שמחה רבה, חתונה.....

שמחה רבה, חתונה.....

ידעתי שזה יגיע, הלחץ המתח.. למה אי אפשר בלי זה??? מבקשת רשות לקטר לכם חופשי בלי רגשי אשמה. אז ככה. הבת שלי מתחתנת. זה מרגש ומשמח. היא והוא ואנחנו רוצים חתונה פשוטה ומצומצמת. גם כי אין לנו כסף וגם כי לא צריך להשתגע. עד כאן הכל בסדר. הבעל שלי שהוא לא אבא שלה, ואוהב אותה כמעט כמו אבא שלה, מציע שאנחנו נכין את האוכל בעצמנו. יפה. אני מוכנה. אבל---- אני כבר צופה את הלחץ והעצבים בהכנה כזאת

המשך...

פשוט הילדים שלי נכנסים כל רגע לחדר ואני לא רוצה שהם יקראו את זה. אני מבקשת עזרה , עידוד, לא הטפות מוסר בבקשה. כן, אני כפייתית במחשבות שלי וזה מתחיל להתנפל עלי....

יעל :-)

New member
../images/Emo49.gif

אני מקווה שהלחץ והעצבים שאת צופה, לא יהיו כל כך גדולים. נראה לי שתמיד לפני אירוע שכזה, יש בלאגן ולחץ והתארגנויות והכנות. אבל תזכרי שזה יום מיוחד ואין הרבה כאלו. מקווה שכשהחתונה תתקיים, תשכחי מכל ההכנות שקדמו לה ותזכרי רק את אותו רגע (כי זה פשוט רגע מרגש שאי אפשר לשכוח). אני לא ממש יודעת מה להגיד מעבר, אבל מקווה שיהיה טוב. ושיהיה מזל טוב לכל הנוגעים בדבר

../images/Emo49.gif קולולולולולו...../images/Emo140.gif

זה בשביל התחלה - וגם חיבוק גדול וחזק. תני לגלות לך סוד, גם אם לא היית כפייתית במחשבות - לחתן בת זה מלחיץ. אני משום מה, והרי איננו מכירות באמת, משום מה אני מרגישה כי הכוחות יגיעו אלייך ממקומות בלתי צפויים. היכולת לעמוד, להכין, לפקח, לשמוח, ליעץ ולהציע - תעטוף אותך כמי שהייתה שם תמיד, גם אם לעתים תחושי שהיא נעלמת, היא תהיה שם, כי בתוכך את מאמינה שהיא קיימת. אני (ואני מאמינה שכולנו כאן בבית) אהיה כאן כדי להושיט יד כשתבקשי, לשתוק איתך כשתרצי, לעודד כשארגיש שאת צריכה... והעיקר לשמוח איתך עד אין קץ. מזל טוב.

סלינוש

New member
קודם כל - מזל טוב!!

שנית כל, אני טוחנת ללא סוף מחשבות כפייתיות, ומתקשה לעמוד במתח ובחששות מהעתיד. אני מזכירה לעצמי שוב ושוב את תפילת השלווה, והנה אני מזכירה גם לך.. "אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות את אשר ביכולתי, והתבונה להבחין בין השניים".

תודה על התגובות!

אין כמו הפורום הזה! מעודד ומרגיע, המון תודה. וכמו שכתבת לי ברבורה, הכוחות באו ממקום לא צפוי. הייתי היום בסדנה של דבורה צביאלי וקיבלתי מסרים איך לשנות חשיבה ולשמוח בחיים שניתנו לי. מרגישה טוב לעכשיו.

../images/Emo24.gif ישששששששששששש !!!!!

ככה סתם...הרגשה??? לא !!! יותר זו הייתה מין סוג של "ידיעה". הם יהיו שם לעזור לך. ואנחנו כאן למטה, נהיה כאן לעזור לך... את בודאי מכירה את תחושות ה"ידיעה" הבאה משום מקום - היא פשוט שם.

4נילס

New member
היי צופית

אני מאוד שמח לשמוע אני בטח מתאר לעצמי איזה הרגשה זה להרגיש חלק ושיכות אמיתית וכול ההיתרגשות שיש לך אני תמיד אומר בהיתחלקויות שלי אין אבל אין דבר שלא מיסתדר בנקיון ואת רק הולכת ומחזקת את זה אז המון כוח ולהיתרגש זה טוב ולחץ הוא קיים וככה זה החיים ומותר לנו להרגיש את הכול וזה בסדר אני מחזק את ידייך אלוהים איתך המון מזל טוב אין דבר שלא מסתדר בנקיון אוהב אותכם מזל טוב

למעלה