוח שהיא הולכת לקפוץ.

aFish

New member
עכשיו קילקלת......../images/Emo70.gif

מהשלוש הקודמות נהנינו..... סססססתתתתתתתתאאאאאאאאאםםםםםםםםםם - תמונות נפלאות, ממש מרגישים את איתני הטבע
עכשיו שאני רואה את מה שכתבתי.....זה קצת דו משמעי, לא חשוב. לא להיעלב. סתם מקנא.

רֶשֶף

New member
ואני מבין, שזה מה שהרופא המליץ

להדס נגד הגב התפוס
"היא חולה, היא חולה, רק ה-Fuel יציל אותה. היא חולה, היא חולה, רק ה-Fuel יציל אותה. בדוושותיו תמצא את התשובה"

yahadas

New member
עכשיו יותר תפוס לה../images/Emo122.gif

אבל היה שווה כל רגע
. שילוב קטלני של הדבר שאני הכי אוהבת בעולם (איל בחר) עם הדבר שהוא ב-top ten. אי אפשר לבקש יותר, ממש בילוי
כוכבים. דרור- תודה על רעיון מצויין וביצוע גם.

yahadas

New member
איל בחר=הים

בערבית. בטח רכיבה. על אופניים, יא %&#$

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif ואני חשבתי...

שאיל בחר זה זמר מזרחי חדש ששיריו אהובים עליך מכל!!! וניסיתי לחשוב איך מר כהנוביץ' הפתיע אותך וסידר לך דיסק שלו תוך כדי רכיבה... כבר דמיינתי לי במוח החולני שלי (סילחי לי, הא?...
)
איך כהנוביץ' עשה לך הפתעה, הכין לך דיסק-מן עם רמקולים באיזה פינה רומנטית על הצוק מול הגלים... והשמיע לך את שירתו המסלסלת של אותו זמר מזרחי מהולל ומוערץ - איל בחר הזה!!!
חחחח.... אגב - תמונה מקסימה - שלך על הצוק!!!!
אהבתי את הקומפוזיציה (=מה זה?!!?
) של הצבעים: את במכנס אפור, חולצה ורודה, קסדה לבנה... על רקע - הצוק החום בהיר וצמוד לו - הים הכחול...
שיגעון!!!!!!!!!!!
- להגדיל, למסגר, להוסיף שורה של הקדשה אישית חמה (=דרור!!!
) - ולתלות על הקיר בחדר - מעל המחשב!!!!!
(זה מה שאני הייתי עושה!...
)

מאדמאן

New member
קניתי זה מה שנעשה היום !!

נראה מסלול כלבבי - אין די פירוט של איך ומה למי שכמוני, עוד לא נכח שם. אולי מפה קטנה דרור ? או רישום של המסלול בפרטים ? משהו שיסייע.

מסלול ומפה

אפשר להחנות את האוטו בוינגייט ולטפס באופניים למעלה לתוך המכללה. במכללה מטפסים לכוון דרום מערב - עד שמגיעים לשער בגדר שסמוך אליו פרצה קטנה. עוברים בפרצה ורוכבים דרומה אל המצוק על שביל סימון אדום. השביל האדום עובר לאורך הרכס עם תצפיות נוף נהדרות. החול הרטוב מאפשר רכיבה ברוב הדרך, בחלק מהמקומות מתחפרים. ניתן לרכב דרומה עד געש ושם להכנס לתוך גן לאומי חוף השרון ולרכב בתוכו עד שפיים. משפיים חוזרים על כביש השירות צפונה ליקום - אפשר להכנס לשמורת יקום ולטפס צפונה עד גשר הולכי הרגל של וינגייט. אפשרות שניה - להחנות את הרכב ביקום ליד הבונו ומשם לחצות בגשר הולכי רגל ולרכב מערבה על השבילים אל המצוק. כשמסיימים מומלץ להכנס לקפה לשתות קפה/תה חם. המסלול מתאים לימי גשם - אין בו בוץ ורובו רכיב.

למעלה