שמות של יצרני קרמבו בחו"ל

roni54345

New member
שמות של יצרני קרמבו בחו"ל

היי
מישהו כאן אולי מכיר שמות של יצרני קרמבו גדולים בחו"ל ?
תודה מראש
רוני
 

michaelbl

New member
זה לא בדיוק קרמבו לפי הספר

אין לו עוגיה למטה, ומצד שני ציפוי השוקולד כולל גם שבבי קוקוס.
זה דומה אבל בלי העוגיה העבשה למטה זה לא זה.
 

michaelbl

New member
נראה לי שלא הבנת. אין קרמבו בקנדה חוץ ממה שמביאים מהארץ

 

michaelbl

New member
זזה אתה כותב כי לא טעמת אותן

בזמנו ראינו אותן, התלהבנו וקנינו. אין שום קשר לקרמבו, המילוי הלבן כמו מרשמלו
 
אוי לא. לא זה! זה פשוט (כן אני יודעת שלא אומרים איכס על אוכל

) אבל זה איכסה פיכסה. זה אפילו לא עומד ליד המנבו שהוא חיקוי לקרמבו. זה צמיג מתוק מידי, ולא קרמבואי באופן מובהק.

עם זאת יש משהו בחנויות הרוסיות. שקצת מזכיר את הקרמבו בדקנו פעם. וחזרנו ליבוא אישי. או למארבים בחנויות המתמחות. פשוט עושים אצלנו תחרות אכילת קרמבו במסיבת חנוכה מנהג שהשתרש עם השנים כאן.
 
תתרחק. מנבו זה לא !!!!! קרמבו.


מנבו אפשר למצוא בכל מקום אפילו כאן. אבל זה לא זה. עדיף בלי בכלל.
מסתבר שקרמבו חסר השנה גם בישראל. אולי זה אומר שסוף סוף נקבל משלוחים טריים זאת אומרת עם בסקווטים בטעם של פעם (עקב הטריות). ואלו היו כל הגיגי , אני מקווה, בנושא קרמבו לשנה זו.

בלי השאלות המתבקשות, מה אוכלים קודם, ומה עדיף מוקה או וניל..

 

michaelbl

New member
האמת שאנחנו לא קונים לא את זה ולא את זה

אולי פעם בשנה לילדים. זה יקר יחסית.
ולגבי השאלות, ברור שמוקה עדיף, והכי טוב לאכול שלושת רבעי מהקרמבו ואז את הרבע האחרון בשילוב עם העוגיה לקינוח, זה גם הגיוני מבחינה מכנית, עדיף להחזיק את הקרמבו מהעוגיה מאשר מכיפת השוקולד שמתרככת ומתפוררת.
אגב, אפשר להכין לבד אם ממש רוצים, זה לא כזה מסובך
 
דודה, את מוזמנת לאשתי, אפשר להכין לבד.

וזה יותר טעים ויותר בריא כי אין חומרים משמרים. רק קצף ביצים, שוקולד אמיתי ופתי בר מלמטה. (אם את רוצה את הדבר האמיתי) אחרת היא עושה מוס שוקלד נפלא, על ביסקוויט עם ריבת תפוזים למטה.....
 
חמוד אתה.

שמעתי רבות על מעלליה של ריקי. ואישית אני כבר לא צורכת קרמבו. רק מקיימת מסורת בת שנים של צפיה באחרים אוכלים קרמבו "אמיתי" של שטראוס. במסיבת חנוכה . זה כבר הושרש, כמו בנית חנוכיות מחימר כל שנה..
וכן, גם אני חוטאת בהכנת "קרמבו" בעצמי. ללא משמרים. הלהיט המשפחתי הוא עם שוקולד לבן עם פסים של שוקולד חום. טעים יותר בריא יותר אבל לא עומד בתחרות עם הדבר האמיתי. תודה יקירי.
 
למעלה