שמות

veronik

New member
שמות

אנו זוג המצפים לתינוק. מחפשים שמות מקורים. נשמח לקבל הצעות. פרט לשם "שחר" שכבר נמצא במאגר שלנו. תודה ויום טוב

אני בעד הטבע...../images/Emo43.gif

אז אני הייתי הולך על : נהר, ענן, קשת, שמש, יער, אדמה , ים (מקסים לא ??), אגם, שדה, אלומה (לא כל כך מקורי ...יש כבר כאלה...) , כרם, ניר (גם לא מקורי כבר...), רגב , אשד נגמרה לי המוזה.. מכל הנ"ל ממליץ בחום על ים אח של ענג... המון בריאות ושתהיה לידה קלה אמנון מרגלית

אני מאוד אוהבת את השם

ארד. וחוץ מזה - גיא שזה אומנם לא מקורי אבל יפה בעיני וזהו , צר לי אבל מקוריות היא לא הצד החזק שלי שיהיה לכם במזל טוב

anat30g

New member
מהתנ"ך

התנ"ך הוא מקור מדהים לשמות - בשבילי התנ"ך היה ספר השמות - קראתי אותו בחיפוש אחר שמות לילדיי ונתקלתי בשמות מדהימים - שבעלי לא היה מוכן לשמוע עליהם , אבל אני חשבתי שהם מדליקים - חלקם נשמעו אולטא מודרנים שזה פשוט לא להאמין.

אמיר.

New member
כל שמונת השמות שבחרנו...

הם מהתנ"ך אבל צריך להזהר לא לבחור שם של רשע.... (טוב, עוד אף אחד לא בחר לקרוא לילד שלו נבוכדנצר
)

לימורא

New member
בשעה טובה והצעות../images/Emo39.gif

אישית לי יש בן בשם ים ולדעתי זה שם מקסים עם נוכחות שמות נוספים שאני מאוד אוהבת הם: בר, עמית, גיא, רון, אורי (במלרע) יובל ויש עוד המון המון. שורה תחתונה הכל תלוי בכם וברצונות שלכם ( האם אתם רוצים להביע שמחה? או ללכת לכיוון של הטבע?) והכי חשוב תבדקו עם השם מתאים לשם משפחה. יש דוגמא שאני לא בטוחה שהיא נכונה במציאות אבל שווה לחשוב על זה ילד שקראו לו עמית ושם משפחתו רומם אם מבטאים ביחד את השם והמשפחה מקבלים מילה שאני לא בטוחה שזו הייתה הכוונה הראשונית. בהצלחה!

אני אוהבת שמות עם צליל רך

אסף, מתן, נדב. יש לי "ר" מתגלגלת אז אני אישית מעדיפה שמות בלי האות "ר", אבל עומר, רועי, גם שמות יפים. גם עילי שם יפיפה לדעתי.

אמיר.

New member
נגד ניסויים בתינוקות...

תנו לי שמות רגילים בלי פוזות בלי ´אמירות´ מתוחכמות שמות יפים של פעם שמות ברורים בלי בלבול מגדרי שמות עבריים בלי צליל זר קיצר אם מצאתם שם ´משגע´, ´מגניב´, כזה cool אולי תחליפו את השם שלכם ?

למעלה