שמחה להצטרף

מיכל ע

New member
שמחה להצטרף

שמי מיכל ואני אחותה הגדולה של ליאת. אני שמחה להצטרף לפורום, אני חושבת שהנושא חשוב ועוד יותר חשוב שיש אוזן קשבת לאנשים שלפעמים נמצאים במצבים לא קלים. שבת שלום.

מיכל יקרה

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום שלנו, או יותר נכון למשפחתנו ההולכת ומתרחבת. איזה יופי של הודעת פתיחה, היא ממש מרגשת אותי, [ולא רק בגלל הקשר המשפחתי]. כאן אנחנו אכן נותנים אוזן קשבת לאלה הזקוקים לכך, בשביל זה קיים הפורום. את מוזמנת להתלבט, או סתם לספר חוויות. אני ממליצה לך לקרוא את הודעת המנהלת ולהתעדכן בדברים שיש לנו כאן בפורום. כמובן שאת כל זה תעשי לאט-לאט ובקצב שלך. מקווה שתהני איתנו כאן. אנחנו שמחים לקבל כל חבר/ה/ים חדש/ה/ים. קבלי
, וגם את ה-
+ הצל"ש היומי, [זוהי מסורת יחסית חדשה בפורום שנועדה להראות את אהבתי לחברים כאן, ולפרגן]. כמו שאת בטח מתארת לעצמך, דרושה בפורומים העוסקים בנושאי תמיכה, כמו הפורום הזה, מידה לא מעטה של פירגון ואהבה, ואת זה אני נותנת לכולם/ן מכל הלב, אז זהו בינתיים, ליאת.

מיכל ע

New member
למישהי שאכפת לה

התרגשתי מאוד מקבלת הפנים החמה. אשמח לתמוך לאהוב ולפרגן לכל החברים בפורום. אוהבת אתכם. להשתמע.

מיכל חביבה

איזה יופי לקרוא את זה, האמת? גם אני מתרגשת מהעובדה שאת חברה בפורום שלנו. זאת קבלת הפנים המוענקת לכל החברים החדשים כאן, [אין בכך שום הבדלים, ו/או אפליות חלילה]. מחזירה טונות של אהבה, ליאת.

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מיכל ו...

אני בטוחה שאת ממש תהני פה כי אחותך עושה פה עבודה לתפארת נכון חברה? לא להסמיק ליאתוש
ד"א גם אני טבריינית אז אולי נפגש ונבלה כשלישיה אהה? תחשבי על זה...

היי ענבל

הייתי חייבת לענות. ראית את אחותי בעצרת למען הנעדרים לפני שנתיים בערך, והיא מכירה אותך מצויין. אמרת לי לא להסמיק, אבל מה לעשות, אני בכ"ז מסמיקה
. יהיה נחמד אם ניפגש שוב, [גם אני הייתי באותה עצרת]. תודה מכל ה-
על המחמאות, קבלי
ים עליהן, בקשר לפגישה, חיזרי אליי בטלפון, או במסר אישי, ליאת.

ברוכה הבאה, מיכל

בס"ד נראה כי מלבד העובדה בה תזכי כאן להכיר אנשים טובים המבטאים לב אחד חם ואוהב, זכית בעיקר לראות במחיצתך את ליאת יקירת הציבור שעושה הרבה למענו בנוסח תפילת השבת של קהילת העדה האשכנזית כתוב "כל מי שעוסקים בצורכי ציבור באמונה הקב"ה ישלם שכרם ויסיר מהם כל מחלה..." נמצאנו למדים כי לקיחת עול הדדתי מקלה על כולם וכאשר מדובר על מגבלה, מחלה וכו' תמיכת הציבור מקלה לרפואת, ואין כדוגמא הטובה יותר מפורום זה ומליאת אשר בראשו (אם ברצון אדם להגיב לדברים בשבת שלא יעשה כן היות ואני דתי ומבחינה הלכתית לא אוכל לקבלה אף בחול)

לאברהם המתוק והמקסים!

האמת היא שאני לא כל-כך יודעת מאיפה להתחיל. הדברים שכתבת עליי מרגשים אותי מאוד. זה נכון שעבורי הפורום המדהים הזה הוא סוג של שליחות חשובה, ואני מנסה להעניק עזרה לכל אחד/אחת מחבריו. אני רואה בדבריך סוג של מחמאה, מחמאה מדהימה ומרגשת. כרגיל, כאן בפורום, קבל את מה שאתה הכי אוהב, חיבוקים ענקיים, בתוספת נשיקה, אז הנה הם:
+
בקטע של השליחות, אני מסכימה איתך בכל לב, וכך זה יהיה תמיד, אני כאן בשבילכם/ן, ואני אוהבת את כולכם/ן. האמת שתגובתך מפתיעה אותי מאוד, וגורמת לי לאושר גדול. אני מודה ומתוודה שאני מאוד מתרגשת כשאני כותבת לך את התגובה הזו, לא יודעת למה. אני יכולה להגיד לך שעשית לי לא רק את סוף-השבוע, אלא את השבוע כולו, תודה, ושים לב להפתעה הבאה. אז שיהיה לך ולכולנו השבוע הכי אופטימי שיש, ליאת.

למעלה