שמחה להצטרף לפורום המקסים הזה

שמחה להצטרף לפורום המקסים הזה../images/Emo9.gif

אני נהנית לקרוא את ההתכתבויות שלכן/ם ואני מקווה להמשיך להתרם מההתנסויות והחוויות שלכם/ן. בנוגע אלי - אשמח לשתף אתכם/ן גם כן ולעזר כמיטב יכולתי. טיפונת על עצמי - אני אמא צעירה לתינוקת משגעת בת 8 חודשים.

יונית ש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה באמת פורום מקסים נשמח לשמוע ממך עוד יונית

עוד מידע../images/Emo140.gif

אני בת 29 וחצי מאזור השרון. מאיה היא בתי הבכורה ואני לגמרי מאוהבת בה. בעלי בן 30 וחצי - עובד בחברת היי-טק וגם הוא מתפעל כל יום מחדש מהמתנה המקסימה שקיבלנו - הוא האבא הכי גאה בעולם. מאיה ילדה טובה מאוד, ישנה לילה שלם ממש מההתחלה, היא זוחלת, עומדת (כמובן שעדיין נעזרת בשולחן או במשהו אחר), עושה ביי ביי עם היד, אומרת (כך אנחנו מפרשנים - אבא ואמא...), מה עוד? היא לא מפסיקה לדבר בשפת התינוקות. אוכלת פירות, ירקות+בשר, סימילאק, במבה, בישקוטים. זהו, מקווה שלאינפורמציה הזאת התכוונת. אשמח לשמוע/ לקרוא גם עלייך.

מאוד פשוט. כשאת פותחת את ההודעה

שלי ע"מ להגיב, משמאל ל"הוספת תגובה" כתוב שלח/י מסר. לחצי על זה ותגיעי הישר למערכת כתיבת ההודעות.

היי שכנה ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אני ושון מהוד השרון מהיכן את??? נשמח להעביר אתכם את אחה"צ בטיולים ושון ישמח להכיר את מאיה
שון בן שנה ו-4....

היי ענת../images/Emo66.gif

אני ושון מהוד השרון כמו שאת יודעת, היית במיפגש היום? לא יכולתי להגיע מאד רציתי
בכל מקרה אני מנהלת חשבונות למזלי עובדת עד 14.00 אז אני מספיקה להנות משון המקסים, דרך אגב אבא של בעלי גר בפולג ומחר אחה"צ אולי נקפוץ לקפה, נשמח לפגוש אתכם

jole

New member
ברכות חמות להצטרפות../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לשרשר את תאריך יום ההולדת של מאיה ואצרף אותו לרשימת ימי ההולדת במאמרים. כמו כן תמצאי במאמרים את המדריך למשתמש שיסביר לך הכל על הפורום.

למעלה