שמחה ומאוכזבת כאחד...

תומרונתם

New member
מנהל
שמחה ומאוכזבת כאחד...

שמחה - כי היום צריכה להתקבל אל פתח ביתי חבילה עם המשאבה החדשה שלי

הגיע הזמן, 4 וחצי שנים כמעט, למרות שהיא תקינה לחלוטין היא קצת שבורה בצד של הסוללה, ועוד שבר אחד כבר כנראה לא יחזיק את הסוללה במקום.
שמחה - כי יחד עם המשאבה השתכנעתי ולקחתי גם את הסנסור. אני רוצה להאמין שאולי היתה בעיה עם המשדר הקודם שלי, ואולי, אולי, תהיה לי חווית שימוש אחרת.
שמחה - כי זה עולה לי בסופו של דבר פחות ממה שחשבתי (עדיין שווה ערך לכ-4000 ש"ח, אבל פחות מה-19,000 ש"ח שחשבתי שזה יעלה לי לפני הבירור המדוקדק עם חברת הביטוח, שפה, אם לא עושים אותו, אפשר בקלות לא לקבל את מה שמגיע ואף אחד לא ידע).

ולמה מאוכזבת?
כי במאי 2013 עדיין אי אפשר להשיג בארה"ב את המשאבה החדשה והסנסור החדש שכבר משווקים בישראל ובלפחות 50 ארצות אחרות בעולם.
אני אקבל את המשאבה המקבילה ל-VEO אבל אם כמה שינויים (טיפה פחות גמישות שיש לזו המשווקת בארץ)
אני אקבל את המשדר הישן והסנסורים הישנים, כן, אלו שצריך עדיין להחדיר ב-45 מעלות וגדולים ומסורבלים.

אבל מה, הם מבטיחים שברגע שהמערכת החדשה תאושר ("מערכת" כי הם מוכרים את המשאבה והסנסור כמערכת), אני אקבל אותה ללא תשלום נוסף. יופי, באמת. אנחנו באיחור של איזה שלוש שנים אחרי כל העולם, אני ממש אופטימית

לביאאה

New member
בהצלחה!!!!

משאבה חדשה זה תמיד כיף

מקווה שתסתדרי עם הסנסור, במה הוא שונה בעצם ממה שהיה לך? אולי תנסי את הנבגייטור?

תומרונתם

New member
מנהל
לא שונה בכלום...

לקחתי אותו בגלל שאם קונים את המשאבה והסנסור יחד, זכאים אח"כ לקבל את המערכת כולה כשתאושר ע"י ה-FDA.
אותו דבר בדיוק, אני עכשיו בשלבי בניית האמון בנינו. בינתיים עובד בגדול בסדר. יש לו הרבה מה להוכיח לי...

למעלה