שמחה לבשר על שובו

שמחה לבשר על שובו

של האדום האדום הזה, תמצית הנשיות, אחרי שנה ותשעה ח' בלעדיו (אם שוכחים מדימום הלידה...) ועוד משהו קטן- שרק אמהות טריות כמוני מבינות מה הביג דיל... היום- לראשונה מאז הלידה של דורון, נכנסתי לשירותים וסגרתי את הדלת! (לא יאומן איזה דברים הופכים להיות חסרים לי....)

הדר לצ

New member
תתחדשי. לסגור דלת? מה זה?? ../images/Emo3.gif

כבר לא זוכרת...

ידעתי שתבינו....

איך אפשר לחלוק את זה עם אחותי שבנה הקטן בן 5+ או עם חברותיי נטולות הילדים??? הם בטח יסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח...

האדום בכלל לא משמח אבל לסגור

דלת? מהיום שהתחלתי לסגור - היא התחילה לפתוח אותה.

T noki

New member
מזל טוב! גם על האדום וגם על הדלת

אני מנסה לשכנע אותו לא לפתוח לי את הדלת, זה קשה אחרי שהשקעתי זמן במסגרת שכנועי הורדת החיתול והגמילה ש"תראה, אמא גם עושה פיפי בשירותים ולא בחיתול"... אבל לפעמים זה עובד.

daldan

New member
מזל טוב על החזרה לשגרה../images/Emo3.gif

אני עדיין לא הגעתי לשלב סגירת הדלת... הפאדיחה היא שאמא שלי שומרת עליו עכשיו והיא נכנסה הבוקר לשירותים והיה לו נורא ברור מאליו שהוא יכול להכנס איתה... כנראה שהגיע הזמן להציב את הגבול הזה

../images/Emo6.gif גם הילדים של "מחנכים" את הורי

בנושא הזה. ועוד טורחים לברר אם כבר יצא הקאקי או לא.... ואם סוגרים להם את הדלת - אז הם עומדים ליד הדלת ושוארלים "נו כבר יצא?"

IcNיה

New member
מזל טוב על ה"אדום-אדום" ועל הדלת

אני קיבלתי ביקור מפתיע של האדום בשבוע שעבר (7 חודשים מהלידה, כשמספר ההנקות ירד), והדלת - נו, באמת... גם בעלי התחיל לקחת את הילדונת איתו, כשהוא לבד איתה בבית...

אמיתמי

New member
מקלחת של 30 דקות!!!!!

אצלי האדום אדום בא לפני שבועיים, אז אתמול הלכתי למקווה. לפני כן, השארתי את הבעל עם התינוקת ונכנסתי להתקלח. במקור צריך אמבטיה, אבל מי יכול, אני מתקלחת ומסתדרת ומדי פעם פותחת את הדלת כדי לשמוע אם הכל בסדר ולתת הוראות. אבל בנות, אפילו גילחתי רגליים! אחר כך, אשארתי אותה איתו ויצאתי מן הבית לשעה וחצי! לאחר כל העניינים , עמדתי וייבשתי שיער!! (לא זוכרת מתי עשיתי את זה לאחרונה) ונזכרתי פתאום שלא חשבתי עליה אולי שעה! היה כיף לא להיות רק אמא לקצת זמן, להיות אשה! (אגב, זה לא מניפסט למען טבילה, זו החוויה שלי, ומי שנגד, בבקשה, לא להרוס לי את החוויה)

../images/Emo24.gif איזה כייף

גם מי שנגד - לא יכולה לכתוב משהו רע - אחרי ההרגשה הנהדרת שהמילים שלך משאירות. במשך שעה לא לחשוב על הילדה - איזה כייף - הלוואי עלי.

neta2

New member
גמני קיבלתי אחרי 8 חודשים.

אותי זה דווקא לא משמח, לא אוהבת את זה
אבל, את הדלת בשירותים אני עדיין סוגרת.. מתי לא יתנו לי
?

מאחלת לך מזל טוב../images/Emo65.gif ומקווה

שאצלי זה יגיע יותר רחוק ממך, שונאת את זה למרות שאני לא מאלה שסובלות.

למעלה