שמות השירים של שלומי שבן

micshau

New member
שמות השירים של שלומי שבן

שלום. אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה שמות השירים שאלו הן מילים מתוכם: 1. שיר שיש בו את המילים "היא מתקרבת, היא מתיישבת... כמו הילד" בהמשך יש את "תגידי לי משהו", "את לא חושבת" 2. שיר שיש בו את המילים "קולות הטלוויזיה מעירים אותי" ויש בו גם את "לבד רחובות בלילה" וגם את "מחזיק סכין אל מול פחדיה". אני רק צריכה את השם של השירים שיש בהם את המילים הללו. תודה רבה

animal bar

New member
אוקיי. ../images/Emo211.gif

הראשון זה שגר פגר, של הבילויים, אבל לפי מה שהבנתי שלומי שר את זה בהופעות. השני אין לי מושג. :\

MikMercury

New member
היי!

שני השירים האלו נכללים במופע "ספר השירים שלי" של שלומי, מופע שכולו ביצועים מחודשים לשירים של אחרים - קאברים. הראשון הוא שגר פגר של הבילויים, כפי שאנימל בר אמרה מעליי, מתוך האלבום שכול וכשלון, מילים ולחן - ימי ויסלר. השני הוא בחצרות בחושך של להקת טאטו, מתוך האלבום חתוך תוכן , מילים ולחן - ערן צור.

Black Star

New member
אם כבר בשגר פגר עסקינן...

למישהו יש לינק או קובץ של הביצוע של שלומי לשיר המעולה הזה? תודה מראש...

sivanm82

New member
כן יש לי :)

[email protected] אשלח לך במסן ^

בשמחה רבה

יש וידאו של שעה ועשרים אבל אין כח וזמן לערוך את הכל. אולי אשחרר עוד משהו בשבוע הבא לקראת ההופעה במרתף. לילה טוב

ivis

New member
פשוט סרטונים גדולים ../images/Emo13.gif תודה../images/Emo70.gif

Dont Panic

New member
ניחוש מושכל

מכיוון וגם השיר הראשון הוא מתוך המופע "ספר השירים שלי" אז השיר השני הוא כנראה בחצרות בחושך של להקת טאטו, גם הוא מאותו מופע של שלומי. http://www.mp3music.co.il/lyrics/7821.html

ivis

New member
את מוזמנת להישאר איתנו כאן ../images/Emo3.gif

במיוחד עכשיו שראית שאנחנו לא נושכים

למעלה