שמחים שנהנתם!

ronga

New member
שמחים שנהנתם!

זה היה היום שהיה: התחיל במפגש בהדרים בו יצאנו בטיסה 2 כלים עם רוח גבית ואובך כבד, לקראת הגעה מתוזמנת היטב המנוע של הכלי שלי "עשה הפסקה" וביצענו נחיתת חרום שעברה בשלום בשדה 300 מטר מהמנחת כמה דקות לפני 7:00 כבר (כמעט) כולם היו מוכנים לתדריך, שעבר כאילו כל יום נפגשים 30 כלים לטיול של בוקר, במהלך המסלול היה לצערי אובך קשה היה לראות את כולם ביחד באוויר, לראות ככה את השמיים מקושטים צריך היה להיות מחזה לא-נורמלי! אח"כ נחתנו לארוחת בוקר מלאה שבסיומה התקפלנו חזרה... כמה נקודות בתפזורת: -אובך: יא אללה כמה שזה יכול היה ליהיות יפה, אם הראות היתה טובה -כמה כלים ספרתם? (כולל הכלי שלי ולידו המריא עוד אחד, בשדה מעבר לבננות) אני אומר 30 בערך - הקפות: לקח להבא, להגדיר כיוון הקפה בשדה (תודה אורי על ההארה) - תודה אבי זוהר על ה"טרמפ" אחלה כלי יש לך - חיים ביננבוים... פעם הבאה נעשה זאת
... אבל תודה בכל זאת, - אייל דולין השיג מפת כינון נשרים, אשים אותה באתר בהמשך (ותודה על הסרט) - המון תודה למיקי וסילוביץ' שהשיג לי את צינורית הוואקום (שנסדקה מיובש) וכבר אחה"צ הכלי הניע מחדש! - סליחה לעוזי שלא היה זמן בתדריך לכמה מילים שתכננו ב"ידיעת הארץ" - קצת היסטוריה של טיולי הפורום, הנה רשימת טיולים מהעבר, שהיו מוצלחים לא פחות אך לא השתתפו כמות כל-כך גדולה: * סובב כנרת * עירון - יום אצמעות * תבור -יבנאל - צמח (2X) * רמון - חריף - עזוז * מצדה - מכתש קטן - עין יהב - רמון * ציפורי - בית נטופה * רוחמה - שדה יואב * עוד ששכחתי..... תודה לעוזי שלקח יוזמה ואירגן שטח, מפות הסברים ודחף קדימה כל הדרך נתראה בפורום ובמפגשים הבאים משה - רון

Hawk17

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

כמי שישב מאחורי הכלי עם הצינורית ששבק... היתה לי היכרות ראשונה מעניינת מאוד עם הכלי.
(יכולת נ"א מעולה
). ---- לראות 20 כלים ממלאים פתאום את האוויר מעליך זה היה מחזה מרהיב. היה משעשע עם כולם היה מפעילים פתאום זמבורות.... למישהו יש תמונה שלי מלמעלה?.....

פשוט לקנא...

האם "יש מצב" שבו תפרסמו על טיול עתידי גם בפורום תעופה. אני בטוח שיש כמה אז"מים שישמחו להצטרף.

Hawk17

New member
go ahead, make my next day....

אם יהיה טיול משולב - זה יהיה חתיכת דבר. בשדה שבו נחתנו ליד ג'סר, יכלו בכיף לנחות מספר לא מבוטל של אזמ"ים(לא כל הסוגים, אבל יכלו). מה אתם אומרים? כל אזמנ"יק שלא יבוא ויקלל "הי זה מה שעשינו לפני 16 שנה!"( כבר נקלתי בטייס כזה...) ישמח בכיף להצטרף. מה אתם אומרים?

ronga

New member
מוזמנים בהחלט

שלום יוסי, "הזעתי" בשבילך בארכיון הפורום ע"מ שתראה את שיתוף הפעולה שניסינו ליצור בעבר ובהחלט היתה נכונות מצד חברי הפורום, אך לא היתה התלהבות מהצד השני... (אמנם ענו רק 2 ועכשיו זה כבר 2:1) להלן תמצית תאור המצב: "פעילות האזמ"ים העיקרית בפורומים מועטה ביחס לפועלם בשטח, כשפעילות הטרייקים בעיקר מתוארת בפורום זה ושאר האז"מים "נבלעים" בתעופה הקלה." אגב, למעט הפעם, כל טיול שלנו דאגנו להמינכם בפורום ת.ק., אך לפי הנ"ל זה יצא די מוגבל... לכן, אפשר לקבוע לטיול הבא תיאום בינינו, בשמחה... ועוד שאלה, האם יש לאז"מים איזשהוא פורום פעיל? אם כן איפה, אם לא, מוזמנים לכאן... כך בשאיפה יהיה הפרום במה לכל הטסים בגובה חקלאי תודה רון

בינן ח

New member
../images/Emo51.gif

לרון ולצוות המארגן תודה על היוזמה והאירגון המוצלחים שהפכו את הבוקר למקסים ותודה ליורי ומשפחתו - על ארוחת הבוקר הטעימה לתהראות בטיול הבא חיים ביננבוים

tzachw

New member
תודה רבה

לרון, שקורי ועוזי על הטיול הנהדר. כן ירבו... צחי

matangr

New member
היה מדהים!!!../images/Emo98.gif

הטיול היה פשוט מהמם!!! איזה נוף ואוויר, משהו משהו! ממש נהננו!!! תודה רבה על האירגון והיוזמה היפה והסיפור שעומד מאחורי הטיול(ידיעת הארץ). התמונות שיצאו ממש יפות... נ.ב. לרון, מה עם תמונות שלך? צילמת? אם כן, מחכים לראות גם תמונות שלך. הלוואי עוד טיולים כאלה ביי ביי

ronga

New member
תודה מתן../images/Emo13.gif

אין הרבה תמונות הפעם העלה בהמשך אם יש טובות להתראות רון

../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifתודה תודה ......./images/Emo51.gif

לכול מי שהגיעה לטיול
חושבים ( רון - משה ) על הטיול הבה
משה שקורי

למעלה