שמות עבריים לשירים של דילן

Yig87

New member
שמות עבריים לשירים של דילן

שלום רב, אודה לכם מאוד אם תוכלו לומר לי מהם (אם בכלל יש) השמות העבריים לשירים הבאים. תודה מקרב לב. I ain't going to work on Maggie's farm no more." Better World A-Coming Hard rain's gonna fall Chimes of Freedom Flashing Subterranean Homesick Blues. Four Letter Word Bringing It All Back Home

עלהמצפה

New member
אין שמות רשמיים

כל מתרגם יכול לבחור שם שנראה לו מתאים. באתר שירונט מופיעים בסך הכל 11 תרגומים לשירי דילן. השמות שאני בחרתי הם: החווה של מגי, צלצולי הפעמונים לחופש, גשם כבד על הארץ ייפול, אהבה היא מילה בת ארבע אותיות, מילה גסה, בלוז תת-קרקעי של געגועים הבייתה. פנה לאתר שירונט לקבל תרגומים אחרים.

לא בדיוק מה שביקשת, אבל בכל זאת:

הראשון שהזכרת הוא השיר Maggie's Farm; את השני לא זיהיתי. לא ידוע לי על שיר בשם כזה של דילן; השלישי הוא השיר A Hard Rain's A-gonna Fall; הרביעי הוא השיר Chimes of Freedom; את שם השיר החמישי כתבת נכון(!); השישי הוא השיר Love Is Just A Four-letter Word; וגם את שם השיר השביעי כתבת נכון. (הוא ידוע יותר כשמו של אלבום. שיר בשם זה נמנה עם שירי תקופת האלבום, אך לא נכלל בו.) ידוע לי על תרגום של השיר השלישי לעברית, בשם 'גשם כבד עומד ליפול'.

למעלה