שמות כינוי של הלוחמים מה רשימת 10 שמות הכינוי המגניבים בעינכם?
M moriarty New member 6/12/12 #2 1. מינוטאורו 2. שוגון; 3. אייסמן; 4. ראמפייג' (זה לא השם האמיתי שלו); 5. נינג'ה; 6. מייטי מאוס. רשימת הכינויים הפחות מגניבים: 1. בונס; 2. האנטינגטון ביץ' באד בוי; 3. ראש (למרות שאני אוהב את GSP, הכינוי נוראי). אם אחשוב על עוד, אוסיף.
1. מינוטאורו 2. שוגון; 3. אייסמן; 4. ראמפייג' (זה לא השם האמיתי שלו); 5. נינג'ה; 6. מייטי מאוס. רשימת הכינויים הפחות מגניבים: 1. בונס; 2. האנטינגטון ביץ' באד בוי; 3. ראש (למרות שאני אוהב את GSP, הכינוי נוראי). אם אחשוב על עוד, אוסיף.
D danielmo1 New member 6/12/12 #3 חח שלי רוי "ביג קאונטרי" נלסון קן "The World’s Most Dangerous Man" שמרוק רנאטו "באבאלו" סוברל (על שם המסטיקים)
חח שלי רוי "ביג קאונטרי" נלסון קן "The World’s Most Dangerous Man" שמרוק רנאטו "באבאלו" סוברל (על שם המסטיקים)
A AmitNHB New member 6/12/12 #6 שאלה טובה. האמת היא שאני חושב על זה, נראה שכל כינוי סביר מסתתר בין ערמת כיוניים הזויים כמו "Twinkle Toes" ל "J-Lau" ו "KenFlo"
שאלה טובה. האמת היא שאני חושב על זה, נראה שכל כינוי סביר מסתתר בין ערמת כיוניים הזויים כמו "Twinkle Toes" ל "J-Lau" ו "KenFlo"
V Vizmo New member 6/12/12 #7 אני מת על של מיינארד - The Bully כל כך פשוט וגם כל כך מתאים לו. The Ice Man Big של לאבר ג'ונסון. פשוט כי לא משנה בן כמה אתה, לשמוע על גבר שחור וענק שקוראים לו ביג ג'ונסון זה משעשע שוגון - למי שלא יודע זה מפקד צבא ביפן. אחריי שלמדתי עליהם קצת זה נשמע לי bad-ass לגמריי uncle creepy - נשמע כאילו אתה באמת לא רוצה להכנס איתו לכלוב
אני מת על של מיינארד - The Bully כל כך פשוט וגם כל כך מתאים לו. The Ice Man Big של לאבר ג'ונסון. פשוט כי לא משנה בן כמה אתה, לשמוע על גבר שחור וענק שקוראים לו ביג ג'ונסון זה משעשע שוגון - למי שלא יודע זה מפקד צבא ביפן. אחריי שלמדתי עליהם קצת זה נשמע לי bad-ass לגמריי uncle creepy - נשמע כאילו אתה באמת לא רוצה להכנס איתו לכלוב
O Ori L88 New member 7/12/12 #12 הכי חזקים זה רמפייג' ושוגאן. אף אחד לא קורא להם קווינטן ומוריסיו , מרוב שהכינוי דבק בהם חזק. הכי מקורי זה פיטבול .
הכי חזקים זה רמפייג' ושוגאן. אף אחד לא קורא להם קווינטן ומוריסיו , מרוב שהכינוי דבק בהם חזק. הכי מקורי זה פיטבול .
P PersonaNonGrata New member 7/12/12 #14 The Spider... וגם Babalu..זה היה גם הרי השם משתמש שלי פעם בתפוז...
B BT24 New member 7/12/12 #15 Ryan "Darth" Bader Sean "Big Sexy" McCorkle "Sexyama" כמובן: "The Last Emperor" Stefan "Skyscraper" Struve
Ryan "Darth" Bader Sean "Big Sexy" McCorkle "Sexyama" כמובן: "The Last Emperor" Stefan "Skyscraper" Struve