שמחות של יום חולין

שרון123

New member
הדבר הכי כיפי שקרה לי השבוע

הוא שיצאתי עם חברה באחד הערבים, לבילוי מפנק ושמח. שתינו עוברות תקופה לא קלה, ובכל זאת ביחד היה לנו מצחיק ושמח

eaz1514

New member
יום הולדת 80 לחמי, סבא של רונן

ביום ג' הגשנו לחמי את הקולג' שעמלתי שבועיים על הכנתו. חמי הוא הגדול בין 4 אחים, ילדי הם הנכדים הבכורים, רונן היה ה-2 , מאח של בעלי יש עוד 2 בן ובת 15 ו-5.5 . חמי התרגש עד דמעות וזה היה אחד הרגעים היפים שלנו כמשפחה בשנים האחרונות (רונן לא נשכח מאיתנו לרגע), שבהם יכולתי להחזיר לו קצת מכל מה שהוא עשה למעננו התקופה הכי קשה בחיינו. אז מזל טוב סבא שמעון

בלה ענת

New member
השבוע נפגשתי עם חברה של ענת

זאת חברה יחידה ששומרת על הקשר איתי. היא גרה בארה"ב הרחוקה, היא סטודנטית. הן היו חברות רק זמן קצר, עבדו ביחד ב"קול סנטר" של בנק הפועלים שם הן הכירו. חברות ילדות בקשר איתנו. היא הגיעה כדי לבקר במקום הרצוי, הביאה גם פאות יפות לענת. ישבנו אני, חברה של ענתי וגם אמא שלה (מאז האסון היא שומרת על הקשר איתי) דיברנו, נזכרנו ואפילו צחתי. זה הדבר החשוב שרקה לי. ימים טובים לכולם. חיבוק משתינו
אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

eaz1514

New member
תודה חיה, אמסור ברצון ../images/Emo140.gif

שבת רגועה ושלווה לכולם. אילנה

eaz1514

New member
זה נכון, אבל יש גם הרבה טוב, חמלה

ונתינה ללא סייג , רק צריך לחפש אותם ולזכור שתמיד אבל תמיד מבעד לעננים השחורים בסוף זורחת השמש. אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
אווווו כמה שזה רלוונטי לי בשבוע האחרון

גם אני הרוסה לגמרי משני כיוונים שונים של רוע טהור. בקושי קמה בבוקר מרוב עצב ואכזבה
ובכל זאת, הדרך היחידה להתמודד, היא להמשיך לראות את הטוב, להמשיך לראות את מה שיש לנו, ולא רק את מה שחסר. בטוחה שאם תחשבי חזק תצליחי למצוא משהו אחד, אפילו קטנטן שעשה לך טוב השבוע. גם לי היה מאד מאד קשה למצוא....

eaz1514

New member
זה אחד מהלקחים החשובים שהפקתי מהאסון

והמורה הגדול שלי לא הוא לא אחר מרונן עצמו. ממנו למדתי לראות תמיד את נקודת האור, את השמחה הקטנטנה בלב, את הטוב בכל מצב גם כשהטוב לא נראה לעין.
אילנה, אמא של רונן

למעלה