שמחתי למצאו פורום זה למרות שלא מצאתי איזון בי

אסי97

New member
שמחתי למצאו פורום זה למרות שלא מצאתי איזון בי

בין המינים כאילו אין אלימות אולי נפשית אולי מילולית של נשיים אש בעצתם של עורכי דין מדרבנות מנשים את הצורך להפוך את הויכוח המילולי ולעשות הכול על מנת להביא את הבעל לסף של אלימות על מנת שיהיה אפשר להוציאו מין הבית ובצורה הזאות להסיג הטבות בהסכם הגירושים או לעירור נפשו . אלימות במשפחה הוא פועל יוצא של טיפול לא מקצועי שמתחיל בתלונה הראשונות על אלימות במשפחה המוגשת בדרך כלל למשטרה .כותב של הפוסט הזה הווה את הדבר על בשרו .לרוב תלונה ראשונה מוגשת למשטרה חוסר הידע בענייני דין במשפטי בסכסוכים ביו בני זוג מורגש מהמפגש הראשון .אדם המגיש תלונה אסור לו להגיש תלונה לשוטר מאותו מין שנגדו מוגשת התלונה .אם ברצונו לקבל טיפול אפקטיבי לתלונה או אם ברצונו שהתלונה תטופל .כלל שני, חשוב באיזה עיר תוגש התלונה {.בכל עיר הטיפול הוא שונה } תוגש.תלונה שתוגש על ידי גבר לא מטופלת בתאריך פניתי למשטרת ראשון להגשת תלונה לאחר התגרויות של איישתי .בי במשך חודשים של ההתגרות שכל מגמתו להוציא אותי משאלותיי ולהפוך את הסכסוך בנינו לאלים מצידי .אל מנת להביא להרחקתי מהבית ההתגרות כוללת זריקת הבגדים שלי לזבל .האלימות בגדים ועוד.העלמת או השמדת מסמכים עלמת תרופות ועוד .כאמור לאחר חודשים של הטרדות ביגיעו מים עד נפש לאחר השמדת תכולת ארנקו שכללה ת"ז רישיון נהיגה ועוד,בצר לי פניתי למשטרה שם נאמר לי בצורה חלקה ופשוטה ע"י שוטרת כי אין המשטרה מטפלת בעניין רק במקרה של אלימות .זהות אומרת צריך דם אין כול ניסיון למנועה את עלית דרגה של האלימות המשטרה מטפלת רק במריקים הקיצוניים .מה לעסות הלכתי הביתה שם מצאתי את איישתי קוראת את המסמכים של העבודה ביקשתי מימנה להפסיק התפתח ויכוך שאלה לטונים גבוהים תוך כדי זה אמרתי שאם היא לא תפסיק להציק לי אנקות באלימות .אותו לילה ביליתי מחוץ לבית הרחקתי על ידי המשטרה

היי אסי

ראשית אגיד לך שלמרות שאני אישה, מי שמכיר אותי בפורום הזה מכיר אותי בתור זאת שצועקת כאן תמיד על חוסר השוויון והעוורון החלקי לגבי כל מה שקשור באלימות במשפחה ואני מדברת גם על דברים שאתה מתאר, של אלימות של אישה כלפי הגבר. כבר כתבתי כאן לא מזמן שלנשים אלימות יש המון כוח. הכוח שהחברה נותנת להן בכך שמציגה את הנושא של "אלימות במשפחה" כ"אלימות של גבר כלפי אישה". לא רואים את האלימות של נשים כלפי גברים ולא רואים כל כך לצערי גם את האלימות של הורים כלפי ילדיהם (לפחות זה לא נושא כל כך מדובר בתקשורת כמו הנושא של נשים מוכות). בזמן האחרון קצת הפסקתי לכתוב כאן כי באיזשהו שלב כבר נמאס לי לצעוק והרגשתי שאני נלחמת בטחנות רוח וגם מכיוון שבחיים שלי אני עוברת תקופה לא הכי טובה אז בטח שאין לי כוח למלחמות. אני באה מבית שבו אמא שלי התעללה בי וגם באבא שלי, ההתעללות באבא שלי נמשכת עד היום כשאני מספרת על כך לכל מיני אנשים הם אומרים לי שזאת בחירה שלו להמשיך לחיות איתה. אבל מעניין שאם המצב הוא הפוך, אם אישה מספרת שבעלה מתעלל בה נפשית או כל סוג אחר של התעללות, אף אחד לא אומר לה שהיא בחרה את זה, כולם אומרים לה שהיא מסכנה ואומללה והיא לא אשמה ואיזה בעל מנוול יש לה. יחד עם זאת אני לא מצדיקה אלימות בשום מקרה, אני יודעת שזה קשה ולצערי אין לי פתרונות להציע לך כי כמו שאתה אומר המערכת והחברה אטומים לנושא של התעללות נפשית, בייחוד אם היא באה מצידה של אישה, אבל ראית בעצמך שאלימות מכל סוג שהוא היא לא פתרון. כשכרמלה בוחבוט רצחה את בעלה אחרי מסכת של התעללות פיזית ונפשית החברה התייחסה אליה בהמון אמפתיה ואהדה. באמת יצא לי לחשוב אם אבא שלי היה רוצח את אמא שלי בעקבות ההתעללות שלה בו היינו רואים כותרת בעיתון "עוד אישה נרצחה על ידי בעלה". בלי שום אמפתיה ובלי לחשוב על מה שהיה מאחורי זה. כאב לי לקרוא על מה שאתה עובר אבל אתה חייב למצוא פתרון שלא כולל אלימות. למה בעצם להישאר עם אישה כזאת? אבא שלי נשאר איתה מכל מיני תירוצים שונים אבל עזוב את התירוצים, אם יש לכם ילדים הם סובלים בוודאי מהמצב הזה, תעשה עם זה משהו לפחות בשבילם.

BellA עלמה

New member
למי אפשר לפנות

במקרים שהאלימות היא הפוכה? למי הבעל יכול לפנות? נעמת וויצו ?? לא נראה לי בעצם שיש כתובת נכון להיום לגבי אלימות כלפי ילדים ע"י ילדים זה כן מדובר בתקשורת... אולי פחות... אבל מדובר

אסי97

New member
לגברים אין למי לפנות הרי אין אלימות נגד גברים

אני נמצאה כרגעה במצב מאוד קשה אני לאחר ניתוח עורקים יומים אני צריך שבני יקח אותי לבית חולים לביקורת אשתי לקחה את המפטחות של האוטו אל מנת לגרום לאלימות אין לי כל אפשרות לנסועה אם אקח אותם בכוח אהיה אלים אם לא לא אנסעה לביקורת .המסמכים של הטיפול גם באוטו

אסי97

New member
שום דבר לא יעזור כולם מתעלמים היתי במשטרה

שוטרת לא רצתה כרגיל לקבל את התלונה באתי שוב היה שוטר קיבל את התלונה אבל אמר שאין מהב לעשות רק צריך דם פניתי לטלפון של אלימות משפחה 1800 אף אחד לא עונה שלחו אותי למשטרה ללישקת לרוחה אלה שלחו אותי לפסיכיאטור המחוזי בקיצור אחד שולח לשני עזרה אין

שלום אסי 97

ברשותך, אני מציעה לך לפנות לקו לגברים הנמצאים במעגל האלימות 02-6551159, אולי שם תמצא עזרה או הכוונה לפתרון לבעיה בה אתה נמצא.

אסי97

New member
נטע תודה על המילים מין הלב

שבאים מין הלב הסיבות של איישתי אלימה הם רפאים נפשיים שהם מחמירים את המצב בתי משפט בישראל חוקקו חוקים להגן על אנשים חולי נפש אף אחד לא חוקק חוק להגן על אנשים הבראים מפני אנשים חולים .לפני עשרים שנה היה מספיק לי טלפון אחד אל מנת לאשפז את איישתי לאזן אותה נפשית עד לפעם הבאה היום אין כול אפשרות לאשפז חולה נפש אלה אם הוא הסכים או אלים בצורה קיצונית .{שימי לבהטיפול הוא תמיד במצב קיצוני ]למה נשארתי פשוט אינני יודעה .אולי החינוך שקיבלתי לתת ללא קבלת תמורה או אהבה ולא להפקיר אדם חולה להיות מסוגל להסתקל לילדי בעינים שלא הפקרתי את אימם וכאת אני משלם מחיר מאוד כבד .מאחר ובתי משפט שואלים למה כעת ? כאשר מתחילה האלימות אניני מקבל עזרה מעובדת סוציאלית אני צריך להוכיח שמצבה שוב לא יציב .אסים יש לך מספיק משלך אבל פשוט אין גוף בארץ המטפל באלימות במשפחה טיפול מנעה .באופן אובייקטיבי .אבל באמת תודה

למעלה