שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא

שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא

שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא .. חג שמח
אז הנה גם השנה יש מלא מוצרים כשרים לפסח וגם נטולי גלוטן וללא סויה לרגישים בחנויות.. ושימו לב הורים חדשים- רבים מהכשרים לפסח מכילים גלוטן מקמח מצה אז רצוי לבדוק היטב. אז מה יש לנו- קודם כל ממרחי חרובים של חרובית ללא סויה, טעימים ומוצלחים ביותר שפג תוקף שלהם הוא 6.2010 כך שאפשר לרכוש מלאי להנאה בכל השנה. אגב, המוצר האחרון משנה שעברה, מסתיים אצלנו בקרוב וגם עליו היה פג תוקף של 8.2009 כך שהמלאי הוכיח את עצמו. הממרח מכיל שמן דקלים, סוכר חום, חרובים אורגניים מפוקחים מספרד וללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. אצלנו זה כוכב אמיתי.. מוצר כוכב נוסף הוא שמן מאגוזי מקדמיה, שהוא לא מזוקק אלא מסונן, כך שהאיכות שלו טובה. שמן מאגוזי מקדמיה, מתאים לטיגון ומאד נוח לאפייה, יותר משמן הזית, כי אין לו ריח. אפיתי איתו עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות אתמול. מוצלח בטעם העדין ובמרקם. הוא נמצא רק בחנויות של חרדים, היות ויש לו הכשר בד"צ, אז חפשו בחנויות אלו. אין אותו בעדן\מגה\שופרסל אלא בברכת הארץ ודומיו. לתושבי מודיעין, יש בקריית ספר. קורנפלקס ללא גלוטן, יש מכמה חברות. המוצר המועדף הוא של גלומה כי אין בו צבעי מאכל, והחברה האחרת, מוצריה מלאים צבעי מאכל. צירפתי תזכורת על השפעת צבעי מאכל, בקובץ המצורף. המלאי אצל רמי לוי לתושבי מודיעין מאד מגוון ושווה להחזיק רזרבה בעדן לא ראיתי מבצעים מהוללים כמו שנה שעברה, לצערי.. חטיפים- יש דוריטוס, ביסלי, וחטיפים שונים ללא גלוטן, שאפשר לרכוש לטיולים ובילויים. וכמובן עוגיות כשרות לפסח שחלקן ללא גלוטן. וכמובן מגוון מוצרים בדוכן של גן שמואל ובאתר ללא גלוטן בפתח תקווה. היתרון בכך שהמוצרים ללא קטניות אינם מכילים סויה. חג שמח ובתיאבון, תלמה

dorit73

New member
עוד על אגוזי מקדמיה

אני מקווה למצוא שמן מקדמיה באיזור הצפון, כי אני באופן אישי מכירה ואוהבת את המוצרים ממקדמיה עוד מאוסטרליה. אני בשום ואופן לא יכולה לזכור אם ראיתי באוסטרליה שמן מקדמיה, אבל סביר בהחלט שזה קיים. אם מישהו מכיר חנות בצפון שמוכרת את זה אשמח לשמוע.

בצפת קרוב לודאי שיהיה השמן הזה בחנויות לחרדים

היי דורית, מנסיוני, היות שעבדתי שנתיים בצפת בהר כנען, אז סביר שיהיה סופר לחרדים בצפת, בשכונות שלהם שיחזיק את המוצר הזה. אפששרות נוספת, היא להתקשר לחברת מיה, כפי שאני עשיתי ולבקש מהם את מחלקת השיווק, שתברר לך היכן באיזור שלך הם משווקים את המוצר הזה. כך תדעי בטוח איפה לחפש. חברת מיה היו אדיבים ועזרו לי, אז שווה לנסות.

תודה תלמה

הערות - פסח הוא זמן טוב לקנות תבלינים לכל השנה, כיוון שלתבלינים רבים מוסיפים קמח כ"פילר" ברוב ימות השנה אבל לא בפסח. לדעתי קורנפלקס, דוריטוס וביסלי אינם מומלצים במיוחד לילדינו גם בלי קשר לגלוטן. בוודאי לא בתחילתה של דייאטה. יש בהם מרכיבים בעייתיים אחרים מלבד גלוטן. לדעתי, גם סוכר חום הוא בעייתי לילדינו ועדיף להימנע ממנו. אם נותנים, אז רק אחרי תקופה ארוכה בדייאטה, בכמויות קטנות ועדיף ברוטציה, ומתוך פיקוח קפדני על ההשפעה.

למעלה