שמחה על הבוקר לזכות צריפינה ומימי ומיכלית

A N N 7

New member
שמחה על הבוקר לזכות צריפינה ומימי ומיכלית

ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד א היה לי הכבוד להכיר את צריפינה. ואת מיכלית ועד היד או ילה כולם עם אהבה ורצון טוב לעזור לי הם רצו. ועלו וירדו. כי אני למתה גרה. הם ראו את מצבי והבינו למה אני כך חיה... אני כאן מודה להם על כול פריט והמעשה היפה של שליחותן. ממש צוות למטרה אחת והיא לעזור במובן הטוב .זה לתת מעצמן.. לזולת ונזקק. וכך כיבלתי את הפריטים הבאים ביגוד ליד.וגם כמה לבוגרת ושני ןסט סדינים ושמחה קייצית. והמעבד מזון ותמונות נוי וצולוחיות קטנות פמוטים סכום וצבע שמן.וגם אוכל יבש לגבי הביגוד וקרתון של צלחות וסט הסדינים הם לא מתאימים אז מימי יש רק אחת אמרה לי לשמור. יש גם מעיל לחגיגות ממש יפה אבל זה מתאים לי. ואני היום חגגתי מהשמחה שיהם התירו לי. אני רק מברכת אותם להרבה בריאות והם המאכיות שלכם כאן . באהבה חני.. ויש עוד המשך

A N N 7

New member
../images/Emo207.gifהיי מימי יש רק אחת. העיקר הכוונה הטובה.

אני לא ראיתי את הבן הואז כתבתי ילדים רק זה לא ברור ואני גם לא ציינתי על הפריטים ממי הבנתי שיש גם מי מיכלית וגם מי ציפרינה. העיקר הכוונה הטובה וגם המעשא שלכם זה גדול מעלי אני כול כך מבקשת מהאל כול היום שיתן לכם בריאות. עד שנרדמתי וזה בשבת כולם בבית הכנסת היום ומבקשים תפילה לחולה.. אהל גוממל ביום זה על טוב ליבכם. חני באהבה

יובל2

New member
הילדון שלי פחד מהכלבים../images/Emo6.gif

בגלל זה נשאר למעלה
שמחה שאהבת את המעיל, ובקשר לשאר הבגדים את בכייף יכולה להעביר אולי לשכנים מסביב או לחברים. יש לי גם סלון אם את רוצה, צריך רק למצוא פתרון לשינוע. ולמקסר יש מליון חלקים כולל מתחנת בשר ומעבד מזון, אז אני מקווה שתסתדרי איתו, הבעיה היא שהוא מאוד מאוד כבד, אז תצטרכי לשים אותו קבוע על השיש. תגידי אם את צריכה עוד משהו, וננסה לארגן לך, גם מזון יבש, אוכל לארגן לך מידי פעם שוב. העיקר העיקר זה הרבה שמחה בלב

A N N 7

New member
שבוע טוב יובל2 אני מבולבלת. תבורכי.. כול היום

אני מברכת אותכם אותך אני לאת לאת אכיר כאם את השמות של כול המלאכיות .ואני מצטערת שהבן פחד מהכלבים הם לא מזיקים אחת הייתה עם ניתוחים ושל השכנה גם פחדן והם מהר מחברם לקטן והגדול עכיוש על המקסר הוא יעזור לי הרבה כי ראיתי יש בוא בלנדר אני עם זה אבקש לרסק לי כמה דברים .. כי אין לי שניים תוחנות. ויש לי גם קתר זמני קרוב 7 שנים וזה אסור.? עכשיו המעיל מקסים ביותר וגם הרבה פריטים תוקים וגם שמושאים ולשאר הדברים שאני רציתי להחזיר כמו צלחות והביגוד חבל לא מתאים לי. יש זוג במצוקה עם 7 ילדים אבל האישה לא בסדר אין לה במה לקנות שקית חלב . אבל היא לא מקבלת ביגוד כך אולי רק הצלחות. ויש ילד שהבת של המטפלת שלי היא נותנת לו ביביסטר הם נוצרים . אפשר. וגם סכום אני אמרתי למימי.... ואז אמרה לי שאשמור לה יש גם לה למי לתת. עכשיו אני לא רוצה להיות כמו שוקולותה להביא לכם את כול העם. אין אני חושבת שאני יכולה להרשות לעצמי. אני כן אוהבת לעזור אבל לא בצורה זו. אני ביקשתי מי נועית 10 שכול סוף חודש אתרום ליתומים 150 שח גם שאני אדם שחסר לו היום זה יעזור ליתומים וזה נחמה לברכה מי כול הלב מהאל לכם לבן שלי. בריאות . והחשבון ב150 אני לא יכולה לקנות עולם ולא מוצר אבל זה גם טיפה בים לעזור לנזקקים. נכון אני מחושבת שיש גם אפשרות לחסוך בבנק אבל לי אין את הזכות כי חשבוני מעוקל. וכך גם מהרצון טוב לתת ממני . אני לא רציתי לומר כול זה אבל כך אפשרי להבין מי זו חני. אוהבת אותך וגם את שאר הבנות כאן מאוד באהבה חני ורק בריאות.

יובל2

New member
חני יקרה ../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שאת צריכה לתרום כסף, מספיק שתתחלקי עם הדברים שאת מקבלת, זו תיהיה המצווה הגדולה ביותר שאת יכולה לעשות. קיבלת משהו שלא מתאים, תעבירי הלאה, תמיד יהיה מי שישמח לזה. קיבלת 2 מוצרי מזון, את יכולה אחד להעביר, זה יתן לך הרגשה טובה וברכה כי כל אחד עוזר במה שהוא יכול. הכי הכי חשוב זה שתרגישי טוב את ובני ביתך,,,וכשהגלגל יסתובב פעם, תוכלי לעזור ובגדול.
גדול

A N N 7

New member
ליובל2 תודה גם על החישוב../images/Emo51.gif

אני רוצה שתדעי שכול השכנים שלי יודעים אותי אין אני אדם שלא מתחשב תמיד הייתי למען כולם ואני האחרונה וזה לא רק כך בחיים אבל היה שם ויש גם היום סיפוק מזה. נכון מצבי קשה היום. כי יש תסקול בגלל משבר של הבן בגלל חוב חשמל וגם הוצאה לפועל שלא ראיתי אותם מזה כ4 שנים. היה כמעת התקף לב בשבוע שעבר אני לא ישנה בלילה ואחר הצוהריים היו אחד בריון ושוטר וסבל. וביריון נגיש לחלון חדרי ואני רק עם תחתון חשבתי שזה חברת החשמל בדלת אבל כול זה מתוך שינה עמוקה ומרתי שיעשו מה שם רוצים אני יושנת אך לא זה בירון שחדר לחלון והבהיל אותי וגם מנסה חכנס דרך המרפסת ואני רק רועדת וזועקת ואז הבנתי מה קורה וכך לבשתי גופייה ובקושי מצאתי מכנס ולי לוקח זמן. טו נתתי רק לשוטר לכנס והשוטר התרשם מכול המצב הקשה ועמד על זה שאני האדם הכי מסכן שראה. והבירון רצה לקחת בכוח את מכונת הכביסה השוטר לא נתן. טוב הם ברחו נסו. ולא השאירו מי הזוכה? וגם הפרטים של הבירון. רציתי אבל אי.. טוב לגבי הסלון אם לא נמסר אז אולי.. אם החבר של הבן שלי יכול אז בשמחה כך יהיה הבית מלה... וגם אפשר מהבן שלי ומהחבר לבקש בתמורה לצלם אירוע או כול גבר בנושה כתרומה כי זה גם המקצוע של הבן והחבר שומר מצוות. ויש עוד לספר. אגב מימי יש רק אחת הרגיעה אותי. לבן אני כן מספרת אבל לא בותם רגעים קשים כי זה לא טוב.. אבל אחרי יומיים כן כי אני גם רגועה... כאן שבוע טוב ממני ורבה תודות ואני כאן חני באהבה.

יובל2

New member
אין בעיה יקירה, זה שלך

את יכולה לקבל מיממי את הפרטים והטלפון ברגע שיהיה לך שינוע. שיהיה לך שבוע מעולה

שוקולתה

New member
חני אמרתי לך שידאגו לך אבל לוקח זמן

ושמחה מאוד מאוד שהרבה אנשים עזרו לך ועשו מאמצים אדירים ובסוף הכל יסתדר .שמחה מאוד מאוד בשביל המישפחה שלך . שיש כאן אנשים מקסימים ומלאכים ואין אין עליהם

A N N 7

New member
א תודה לך מתוקה . אבל עדין לא קיבלתי?

כי מימי יש רק אחת לא היה זמן להביא לי עכשיו שילחי לי מיד במסרים את הטל של הבית אני אצלצל אליך וגבי הדברים שקיבלתי אתמול כול הביגוד לא מתאים וגם עוד פריטים כמו צלחות הרבה . והמאכיות שהיו אצלי רוצות שאני אתן לשכנות יש רק אחת שרוצה עם 7 ילדים אבל היא לא מוכנה לקבל ביגוד משומש אז אולי את הצלחות וקבילתי מקסר מעיל מקסים וכמה קלים זכוכית יפים וגם כמה דברי נוי לקיר וקצת מזון יבש הרוב מסרתי כמו אבקה לשוקולד לשני ילדים של השכנה. אבל לי השארתי הדברים היפים כמו הלב של המאכיות שהיו אצלי. אני כאן גם מודה להם אין מילים ואני כאן באהבה חני. ואני גם אמרתי עליך שאין לי את הכוחות לחפש אנשים אבל לבי גדול לכולם אני נותרתי ללא בחיים כי את הכול תמיד חיקתי לא התחלקתי. אבל היום המצב שונה ואת יודעת מה הכול קשה. חני.

A N N 7

New member
היי מימי יש רק אחת

ראית היא פנתה אלי שוקלתה ואני אמרתי שעיין כי היא רוצה לדעת וגם אני מצלצלת עכשיו להסביר לה שאת לא ניידת אני גם רוצה לדבר איתך טלפוני ואת גם בתך עייפה מכול הריצות ויש לך גם את החיים שלך ואני כול פעם שדירתי איתך לא שאלתי מה עם הדברים ואיך אני לא יבין אתך את היא שדאגת לי גם בלהרגיע אותי בשעת מצוקתי ואת היא שנותנת כאן את כול המשאבים שלך ואת היא שמבינה את הכאב של אדם סובל באהבה חני ויום טוב.

A N N 7

New member
מחממת את הלב רק מודה לך חני..

אין לי מילים כולם למען כולם את יוב2ל מימי ישרק אחת והאישה עם הרבה רקורד והיא צפירינה כולכם מאומנות להפליא לתת ולדעת להקשיב זה לא ניתן להרבה . נכון אנשים מאוד טובים ולא? אבל כאן היה לי מפגש מקרב לבבות זה הרבה במעת ... כי גם חלום קטן מתגשם יש לו משמעות בחיים. של אדם בודד כמוני וגם יש רבים עם כאב וצער . ואמרים טיפה ועוד טיפה אולי זה לא רק בים זה מתוך החיים. חני מודה לך לכול הבנות שתמכו.. בי באהבה.

למעלה