שמות של תרגילים באנגלית...

oferbr

New member
שמות של תרגילים באנגלית...

מדיי פעם אני קורא כאן תשובות עם כל מיני שמות של תרגילים שממש לא ברורים לי(לפחות בשם הלועזי שלהם...פלייז,דאמבלס ...) אני לא מרגיש נוח להיכנס ולשאול כל פעם מה זה התרגיל הזה... אני בטוח שכמוני יש רבים וטובים שלא כ"כ מבינים בזה... השאלה שלי אם משהו יכול לתת את שמו התרגילים שהוא מכיר עם התירגום שלהם . ז"א כל חבר בפורום ירשום את שם התרגיל בעיברית והתירגום באנגלית. כככה יהיה יותר קל להבין במה מדובר. ואם אפשר להוסיף את זה לטאגליין כפירוט שמות התרגילים. תודה.

יודיX3

New member
אהלן

אני ממש מבין לליבך. עד שלא עשיתי את הקורס הייתי במצב שלך. מצד שני הבקשה שלך לא הכי ריאלית כי אין לזה סוף. הפתרון היחיד: תרגיש בנוח ותשאל- תמיד תמצא אנשים עם סבלנות שיענו.

RozwareZ

New member
נעשה קצת, שימשיכו אותי

זה הרוב פשוט תירגומים בעיברית... דאמבל = משקולית יד בארבל = מוט משקולות סמיט = מתקן שהמוט מחובר בציר למכונה עצמה ליבר = בתירגום היומיומי, מנוף, אבל שאומרים את זה מדובר על מכונה סלייד = שוב בתירגום היומיומי זה מזחלת, פה מדובר על מכונה מגררת קייבול = כבל, בדרך כלל מדובר על מכשיר הקרוס אובר רגליים: סקוואט = שפיפה האק סקוואט = שפיפה במכונת "האק" לאנץ' = מכרעיים סטאפ אפ = מדרגות לג פרס = לחיצת רגליים לג אקסטנשיין = פשיטת ברך היפ אקסטנשיין = פשיטת ירך לג קרל'ס = כפיפת ברך היפ אדקשיין = קירוב ירך היפ אבדקשיין = הרחקת ירך חזה: פליי/ז = קירוב אופקי/פרפר בשפת היום יום בנץ פרס = לחיצת חזה צס'ט דיפ = מקבילים דיקליין באנץ פרס = לחיצת חזה בשיפוע שלילי אינקליין באנץ פרס... = בשיפוע חיובי פול אובר = פשיטת כתף גב: בנט אובר רוו'ס = חתירה בהטיית גו/מסור סיטד רוו'ס = חתירה בישיבה פול אפ = מתח פול דאון = משיכה שרוגס = הרמת טרפזים אקסטרנל רוטיישן = רוטציה חיצונית אינטרנל " = " פנימית דד ליפט = דד ליפט/ הרמה של המשקל ממצב מת (הריצפה) באק אקסטנשיין = פשיטת גו ידיים: קרל'ס כפיפת מרפק פריצ'ר קארלס = כפיפת מרפק במתקן "כומר" פרון קרל'ס = כפיפת מרפק בפרונציה קלוז גריפ בנץ פרס = לחיצת חזה אחיזה צמודה טרייספס אקסטנשיין = לחיצה צרפתית/ פשיטת מרפקים קיקבאק = פשיטת מרפקים בהטיית גו פוש דאון = פשיטת מרפקים כנגד כבל בדרך כלל שיהיה לי כח אני אוסיף עוד

eyalfein

New member
../images/Emo5.gif

במקצוע שלי גם ככה אני מתעסק עם פי 10 שמות מקוצרים וראשי תיבות משאוכל אי פעם לזכור, עכשיו אני צריך לזכור גם את זה?

RozwareZ

New member
לא, אני לא רואה סיבה למה ללמוד

את הדברים האלה בעברית... רק למי שמתקשה באנגלית

oferbr

New member
../images/Emo45.gifאחלה אחלה...

תודה רבהב רבה לכולם , ממש זה היה חשוב לי.

למעלה