שמות של דמויות בחלום

וולפהרט

New member
שמות של דמויות בחלום

היו לי מספר חלומות יפים דווקא, לא זוכרת אם חצלולים או לא, שכחתי הכל חוץ משמות של שני אנשים. שאלתי שם את השמות של כולם, והיו להם שמות מוזרים:O
אז היתה אחת שחשבתי שקוראים לה "ספר" והיא תיקנה אותי ל"ספל"XD
ואחד בשם "אמן"
אני חושבת להמשיך בקו של לשאול את דמויות החלום לשמות שלהם ולהתאמץ לזכור.

עודג

New member
שמות זה סמן אדיר למידע שהלא מודע מצפין

בהחלט מומלץ

כשאני עושה עבודת חלום עם מתייעצים וגם עם חלומות שלי
כשהם מספרים על דמות שהם לא מבינים מה היא עושה בחלום שלהם
אני שואלת לשמה?
נניח דודה תקווה...ברור מה היא באה לומר לחולם נכון?

פעם חלמתי שהגעתי לעמק החולה ופגשתי שם את אמי והודעתי לה שיותר אנחנו לא היה בעמק החולה.
מאחר ובאותה תקופה התמודדנו במשפחה עם בעיות בריאות של כמה בני משפחה
נדמה לי שהתכוונתי שמעתה נפגש בעמק הבריאות...

Freedom Inside

New member
יצא לי לשאול לשם דמות בחלום שלי רק פעם אחת

זה היה חלום צלול מגניב... יצא לי הרבה פעמים לשאול דמויות בחלום על עצמם, ואז הם הפכו לחלק מהסביבה פתאום.. זה היה לפעמים גורם לי להבין שאני חולמת.
אבל הפעם היחידה ששאלתי דמות לשמה היה בחלום צלול ארוך ומגניב שזכור לי לטובה... זה היה אחרי מעבר מוזר, התפאורה של החלום נעלמה, הכל סביבי היה שחור והיה איתי בחור בחליפה שחשבתי שהוא ניאו (ממטריקס) והיה אור אדום מהבהב, ולאט לאט הבנתי שאני במעלית ונרגעתי כי לא הבנתי מה קורה בהתחלה, ואז היו שם הרבה אנשים וכבר הייתי רגועה וזכרתי שאני בחלום אז ניגשתי למישהי ונזכרתי בקטע הזה שבדרך כלל הדמויות הופכות לתפאורה בחלומות רגילים אז תהיתי מה יקרה לה ואמרתי לה "שלום! איך קוראים לך?" והיא ענתה לי: "לא-שירה", והיה לה מבט ממש רציני ואז היא החוותה לעבר פרק היד שלה (מצביעה על השעה) וצחקתי ואמרתי "זה חלום! אין זמן בחלום!" ואז המעלית נפתחה ויצאנו החוצה לסנצה לא קשורה בכלל....

Freedom Inside

New member
*

לבת דודה שלי קוראים שירה... לא בטוחה עד היום מה המשמעות של זה אבל יש לי תיאוריה.

למעלה