שמוש בצמחי מרפא וחשיבה חיובית

ןinnercircle

New member
שמוש בצמחי מרפא וחשיבה חיובית

למשתתפי הפורום שלום, עד היום לא כתבתי בפורום אך מדי פעם אני מעיינת בו. ראיתי שיש קושי עם קבלת צמחי מרפא או אמצעים אלטרנטיבים לטיפול בלופוס. אני מאמינה שהשינוי העקרי והדרך הטובה ביותר לטפל בלופוס שלנו היא לקחת אחריות על המחלה. יש לי לופוס כבר 23 שנה וב17 השנים האחרונות איני לוקחת כל טיפול תרופתי והמחלה לא חזרה להופיע אצלי. אני משוכנעת שזה בזכות הדרך שעשיתי.אני דואגת לעצמי-אוהבת את עצמי-דואגת לתזונה נכונה , לספורט ,אני מלמדת מדיטציה כך שזה אורח חיים אצלי.וכך גם צמחי מרפא או טיפולים אלטרנטיבים . אני ובן זוגי עוסקים בזה כך שלא היה לי צורך ללכת למטפלים שונים. אך אני מאמינה שהרוב באמת מתכוונים לעזור ולא כמו שתקפו פה בפורום את לילך והמטפל שהלכה אליו. רוב המטפלים הם אנשים טובים שרוצים לעזור . לא תמיד צריך לקחת את מה שהם מציעים ובטח לא להפסיק תרופות במצב שהמחלה פעילה .אך אין צורך לתקוף. החשיבה הזו שכולם מנסים לרמות היא לא נכונה וחוסמת. אם מרגישים שאין אנרגיות טובות מהמטפל /רופא לא ללכת אליו. יש אחרים. הבריאות בתוכנו ואנחנו יכולים לחזק אותה .גם כשאנחנו לוקחים תרופות יש אפשרות לחזק את הצד הבריא. יום טוב ושמח לכולם איריס

זאבית

New member
איריס שלום,

אני מסכימה עם כל מה שכתבת כאן. נכון, חשיבה חיובית מאד עוזרת וגם אני עובדת על זה כל הזמן. לגבי צמחי מרפא וטיפולים אלטרנטיביים זה מאד אינדבידואלי, כל אחד כאן והנסיונות והחוויות שלו מטיפולים אלטרנטיביים למיניהם ויש לציין שהרבה מהם (במיוחד במצב שבו המחלה פעילה וקשה), יכולים להיות מסוכנים ולא כל טיפול מתאים לכל חולה. אנשים כאן דיברו מנסיונם האישי (המר!) ואני חושבת שזאת הסיבה לחשדנות שהיתה כאן. אני מקבלת טיפול קונבנציונאלי רגיל, אבל מחפשת לעצמי גם טיפול אלטרנטיבי שיתאים לי ולאשיות שלי ולדברים שאני מאמינה בהם וזה בכלל (!) לא פשוט למצא. נפלא לשמוע שאת מרגישה טוב עם צמחי המרפא. מאחלת לך כל טוב, ותודה שכתבת כאן, עדית

gaia20

New member
שלום איריס

קודם כל, אני שמחה לשמוע שמצבך הבריאותי מצוין, ואני מסכימה איתך שמחשבה חיובית עושה חלק נכבד מתהליך של ריפוי והחלמה. תראי, כשלילך נכנסה לפורום, למרות שעשתה פרסום גלוי לרמי מור, קבלו אותה כאן מאוד יפה, אני לא זוכרת לגבי השאר אבל אני מאוד התעניינתי במצבה הבריאותי ובשילוב האלטרנטיבי עם הקונבנציונלי, אחרי שרמי הציג את עצמו ואת עיסוקו בפורום, זה היה כבר די ברור שהוא כאן לפירסום עצמי, מאותו רגע הפרסום הזה, לילך נעלמה לה.... לאן היא הלכה? ובכן, הגיע לידי מידע, שאדון רמי עושה צרות גם בפורומים אחרים, מתחזה למטופלים\ות ומפזר עצות לגולשים שלא מעונינים בכך... חברתי אחד ועוד אחד והבנתי לאן "לילך" נעלמה לה... בכל מקרה, לפני שהגיע אלי המידע הזה, היתי בטוחה בתמימותי ש"היא" באמת באה לספר על טיפול מוצלח שהיה לה (בקשר אליו, היה ברור לי שהוא בא לפרסם) חברי הפורום עלו על זה מההתחלה..... חשדנות לא באה סתם ככה, העולם מלא באנשים שרוצים להפוך חולים למסחטת כסף אישית שלהם, ולאור הניסיון הרע של כולם בתחומים שונים שאיכזבו אותם, זה נראה לי די טבעי שהחשדנות הזאת תופיעה לה..... "החשיבה הזו שכולם מנסים לרמות היא לא נכונה וחוסמת"- אין לנו ברירה, לופוס היא מחלה יקרה, יש תרופות יש טיפולים, אנחנו לא יכולים לבטוח בכל אחד, אי אפשר לסמוך על אנשים, אנחנו חייבים לשמור את הכסף שלנו לדברים בטוחים ולא להבטחות שאין להן תוצאות.... בכל מקרה, אני מזמינה אותך להשאר איתנו, את מוזמנת להסתכל בכל מה שנמצא בשורה האפורה למעלה, יש קישורים ומאמרים, וכמו כן, יש את דף הפורום החדש- לחצי על "לופוס" למעלה בצד ימין ותגיעי אליו שער תפוז > קהילות > לופוס > פורום. שיהיה לך יום נפלא...

הי איריס ברוכה הבאה כל הכבוד שנכנסת

איריס ממש שמחה ל"ראות" אותך פה. מקווה שתוכלי לתרום לחברים בפורום, כמו שתרמת בהרצאתך בכנס, ובנכונותך לפתוח קבוצת תמיכה בסטודיו שלך בעין עירון. בענין ה"מתחזים" שנכנסים לפורום. זה לא מקרי שהקבוצה כאן מאוד סקפטית לגבי אנשים שמפרסמים את עצמם בפורום. כבר "נפלנו" על לא מעט מתחזים ועל לא מעט שרלטנים. אם תכנסי לארכיון שלנו, תוכלי ל"הפגש" איתם. חשוב לי להודיע לחברי הפורום, שאיריס אינה "מחפשת" כאן "פרנסה" או "פרסום", איריס חיה על פי העקרונות אותם הציגה כאן, ולה זה עוזר מאוד מאוד. הלוואי עלי!!!! חברים יקרים, קבלו את איריס בברכה. לילה טוב

למעלה