שמחים מאוד לבשר

שמחים מאוד לבשר

היי, השבוע זהו הגבס הרביעי והאחרון לתינוקי שלנו, מקווים לעבור את זה בשלום, שלא כמו הגבס השלישי שהיה הקשה מכולם, מסתבר שאכן תינוקי בכה המון בגלל הגבס, כאשר הורדנו לו את הגבס הרגל היתה כחולה מאוד וזאת על אף שהצבע באצבעות וחום הגוף היו תקינים, ברוך השם זה מאחורינו ויהיה מאחורינו עוד יותר כאשר נוריד את הגבס האחרון.
ואז אנו מיד נתחיל עם המכשיר והנעליים, אנחנו מאמינים או שמקווים ששלב הגיבוס אכן הוא השלב הקשה ביותר בטיפול בק"פ.
תינוקי שלנו גיבור אמיתי על כך שהוא עובר את מה שהוא עובר, כך אנו רואים את העניין הזה,
אנו ההורים יותר מרחמים ופחות חשים כי מן הסתם זה לא בגופנו פיזית......
אנחנו מאוד נ ר ג ש י ם................

רביד אא

New member
זה באמת מאוד מרגש.

כל סיום אבן דרך בטיפול רק מקדם את הקטנצ'יק ואתכם לשלב "בוגר" יותר בתהליך. ואני לגמרי מסכימה איתך, התינוקות האלו לחלוטין גיבורים. זה לא מובן מאליו להגיח לאוויר העולם ישר לתוך פרוצדורה רפואית אינטנסיבית (לפחות בתקופה הראשונה).
יהלי, הוא בני השלישי, היום בן שנה ועשרה חודשים - ואני עדיין מסתכלת עליו מידי יום בהערצה אדירה, כי "רגיל" ככל שיהיה (טפו טפו), הוא כזה בזכות תהליך שלכל אורכו הפגין "הבנה" וקבלה של המצב, מעין גדלות רוח של אדם בוגר בהרבה.

אז כן, יש לנו זהב בידיים.
תהני מהחמוד שלך.
מברכת אתכם בשנה מופלאה, מלאה בתגליות מדהימות עם החבר החדש שהצטרף למשפחה.

רביד

רביד

תודה על האיחולים, שנה טובה ומתוקה, ואגב, 2 חברים חדשים שנוספו אלינו, תינוקי הוא תאום, על כן הטיפול קצת מורכב יותר.....

היי

מסכימה עם שתיכן, ורביד, עשית לי צמרמורת בניסוח שלך - מסכימה מאוד - ממש גיבורים שראויים להערצה! (אני חושבת שכתבתי על זה כאן, ואם לא אז מאוד רציתי...
)
זהבית, יודעים למה הגבס השלישי היה ככה? מישהו עשה עבודה לא טובה? פשוט בזמן האחרון אני קוראת פה די הרבה על גבסים שגורמים לתינוקות לסבל..
וכל הכבוד על ההתמודדות עם תאומים!!! מתארת לעצמי כמה זה מורכב, אתם אלופים!

פרלמנים

New member
בשורה מרגשת מאוד

אני שמחה לקרוא שאתם בטוב.
בהתחלה לא קל, בעיקר עם תאומים, אבל כמו שאת רואה ,הדרך מתבהרת עם הזמן.
התמודדתם בגבורה, המשיכו כך
ג'סיקה

למעלה