שמות של יצירות קלאסיות

• פותח הנושא drdt
  • פורסם בתאריך

drdt

New member
שמות של יצירות קלאסיות../images/Emo168.gif

אני מחפש מוסיקה קלאסית אבל לא מכיר אף שם של יצירה. אשמח לקבל קצת שמות של יצירות והאומן ואז אוכל לחפש. מישהו יכול לעזור???

יש לי הצעות

שוליית הקוסם של דיוקא פטר והזאב של פרוקופייב אוברטורה לספר מסביליה מאת רוסיני אוברטורה לויליאם טל גם כן מאת רוסיני אלו יצירות קלילות למתחילים ארוכות מעט אבל קלילות ויפות ממליצה בחום .. הנה השמות באנגלית של המלחינים The Sorcerer's Apprentice אני ממליצה בחום רב על הביצוע מתוך פנטזיה 2000 של וולט דיסני Peter and the Wolf Prokofiev-מומלץ עם הסיפור כדי להבין מה עומד ומסתתר מאחורי היצירה The Barber Of Seville - Overture Rossini מומלץ גם הדיסק The Top 10 Of Classical Music 1811 - 1841 פשוט לחפש בקאזה את הדיסק בטח תמצא דברים יפים

גל אור

New member
יש לי שאלה ../images/Emo12.gif

ברגעים אלה ממש התחלתי להוריד את היצירות שהמלצת עליהן וכל ביצוע באורך שונה, אבל ממש שונה! (אחד נמשך 9 דקות ואחר 26....????). הכצעקתה? יש לכם הסבר? ואיך אני אדע איזה ביצוע להוריד? בקיצור- שמישהו יציל אותי
גל

הממ... כמה סיבות

יכול להיות שחיפשת תנועה אחת מתוך סונטה או סימפוניה, או הרכב קאמרי כלשהו. בדרך כלל כל יצירה שכתובה בצורת סונטה מורכבת משלוש תנועות, או פרקים - מהיר, איטי, מהיר. נניח חיפשת סימפוניה X של מלחין Y. חלק מהתוצאות יהיו תנועה אחת מתוך הסימפוניה, חלק את כולה. לפעמים גם יכול להיות שאלו "קטעים נבחרים" מתוך יצירה גדולה. נניח, כמה ריקודים מתוך באלט, או כמה פרקים מתוך סוויטה, ואם כך, אורך הקטע תלוי באורך הקטעים הנבחרים. במקרים נדירים, יכול להיות שלמבצע/ים פרשנות מאוד שונה אחד מהשני. למשל, אני מכיר לא מעט סונטות של מוצרט שרוב הפסנתרנים מנגנים ברבע שעה, וגלן גולד מנגן בשמונה דקות... אבל זה מקרה נדיר. בהחלט יכול להיות שהקובץ של המשתמש שממנו את מורידה את הקטע הוא לא שלם, כלומר, ההקלטה שלו למחשב לא הושלמה. זה קרה גם לי כמה פעמים.

למעלה