שמחה לשמוע קצת אופטימיות אבל אני

loran52

New member
שמחה לשמוע קצת אופטימיות אבל אני

בכנות חושבת שחוץ ממרכיב הגיל יש גם סוגי אישיות ולא כל אחד מסתדר או יכול להתאים את עצמו לכולם. מה שבטוח שהורים אוהבים ללא תנאי ואצל ילדים זה לא תמיד כך. הרבה פעמים הם אנטרינטים, מתנהגים יפה כדי להשיג משהוא.נכון שבגיל מבוגר יותר הפרספקטיבה משתנה. זה בסדר אם מסתדרים עם הורה אחד טוב יותר. הורים עושים מה שהם אמורים לעשות מתוך אהבה ותחושת נתינה טוטלית בתקווה שגם מצליחים להקנות ערכים ולתת כלים לעצמאות. לא סתם נאמר שאמא יכולה לגדל 7 ילדים אך 7 ילדים לא יכולים לטפל באמא.זה דרכו של עולם וכל נער/ה מתמרדים, חצופים, מעצבנים וכו, גם יומם יגיע.

היי לורן, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

צר לי, אך איני מסכימה עם דבריך. להורים יש הרבה תנאים בדרך לאהבה שלהם את ילדם. יחד עם זאת, פעמים רבות הם לא מודעים לתנאים האלו, ולכן נוטים לחשוב שמה שהם מבקשים נובע מאהבת אמת צרופה, רצון וצורך לתת לילד את הטוב ביותר. הורים הם בני אדם, ואנחנו כהורים וכבני אדם, נוטים, פעמים רבות, לפעול מתוך נקודות החולשה שלנו ולא מתוך נקודות העוצמה שלנו. אי - לכך אנחנו לא יודעים להעביר את תחושת האהבה ללא תנאי המקננת בנו. אני אישית, לא חוויתי כילדה תחושת נתינה טוטאלית מצד הורי. תמיד היה עלי לשלם "מס" כלשהו על הנתינה שלהם. וזה נכון שילדים הם מניפולטוריים, אבל גם אנחנו כהורים מתעסקים הרבה עם מניפולציות (מה שמפחית את תחושת הנתינה הטואטלית והאהבה שלנו עבור ילדינו). אין הדדיות בקשרים בין הורים וילדים, וגם לא צריכה להיות. לטעמי צריכה להיות הידברות, וכאן, פעמים רבות, אנחנו נתקלים בקושי. שיהיה לך המשך יום מקסים. יעל.

למעלה