שמות ליער, ליבשת, ולים - הדבר הבא.

5נדב

New member
שמות ליער, ליבשת, ולים - הדבר הבא.

היבשת נקראת יבשת אניאס (Anias). הים נקרא ים נאנור (Nanor). היער נקרא יער זיראן (Ziran). בקרוב יפורסמו האגדות על אלו. אם למישהו יש התנגדות לשמות, Speak now or forever hold your peace.

לא ממש היתנגדות

השמות יפים מאוד, אני מניח הם באלפית לא? אין לי בעיה אם זה שאלו אחד מהשמות של אותם אזורים. אבל בכדר למשל לא בטוח שיקראו להם כך,לים אני מניח שיקראו, ה"ים הצפוני" או "ים אמור" או"הים האמורי". גם ליער וליבשת יש סיכוי טוב שניתן שם משלנו. אני לא אומר שהשמות לא בסדר או משהוא כזה, רק שלעמים שונים יש נטייה להיתיחס לדברים אחרת, תמשיך לכתוב וליצור ותוסיף לעולם.

בדיוק לכך התכוונתי! אתם גדולים!

אלא אם כן אדם אחד יקדיש לכך את חייו (ע"ע טולקין), הוא לא יגיע לרמת העומק שתתגבש בין קבוצת שחקנים יוצרת. למקומות זהים יכולים להיות שמות שונים בפיהם של עמים שונים, כאשר לכל עם יש את המושג שלו והאגדה שלו למקום הזה. טוב מאד!

5נדב

New member
עם זה אין שום בעיה

וכדובר אלפית שוטפת (
), כן השמות הם באלפית, ואת המשמעות שלהם יחליט כותב האגדה עליהם.

vergan

New member
*משתעל*

באמור אפשר להשתמש בסיפור מלחמת העלפים לשם היבשת מכיוון שאמור היא במקור עלפית ונבנתה מסביב לעמודים (או בתוכם) אבל משמעות לשם מממממממ קשה

simons

New member
תוספות

התחילה העבודה ה"אנושית" על המפה, והיא תועלה בקרוב לכאן ולאתר קדר, בנוסף התחילה הקביעה אודות ההיסטוריה של הערים השונות וכבר נבנו שלוש מתוכן כמו גם כמה כפרים קטנים יותר. אם אתם חלק מבניו הגאים של אדם, אנשים עם אוזניים עגלגלות, כמו שצריך, ומתחשק לכם להשפיע על ההיסטוריה האנושית, צרו עכשיו קשר. (לא שיש לי בעיה עם אלפים וכו´, סתם קצת פרופוגנדה גזענית..:) להצעות: [email protected]

יא גזען!!! ../images/Emo6.gif

יא אנטי אלפים! *מצביעה על סימון בעצבא קצרה ועקומה להחריד*

ועוד משהו

תסדוק את ההודעות האישיות שלך . אין לי גישה לאי מייל עכשיו. ואניאשכח אם אני אם אני לא אעשה את זה עכשיף.

vergan

New member
שרי...

תחזרי לכתיבה באנגלית העברית שלך קצת... במילים עדינות איומה להחריד וסדוקה

Folica

New member
צא מהקטע עם השמות!!!

נדב, אנטנת חיי, תפסיק לתת שמות חסרים היגיון.או טעם!, למקומות בממלכה...שגם השם, הזמני, שלה ניתן ברגע של שיגעון חולף, צא מיזה!

Folica

New member
התנגדות

אתה יכול להבין מזה שכן, יש לי התנגדות לשמות האלו!

ובכן, לכך נועדו פורומים (לדיונים)

Folica, אם יש לך התנגדות - את מוזמנת להציע שמות אחרים. בינתיים, נדב עושה מה שנתבקש, ואם יש לך הצעות טובות יותר, אני משוכנע שנדב ידע להעריך אותם. בכל מקרה - זה הסיפור שלו, ןהשמות שנפלו בחלקו למצוא. אם את מעוניינת לתרום את חלקך - עשי זאת כמו נדב - וצרי לך מרכיב סיפורי בתור תחום האחריות ומרחב הביטוי שלך

5נדב

New member
רק להבהיר

Folica, או רפאלה במציאות, מלכת אמור והלוגיסטיקנית. השמות האלה כבר נקבעו, ובזאת זה נגמר, מינרבה שלי. השם ´אמור´ כבר שגור בפיהם של רבים, ולשנות את השם יהיה אסון יחצנ"י.

קיימת גם אפשרות של

שמות קודמים לאותו מקום. זו סיבה לסיפור מעמיק נוסף למקום אותו אתם מגלמים, ומרמז על עבר, הסטוריה, וכן הלאה. תסתדרו ביניכם איזה שם יהיה מה, אך אשנא לראות גידומים של הצעות.

למעלה