שמחתי לגלות את הפורום הזה..

חרגונית

New member
שמחתי לגלות את הפורום הזה..

אני בת 34 רווקה וחושבת המון על ילד ...ואני חושבת לעשות את זה לקראת גיל 35, מכל מיני סיבות אני יודעת שיהיו כאלו שיגדו על תחכי..אבל זה מתבשל והולך והאמת שעוד לא אבדתי תקווה למצוא בן זוג ולעבור את החוויה הזו ביחד.אני מרגישה בשלה מבחינה אמהית כבר שנים ואת החוויה הזו אני לא אפסיד.אני מודעת לכל הקשיים.. ואני יודעת שהיו לי כאלו גם מבחינה בריאותית {בעיה של קרישיות יתר}. חבר טוב שלי הסכים לתרום את זרעו{הוא נשוי אב ל3,חי נשואים פתוחים} אנחנו חברים טובים אבל לא יזיזים מכל מיני סיבות. אני יודעת שהוא יהיה שותף לתהליך ויהיה שם לצידי אבל יש לי כל מיני שאלות שצצות ועולות. האם צריך לעשות חוזה?מה צריך להיות בו? והדבר שהכי מציק לי כרגע הוא ואפילו חלמתי עליו איך מספרים להורים?..אני יודעת שאני יהיה זקוקה להם אני יודעת גם שאני אקבל תמיכה אבל לא יודעת איך להעלות את הנושא הזה.. אני זוכרת שפעם שגרתי עוד אצל ההורים שאלתי את אמא שלי מה היית אומרת עם היתי בהריון עכשיו. היא אמרה אין לי שום בעיה עם זה רק בבית שלך.. ורציתי לדעת עוד משהו אני עובדת במקום עבודה מסודר כבר כמעט 10 שנים.אני יודעת גם שאני ירצה כשההפוך לאם {עם אני יהיה חד הורית }להיות עם הילד לפחות בשנה הראשונה לחיו.מה עושים עם העבודה? האם יש בביטוח לאומי סידור לחד הוריות? אני מצטערת עם הכל נכתב קצת מבולבל ...המון שאלות ...והראש מלא תודה

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

טוויטי שמנהלת את הפורום בהשבתת מחשב כרגע היא בטח תחזור בקרוב ותעניק לך אות משתתפת
אני נמצאת היום גם בתהליך של נסיון להרות (והוא מסובך וארוך יותר ממנה שקיוויתי אז 35 זה גיל טוב) אני עושה את זה דרך בנק הזרע כך שאין לי מידע מכלי ראשון לגבי חוזה אבל אני חושבת שחשוב מאוד שיהיה כזה . שווה לבדוק דרך המרכז להירות אחרת כי הם יכולים אולי לעזור(אני יודעת שזוגות שנפגשים ומחליטים על הבאת ילד בעזרתם חותמים על איזה שהוא חוזנ) בנוסף יש ספר שנקראSingle Mothers by Choise שגם שם יש טיוטת חוזה.(אין לי אותו כאן אבל אם תרצי אנסה לברר מי חיברה אותו) לגבי הסיפור להורים-אני דיברתי עם אמא שלי כשהייתי בשלב של להתלבט-כי היה לי חשוב לדעת איזה גב (כלכלי ואחר) יהיה לי. אמרתי לה דברים דומים למה שאת כתבת-איך הנסיך כנראה מתעכב בסיבוב אבל השעון הביולוגי לא מחכה לאף אחד... היא היתה מאוד תומכת ומבינה אמרה שהיא נורא קיוותה שכן אכיר מישהו שאוכל לאהוב ושיאהב אותי חזרה אבל היא מבינה את הרצון לא לוותר על ההורות. בשלבים מאוחרים יותר הסתבכתי קצת רפואית ובגלל זה שיתפתי גם בני משפחה רחוקים יותר ולהפתעתי גם אלה שחשבתי שיהיו שמרנים הגיבו בהבנה ואפילו בשימחה על הצעד הזה.... בכל מקרה המון הצלחה הרמוניה

TWEETY =^.^=

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif חרגונית

רגע רגע לפני שמתחילים, בבקשה הסבר לגבי הניק
ולעניננו אנו,,,את אכן בגיל שרצוי להתחיל, והלהתחיל מתייחס בהכנת השטח ובדיקת האופציות. הכנת השטחשיתוף המשפחה בלבטים או בהחלטה המוגמרת - לא חובה לדעתי, תלוי ביחסים ובמצב הכלכלי. בדיקת האופציות, על איזה דרך אנחנו הולכות - הורות אחרת, חוזה, בנק הזרע, גניבת זרע וכו´. ***כמובן שיש מינוסים ופלוסים בכל החלטה ובכל כיוון, וההחלטה הסופית בהתאם לאני המאמין האישי של כל אחת מאיתנו. הבנתי שאת הולכת על הקטע של ידיד משותף - שזה אחלה, בתנאי שלקחת בחשבון את כל מה שנלווה להחלטה זו. וכן רצוי ואפילו הכרחי לעשות חוזה, וכפי שהרמוניה ציינה, יש דוגמאות של חוזים כאלו בכל מקום, חוצמיזה שתמיד אפשר ללכת לעורך דין ולחתום על חוזה שבנוי על ידי הרצונות וההסכמות של שניכם. לגבי העניין של להשאר עם הילד שנה, אז ככה,,,,,,את רשאית לחופשת לידה של 3 חודשים נדמה לי, ולאחריה זה תלוי ביחסים שיש לך עם מקום העבודה שלך, ואם הם מוכנים שתקחי חופשה ללא תשלום שלאחריה הם מתחייבים להחזיר אותך לתפקידך האחרון. למיטב ידיעתי, אין שום הטבה מיוחדת לחד הוריות. ו,,,,אספר לך קצת ממני, וממה שעזר לי להגיע להחלטה
הסתכלתי סביבי, וראיתי מספר פרודים ופרודות החיים יחד בהרמוניה מושלמת, והגעתי למסקנה, שלא ילד הוא זה שיעכב את עניין הזוגיות, אבל עניין הזוגיות יעכב ואו ימנע את הגשמת האמהות שבי. ולכן החלטתי להפריד בין הורות לזוגיות
כי לא ימצאותו של ילד בחיי, ימנעו ממני מלמצוא את החצי השני שלי, אבל אם אתעכב במציאתו של אותו החצי המיוחל, אני עלולה לאחר את רכבת האמהות שלי. ואני אכן ממליצה להתחיל כבר, כי לעיתים הורות לא ממש באה בקלות - אצל הרמוניה כפי שהיא סיפרה לך היו בעיות רפואיות, ואצלי בנתיים אין בעיות רפואיות, אבל גם אין הריון - אז צריך לקחת בחשבון שהליך זה לא תמיד קל ולא תמיד הולך לפי הציפיות, הרצונות והתיכנונים שלנו. אני התחלתי בגיל 35, ואוטוטו אני בת 37 ועדין אין הריון באופק. אז הנה עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון. ולסיום, תמשיכי לשאול ותמשיכי להתלבט עימנו,,,העיקר שבסוף בסוף, יהיו לנו מלאן בשורות משמחות.

חרגונית

New member
הכינוי שלי הוא מין שם חיבה שהחבר

ההוא ואני בנינו יחד והוא שילוב של כמה מילים והאמת שאני כבר לא זוכרת ממה הוא מורכב...
והשם האמתי שלי לא דומה לזה:) והנושא התחיל לעבוד אצלי שעות נוספות להורים בנתים עוד לא אמרתי כלום, אנחנו ביחסים טובים ואני יודעת שהם יעזרו לי אבל בנתיים קל לי יותר לדבר על זה עם אחותי הקטנה. ואני יודעת שהיא כבר תזרוק רמזים שיקלו עלי. אני מבטיחה להמשיך ולכתוב האם אתן נפגשות? עם כן אשמח מאוד להצטרף לאיזה שהוא מפגש

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח אהבתי את הכבר לא זוכרת../images/Emo6.gif

האמת שעוד לא יזמנו מפגש כולל, כי אנחנו די חדשים פה - אבל אני בהחלט חושבת שזה יהיה אחלה לארגן מפגש. בנתיים אנחנו נפגשות בהרכבים מצומצמים, מין התחברויות שכאלו שנוצרו פה, אבל בהחלט נארגן איזה מפגש כשקצת נהיה גדולות יותר
פככככ מה יצא לי
התכוונתי מבחינת הכמות ולא הגיל
בביי ח ר ג ו נ י ת חחחחח אהבתי את הניק הביזארי הזה

למעלה