שמחה ועצב ביחד

פוריה3

New member
שמחה ועצב ביחד

רציתי לעדכן את כולם בשם של התינוקת והוא אושרית. לצד האושר האין סופי של ביתנו התינוקת ,ליאם ניצב מולי לצד הזיכרון הכואב , וכבר ב 27.9 ערב יום כיפור יש לו שנה -איך הזמן טס. אני זוכרת את זה הייטב איך ישבנו בביה"ח וידענו שהגרוע מכל עומד לפנינו ,אבל ניסינו להיות אופטימים ,וכמה תפילות נאמרו וכמה דמעות זלגו ,וכל כך רצינו נס,כל כך האמנו שבזכות התפילה נשנה ,נשנה את הגורל האכזר של אהוב ליבנו, *עוד יותר מחזיר אותי למצב סיון ינאי שכרגע מונשמת ומורדמת במצב קשה מאוד (בת 3 וחצי)חברה טובה של ליאם חיים שלי שגם מטופלת בשניידר במצב מאוד קשה אני מקווה שלהם יהיה נס....לכבוד השנה החדשה מקווה שהשנה ובכלל כולנו נשמע רק בשורות טובות

גל213

New member
פוריה כל כך מבינה אותך

גם אצלי השמחה מהולה בעצב,ליה בת שלושה חודשיים נותנת אור בבית וכואב לי שבני מור לא זכה להכיר את אחותו הקטנה.בחרת שם מאוד יפה לי לא הייתה אפשרות בחירה עומר החליט על השם ליה. גלית

ETTY12

New member
מזל טוב, איזה שם מקסים

אושרית----שתביא לכם אור ואושר - ואפילו שרי יש בתוך השם המקסים שלה. שתגדלו אותה בנחת ובאהבה

שרון123

New member
יופי של שם../images/Emo99.gif

מאחלת לכם שהיא באמת תביא איתה את האושר המיוחל. לקראת האזכרה הימים האחרונים והשעות האחרונות חוזרים שוב ושוב בזיכרון. זה קשה אבל כניראה שזה מנגנון כלשהו שעוזר לנו להפנים ולסדר את הדברים בראש. ליבי עם הוריה של סיון, מקווה איתך לנס.

חיה אש

New member
אושרית שם מקסים

ומאחלת לכם שהאושר ישכון בביתכם . מתפללת לשלומה של סיון

למעלה