שמחה ופחד

ליזי38

New member
שמחה ופחד

עשיתי בדיקת הריון ביתית הבוקר - שני קוים אדומים בחלונות, אני בהריון. הפחד אוכל אותי, לפני חודש היה הריון אשר אחרי 10 ימים הסתיים לו טיבעית, ככה בלי אזהרה מראש. ועכשיו כל כאב קטן בבטן מכניס אותי לפחד, אם ההריון הזה לא יחזיק לא אוכל לעמוד בכאב והצער.

ריקי29

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני כל כך מבינה את הפחד שלך. החודש אנחנו יכולים לשוב ולנסות ורק מזה אני נתקפת פחד ורעדים, זו דרכו של עולם. בהצלחה!!!

היי

קודם כל - בשעה טובה. הפחד מובן ואני מאחלת לך שהוא יהיה מיותר. תחשבי חיובי ותשמרי על עצמך. יעל

תמי ס

New member
מזל טוב

מאחלת לך מכל הלב הריון תקין - בריא וארוך. הפחד כל כך מובן, הוא יהיה תמיד חלק מאיתנו, צריך לנסות להתגבר עליו. קל להגיד אך קשה לבצע, נסי בכל זאת.

מזך טוב!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo95.gif

כמה שאני מבינה את הפחד... אל תפחדי! את האמת שהכאב הוא נורמאלי לפעמים...
שמחה בשבילך!!!!!!
בהצלחה!!!

מזל טוב!

לפחות בהתחלה, כל יום ידמה לנצח. מקווה שבקרוב תצפו בדופק ואחר כך הכל ילך למישרין וירגע. בהצלחה

בהצלחה

מנסיוני אחרי שתי הפלות מוקדמות... את תצאי מדעתך ותחזרי אליה כל יום וכמה פעמים ביום, אבל תלמדי לחיות עם זה, ובאישזהוא שלב (אצלי אחרי השלמת כל סט הבדיקות - 2 הסקירות, חלבון עוברי ומי שפיר) תתחילי להירגע.

לליזי...../images/Emo39.gif

לליזי, מבין את תחושתך...אחרי אכזבה קשה לקבל הצלחה ללא תחושות של חשש ודאגה מהעתיד. מאחל לך מכל הלב
שאכן ההריון יקלט, ושיסתיים בלידת תינוק/ת/ות בריא/ים ! ממני, תמיד איתנו

קטיה 007

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

ליזי הפחד כל כך מובן וילווה אותך לאורך כל הדרך מאחלת לך הריון קל ונעים ובלי שום תקלות. בהצלחה עם המון הנאה
קטיה

למעלה