שמחה להצטרף לפורום

דפנה 4

New member
שמחה להצטרף לפורום

ראשית , קרן כל הכבוד על היוזמה ותודה על שהארת את תשומת לבנו בפורום דיבורים המוצלח להורי תאומים. כרגע אנחנו עדיין בהרכב של 4 הורים + שני זאטוטים בני 3 ו-6 אך תוך מס´ מועט של שבועות עומדים להצטרף אלינו זוג תאומים זהים וחמודים , ואז אני מאמינה שיהיו לי הרבה שאלות (ואני מקווה שיהיה לי גם את הזמן להכנס לאינטרנט ולשאול אותן...) בכל מקרה , נעים מאוד

עמישה

New member
מזל טוב לרגל הפורום החדש...

היי קרן! מזל טוב לרגל הקמת הפורום החדש, כל הכבוד על היוזמה, שבעצם התחילה בשאלה התמימה שלי בפורום התאומים - "מה אין פורום להורי שלישיות?" אז לקחת יוזמה וקבלי ח"ח!!! אנחנו עדיין רק בשלב ההכנה (השניים מתבשלים להם בבטן) אבל נחמד להכיר הורים שכבר מככבים בסרט הזה...

תודה תודה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif ו.....

אכן חיפשתי פורום לשכמותי ולא מצאתי.....
...ואם הייתי בונה על לפתוח פורום רק לשלשיות הרי שהייתי פה לבד......אבל מידע אני יודעת שיצטרפו אלינו בקרוב עוד שלישיה אחת או 2...
..... באיזה שבוע את? עמישה זהו שמך?...

עמישה

New member
שמי שרון, אבל...

השם הזה כבר תפוס, אז השתמשתי בכינוי של בעלי - עמי... אני בשבוע 23... ואת? בבית? אורבת למשתתפי הפורום?

הממממממ אני בבית.....

חזרנו כעת מבדיקת דם לשלושתם...
......גיל שנה ועושים להם אוברול..... כעת כולם נפלו למיטוווווווווות...ישנים כמו בלוקים.....
.... אוטוטו לא אהיה פה בבקרים מתחילת ינואר חוזרת לעבודה.....

ברוכה הבאה דפנה.........../images/Emo24.gif

אני מוצאת שהדפדפן בתפוז יותר ידידותי לא? אך תחלקים המינים אלכם? גם של הגדולים.........באיזה שבוע את? ואני בטוחה שימאו תשובות כמעט לכל שאלה שלך......אם לא ממני מהמומחים פה.....
..... בקרוב אציע הצעות נוספות שאני בטוחה שיעזרו לנו לענות על כל שאלה שתצוץ בנושא תאומים .....לפחות מבחינה בריאותית...אוכל, משקל וכו´...

אוף......תחלקים=מתחלקים ו.......

שימאו=שימצאו.....ההקלדה העיוורת שלי לעיתים עולה לי בטעויות שכאלה...

למעלה