שמות.

ק ל א ו

New member
שמות.

איך אני יכול להציג את עצמי כבחור-בחורה (או להיפך, בחורה-בחור (רציתי להמשיך אבל לקחו לי ת'ספר של יונה וולך)) אם יש לי שם נשי מובהק, שאני אפילו לא אוהב? אני צריך שם! כבר שש שנים אני מחפש לעצמי שם ולא מוצא
הצעות, מישהו? ומה עם השמות שלכם/ן? נשארו? נבחרו? איך הם נבחרו?

יסמין 28

New member
רעיונות

מצטערת שאני מציפה את הפורום, אבל אני בעבודה עכשיו, וכמו תמיד בעבודה אני משועממת
עלו לי שני רעיונות: 1. לבחור שם שמצלצל דומה לשם שיש לך עכשיו (מבחינת האותיות או הצליל), או שם שדומה מבחינת המשמעות לשם שיש לך עכשיו. 2. לבחור שם מהצגה שאתה אוהב, שיר שאתה אוהב, ספר שאתה אוהב וכו´... איזה גיבור ספרותי שמתאים לך. מה דעתך?

ק ל א ו

New member
חיחי

האופצייה הראשונה היא מתכון לשם דיזסטראלי במיוחד. ולגבי האופצייה השנייה, אין לי בדיוק "גיבור תרבות" או איזה מישהו נערץ במיוחד. אני גם לא רוצה להדביק על עצמי שם שלא יהיה קשור אלי. אוף. אני שונא את זה. אני מציף את הפורום לא בגלל עבודה משעממת אלא כסוג של הרס עצמי
חיחיחי

Lizz

New member
חפש, נגיד בגוגל,

אתרים עם שמות לתינוקות, או אתרים עם סטטיסטיקה של שמות. תעבור עליהם אחד אחד. אחרי כמה דפים, זה כואב. אני יודע, כי עשיתי את זה הרבה פעמים. חפש דברים מגניבים כמו האתר עם השמות הקלטיים העתיקים לילדים. תלקט שמות שמוצאים חן בעיניך. תעשה רשימה של כמה.. חמישה עד, נגיד, שלושים. תעבור על כל אלה ותפסול באכזריות כל מה שלא מושלם. תחזור אלינו עם הנותרים ונעזור לך :)

Lizz

New member
רעיון,

תחפש באתרים של שמות לתינוקות, תצמצם את האפשרויות לכמה שמות שאהובים עליך, ואז תחליט איזה מתאים לך :) אתה יכול לחלוק איתנו את הרעיונות שלך ואנחנו נביע את דעתנו :) לי לקח המון זמן לבחור "אדם". למרבה האירוניה, השם שאיתו נולדתי, העברי, הוא שם יוניסקס והייתי יכול להשתמש בו, אלמלא הוא היה ממש לא מתאים לי ולאישיות שלי. בשלב כלשהו החלפתי ל"ליז", ואז עם הקטע הטראנסי לא יכולתי להשתמש ב"ליז" כי זה "שם של בנות"... ואז הייתה היסטריה במשך כמה זמן, ואז מצאתי "אדם". והיה כיף :) אם יש לך איזה דמות שאתה אוהב, רול מודל זה או אחר, תמיד תוכל לקחת את השם שלו או פראפרזה על השם שלו.

FreakOnALeash

New member
שמות יוניסקס זה רעיון טוב!

במיוחד שאתה 'לא גבר ולא אישה'
פראפרזות על שמות מפורסמים? *מצחקק כי הוא חושב שמדברים עליו*

Lizz

New member
LOL

love the sig.. מאחורי היער 1, 2, 3 שם ישבו טרנסג´נדרס וחברים- 496. giggle

AlphaBeta

New member
חח

כן, גם אני אהבתי. :) ואני מצטרף לבעית השם החדש. יש לשם שלי כמה גרסאות "גבריות" אבל אני לא בטוח שזה מה שאני רוצה. אני קצת הייתי מעדיף שם אחר לגמרי. אני קצת חשבתי על הכיוון של לקרוא לעצמי על שם בן משפחה שמת, יענו, לשחק אותה אשכנזי מסורתי או משהו. אבל זה לא ממש מתאים לתקופה. שזה גם דבר חשוב (לדעתי), לחשוב על שם שיתאים לשנה שנולדת בה. בכל מקרה אני יודע שהשם שלי לא יהיה משה. כי אמא אמרה שהיא לא תסכים לקרוא לי משה.

ליטל ו

New member
אני מחבב את האתר הזה

וגם יש בו ביוגרפיות כתובות מעניין של כל מיני סופרים. אבל זה לא קשור :) אפשר לעשות סרץ' לפי שמות יוניסקס, ו/או לפי צלילים, והם מסודרים לפי תרבויות או ארצות שמהן הם הגיעו. יש שם לפעמים אי-דיוקים בעניין המשמעות, אבל אפשר לבדוק בעוד מקום לייתר ביטחון, ובכל מקרה יש שם כל מני רעיונות. :) אני - נשאר עם השם שלי בינתיים. שקלתי להחליף אותו במשך איזה שנה-שנתיים כשהייתי קטן (אז זה היה כל מני שמות בשפות אלפיות ומיוחדים-מוזרים-סתם יפים...) אבל אני לא מכיר משהו שהוא בדיוק אני, במיוחד שאני תמיד משתנה... לא'ידע :)

Lizz

New member
אוו, אני יודע! קלאו!

כשתבחר נגיד, פחות מעשרה, נוכל לעשות על זה סקר בפורום :) (כן, אין לי שאלה חדשה לסקר, איך ידעתם?)

ק ל א ו

New member
לתת שמות זה

כזה מסובך. ועוד לעצמך, זה כבר ממש ביזארי. אתם יודעים כמה זמן לקח לי עד שיצא "קלאו" (שזה סתם גיבוב של אותיות. אבל בטח עם אחלה משמעות קבלית) אבל אי אפשר להשתמש ב"קלאו" שלא באינטרנט, זה יותר מדי לא קשור לכלום. ורק כדי להמחיש את חומרת העניין - לפעמים אני רוצה להכנס לצ'אט, בוהה בחלון הכניסה שעתיים, ואז מוותר, רק כי אין לי כינוי. ואני חושב שלתת לתינוק שם זה כל כך לא פייר, שאני מעדיף לאמץ. בעצם זאת דוגמא רעה, כי אני מעדיף לאמץ בכל מקרה. אני יודע, אני יודע, אני אמור ללכת עכשיו ולסרוק את כל אתרי השמות האלה. אני הולך.

ק ל א ו

New member
ממ!

אתר שמות אינדיאניים לתינוקות. אבהישק אטמג'יוטי (חמוד) חנדרהשקר אומפרקש ועוד.

Lizz

New member
האמת,

לדעתי עדיף קלאו, אפילו בתור שם זכרי. דרך אגב.. אם זה קשור לקליאופטרה, תמיד תוכל לבחור פטר או משהו. או אולי קלווין?

ק ל א ו

New member
אה, השמות

האלה לא הובאו ברצינות
) וזה לא קשור לקלאופטרה, מבטאים CLAO ולא CLEO גם אני חושב שזה נחמד (מצאתי את עצמי עושה חיפוש על השם הזה בכל האתרים, כדי לבחור בו
) אבל אני רוצה משהו שיכול לעבור גם בעברית. "פטר". מדמיין את הילד מ"פטר והזאב" עם בגד ירקרק וחליל ביד.
קלווין טרנט נאביל?

אני ידחף ויגיד-

שם אמור לשקף אותך, תחפש משהוא שכשתשמע תגיד אויש זה אני. כמו שמדביקים למשהוא שם/כינוי חיבה אז תנסה להדביק לך כינוי חיבה לעצמך.

Lizz

New member
free association

הכרתי פעם בחור (ישראלי) שנראה, וגם התנהג לפעמים, כמו טרנט ליין. קראו לו נדב. תחשוב על כל הפעמים שפגשת מישהו וחשבת לך "איזה שם יפה".

למעלה