שמו באסטד בגלגל"צצצצצצצ

M o T e K 16

New member
שמו באסטד בגלגל"צצצצצצצ

שמו היום באסטד בגלגל"צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ לא שמעתי חברה שלי אמרה לי (היא אפילו לא אוהבת אותם והיא זיהתה את השיר מה"טהטהטטהההההה" בהתחלה מרוב ששטפתי לה את המוח.. ) קיצר שמו טאנדרבירדס והיא אמרה שאמרו עליהם משו שהם כבר שבועיים בראש המצעד או משו... אבל היא לא שמעה מה עוד אמרו כי היא היתה עסוקה בלהתקשר אליי! (לא שהייתי בבית.. בלעט =/) קיצר היה באסטד בגלגל"צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ אתן קולטות מה זה אומר נכון?! יוווווווווווווווווווווווווו התרגשות התרגשות וגם יש פוסטר שלהם בראש1 החדש וידיעה קטנה בניוזיק באסטד רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

DesertRose7

New member
באסטד משתלטים על ישראל..

הגיע הזמן.. אני מחכה לרגע הזה כבר כמעט 3 שנים! אני כל כך מתרגשת.. כל כך ...גאה! סוף סוך אנשים יבינו על מי אני מדברת..חוץ מאלה שעברו שטיפות מוח.. עכשיו אנ ירק צריכה לקלוט ששידרו אותם בגלגל"צ (כי בפעם שעברה הם אפילו לא נכנסו למצעד <העורכים..גררר...>) לנשום.. להכניס.. להוציא.. להכניס.. להוציא..

M o T e K 16

New member
100 FM זה לא אותו דבר!

עם כל הכבוד.. גלגל"צ זאת ה-תחנה כולם שומעים את זה... זה כל השירים ה"שווים" ואם שמו באסטד בגלגל"צ... זה אומר הרבה!

DesertRose7

New member
גלגל"צ זה דבר אחר!

באמת כולם מקשיבים.. כל הגילאים.. ואם תסלחו לי על הסטיגמות.. סקייטרים פריקים ערסים פקאצות (שיט..) זקנים ילדים קטנים כולם! ובנוסף מאוד קשה שישדרו אותך בתחנה הזאת.. לפחות לאמנים כמו באסטד! כי יש מין דבר כזה בתחנה שהעורכים שמים מה שבא להם.. אם הם אהבו את השיר.. סבבה.. אם לא.. חבל לכם על הזמן.. וכנראה שלא בא להם ממש על באסטד - קחו לדוגמא את המצעד.. הם היו מועמדים להיכנס אבל איכשהו לא נכנסו.. וביננו.. הרבה מאוד אנשים ולא קשור לפורום ומעריצים הצביעו להם.. אבל בכל זאת הם לא נכנסו... מוזר!! לא ממש.. זה ידוע מה הולך שם! ועכשיו משהו קרה... ושידרו אותם! זה חשיפה ענקית!!!!!!!! אני יכולה לבוא לאנשים שלא ידעו מי אלה ולהגיד להם מכירים באסטד.. ובמקרה באותם 3 דקות הם הקשיבו לרדיו והם ידעו! זה משמח.. זה מודעות של אנשים לבאסטד! זה ענק! סורי על הנאום.. אבל אני כל כך שמחה!

../images/Emo41.gifשמעתיייי..../images/Emo70.gif

הייתי בקניון ליד איזה דוכן עם אמא..ופתאום שמעתי מש'ו כמו "3 נערים בני 18 מלונדון" בלה בלה בלה.. "באסטד
" ואני כולי התחלתי להתרגששששש... ואמרתי לאמא שלי "אמא, באסטד
את לא מתרגשת?!" "כולי התרגשות" היא ענתה..וביאסה
חחחחחחחחפפפפפפפ
לאב באסטד

חחח..

איזה ביאוס! לא שמעתייי :( לדעתי זה רק זמני עד שהם יתפרסמו פה ממש כי יותר ויותר מתחילים להכיר אותם כאן!

yardenj

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששש

יאוווו אנשים אתם לא יודעים כמה שאני מאושרתתתתתתתתתתתתתת!!!! גלגלצ הם האמא של הגזעני להקות/זמרים אם לא בא להם... לא יהיה, אם בא, אז יאלללה.. הם טוחנים את השיר ברמות ואני כל הזמן אומרת להורים שלי שהם חארות ושלמרות שבאסטד מקום ראשון גלגלצ לא ישמיעו אותם.. עכשיו אני רק מקוווווווה שישמיעו אותם שוב ושזה לא חד פעמי... ושישימו אולי את 3AM נראה לי זה יכול להיות ממכר כזה עכשיו אני אחזור לשמוע סינגלס בשמונה

fight star

New member
אופססססססס

סורי, זה הייתי אני... חחחח עד שהמחשב הזה עובד..

למעלה