שמות לנרגילות...

t o p l e s s

New member
שמות לנרגילות... ../images/Emo91.gif

יכול להיות שאני היחידה שנותנת שם לכול דבר אבל אני צריכה שמות לנרגילה... מן הסתם שיתייחסו לנקבה.... המון תודה ובבקשה תנו המון שמות

JustThomas

New member
שמות בכיוון מסוים?

זינה, ברכה, דליה, גאולה, מרי-ג'יין, אליזבת, אשלי. סתם מהשרוול =P

Soviet Spy

New member
אני קראתי לשלי 42.

בדיחה על חשבון החנות ששמה 24 ועל מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, שבמהלך עישון ארוך במיוחד החלפנו את המגבת כאמצעי ההכרחי לטיול בגלקסיה בנרגילה.

levyaf

New member
אלו השמות של הנרגילות שלי:

עקרונית אני מעניק שמות לנרגילות שלי על שם זמרות. אבל בתאכלס לכל אחת כבר יש כינוי אחר לפי התפקוד שלה. לדוגמא. יש נרגילה שהשם שלה זה "אנוק", אבל היא ישנה וכבר הוצאתי אותה לפנסיה, אז אני קורא לה "פנסיונרית" יש את הנרגילה שנקראת "TT" (הזמרת של היהודים), אבל הנרגילה הזאת בגינה כל הזמן, אז אני קורא לה נרגילת גינה. יש נרגילה שנקראת "ג'ניס ג'ופלין" שמיועדת לתפוח אסקנדרני, החברים קוראים לה "פיכסה" כי הם שונאים תטבק הזה, אני מתעקש על ג'ניס ג'ופלין. ויש את ה"נינג'ה" שאני לוקח לטיולים,חברים, מכבד איתה אורחים שבאים הביתה, וכו' וכו'.. באמת עדיין עוד לא הענקתי לה שם של זמרת. אני פשוט קורא לה "נינג'ה" יש רעיונות?

אני קורא לנרגילה שלי גילה, די פשוט

לא? פעם לפני שההורים שלי ידעו שאני מעשן נרגילה אז הייתי קורא לנרגילה "אופניים",כך שהיינו אומרים אחד לשני אם הם רוצים סיבוב על ה"אופניים " ,אם כבר ספרו גם אתם מה ההורים שלכם אמרו בהתחלה שעישנתם נרגילה ..

למעלה