שמחה מהולה בעצב...

גליתוי

New member
שמחה מהולה בעצב...../images/Emo10.gif

לשמחתי בן זוגי הפתיע אותי בסופשבוע זוגי בת"א (כראוי לקיבוצניקים...כמה אפשר לראות רק דשא!) לצערי זה משבש את התכנית שלי להגיע למפגש, הייתי יכולה להגיע אך אין לי דרך לחזור , בדקתי עם אבישג וזה לא אותו כיוון. אז דבי,דודי וכל שאר חברי הפורום אני מצטערת באמת שלא אוכל להגיע מאחלת לכם מפגש מוצלח, שישאיר טעם של עוד כי למפגש הבא אני בטוח אגיע... אלא אם יפתיעו אותי עם כרטיס טיסה זוגי ל...אמריקה. שיהיה סופשבוע נהדר וחג שמח ומואר. גלית כלומר חגיתוי...

אז בשביל מי אני אופה וטורחת...דודי....

אפשר לדעת כמה מגיעים.....התארגנתי לגדוד....נו נו נו מי שלא יבוא. ופעם אחרונה לא להביא כלום!!!!! בעצם כלום יכול להגיע..... שבת שלום דבוש

סליחה,מה פתאום?....אני 1.. ../images/Emo6.gif

אז ככה: 1.דבי 2.עומרי 3.דודי (שלא תגידו שאני לא מוותר לכם...חיחי) 4.אבישג 5.ניר חדש 6.שקד 7.מאור 8.peyuola (כבר שולח לך מסר) וטרם ברור לגבי: 9.שיר? מאוד רוצה לבוא אך טרם מצאנו לה טרמפ מי"ם- דבי יש לך רעיון???? 10.אילן? שמוזמן להצגה ואולי יספיק.... *גם גלית יכולה ורוצה להגיע אך אין לה דרך לחזור ואם יש מישהו מאזור הצפון שמתכוון להגיע עצמאית ויכול להחזיר אותה מוזמן להציע ישירות לה או לידע אותי. ענבל מאוד רצתה להשתתף אך נקבעה לה הופעה וכל ניסיונותיה (אני עד) לדחות אותה למועד אחר -לא צלחו וכמו שאתם יודעים ההצגה קודמת לכול וחייבת להמשך... גם שחרזדה עסוקה ולצערה גם היא תאלץ להמתין למפגש הבא.. שתיהן מסרו לכולנו אהבה ואיחולים למפגש מהנה ומוצלח!!!!! אם יש עוד מישהו ששכחתי בטעות או מי מגיע לבד- נשמח אם יכתוב כאן הודעה ויוסיף את עצמו להתפקדות. אמרו כבר חכמים ממני: "לא רק הכמות קובעת אלא האיכות" ומזה יש לנו בשפע! החשוב הוא שזה סוף סוף קורה: המפגש הראשון של הפורום יוצא לדרך אני כ"כ שמח ומתרגש לפגוש אתכם!!! שבת שלום לכל הפורום

אכן אמור אבל......איה רועי???

הוא אומנם אישר את השתתפותו בהודעה כאן בפורום והיה אמור להצטרף לניר או למי שיוצא מת"א מאז אבדו עיקבותיו.... שלחתי לו מסר תיזכורת והוא לא חזר אלי....אם יש לך דרך אחרת ליצור איתו קשר ולברר-אני אודה לך מאוווווד ראיתי את המסר ואשיב לך בהקדם,יום קצת לחוץ היום! ביי חמוד

דבי-השתגעת??? למה את טורחת כ"כ???

בהודעה:....אני מספר1... תימצאי רשימה מעודכנת בנתיים קיבלתי גם מחבובית (שלא הוזכרה ברשימה) הודעה שהיא טרם יודעת אם תוכל להשתתף וגם היא נכנסת לקטגוריית: האולי... אני דורש ממך להפסיק לעמול ומייד!!!!!
אמרת שגם כלום יבוא...אבל לי הוא לא הודיע שום דבר!

shir300

New member
איזה בעסה

שאני לא יכולה להגיע... דבי, איפה בדיוק נמצא צור יגאל? אולי אצליח להשיג רכב אבל אצטרך להחזירו עד עשר, כך שחשוב לי לדעת מה המרחק מירושלים?

שירי את יכולה להגיע דרך כביש 6.

יש כביש עוקף לירושלים ממודיעין מכבים -רעות , מהבית שלי למודיעין דרך כביש 6 40 ד' נסיעה נורמלית. [אני צבי צב בכביש] ממודיעין אלייך תחשבי את הזמן..... מחכה לך דבוש

שיר,מה לא ירשו לך לפחות עד חצות כמו סינדרלה?

תעשי מאמץ ותגיעי, אפילו לא לכל הערב אבל תבקשי הארכה בשעה

למעלה