שמחתי לפגוש כ"כ הרבה אנשים מוכרים וחדשים הערב

שמחתי לפגוש כ"כ הרבה אנשים מוכרים וחדשים הערב

את הערב בפסטיבל התחלנו הראלה ( שאתם מכירים כ: bobani ) ואני בשולחן הפורום יחד עם בובת בובני שלה ( מה חשבתם? שסתם קוראים לה ככה?! ) שהצטרף אלינו. על מה שקרה לנו שם אספר מחר בלילה בדיווח מסכם של סוף השבוע בפסטיבל ויש גם תמונות! אני רק יכול להגיד שעם הראלה ,טיפוס בפני עצמה, שאתם חייבים להכיר!!!!!! ממש לא משעמם לרגע!!! לאט לאט התחילו לזרום חברים מוכרים מהפורום והמתחום ואנשים חדשים שהופתעו לשמוע על הפורום שלנו ושמחו לגלות שיש מקום כזה. פגשנו את חגית - המון קינמון וגם את בעלה, את יפעת - חבובית ואת גלעד בעלה הטרי , את הפתעת המפגש: לאה, את דבורה צפריר, יערה קפלן בויום שהשאירה את פטוניה האווזה לנוח ובאה להנות קצת בעצמה, את רננה לוטם אופיר מתיאטרון החלום ( "המסע אל הצליל הקסום", "ג'ק ואפון הפלא" ועוד, למי שלא זוכר ) היו שם גם איקי גלעד ובעלה המאוד חברותי, מירי פארי, אופירה ארכוני, בלה שקאטוב ועוד רבים וטובים מבובנאי ארצנו
שמחתי ונהנתי להכיר ולשוחח עם אנשים חדשים כמו: דיקלה מתיאטרון הדרקון, ניצה וחברתה ( ששכחתי את שמה ועמה הסליחה
מרוב שמות שהכרתי לראשונה ומפאת העייפות והשעה - אני מודה שקשה לי לזכור את כולם
) ועם רבים וטובים נוספים שאני מקווה שנראה בהמשך יחד איתנו בפורום. כולנו מלאנו את אולם התיאטרון של המרכז כדי לצפות בהצגה: " מטמורפוזה - פיוט בתנועה " של הבובנאי האסילנדי הנפלא: ברנד אוגרודניק - Figura Theater ( בתמונה לאחר המופע ) על רשמי מהמופע אספר בהרחבה בדיווח המסכם אבל אני יכול לומר כבר עכשיו שאני מצטער עבור כל אלה שלא הספיקו לראות
חבל לי שהיה רק מופע אחד ואין הזדמנות נוספת לצפות בו
עכשיו אני מוכרח ללכת לישון
השעה כמעט 03.00 בלילה
ב: 11.00 בבוקר אני כבר על הבמה אחה"צ - ערב: בפסטיבל כי פסטיבל יש רק פעם בשנה!!!!

דודי, צודק בכל מילה.

אכן המופע היה מרהיב. היה באמת כיף לפגוש את כולם ולדבר בזריזות (לפני שהמופע מתחיל) עם הראלה. עוד מעט אנחנו (כל המשפחה) יוצאים חולונה.אז אין לי זמן עכשיו ובטח נחזור מאוחר ומחר עבודה
. אז בהזדמנות אכנס ואכתוב איך היה לי בפסטיבל

bobani

New member
מרגש

חגית מאוד שמחתי לפגוש אותך את ממש מקסימה עם המון אנרגיות טובות - הקסמת אותי !! היה ממש חווה ליראות את המופע של האומן האיסלנדי (אין מצב שאני חוזרת על הם שלו) דודי אתה הנפש התאומה שלי כיף להכיר וליראות את כולם ולא רק לקרוא עלייהם . אני לא יודעת איך אבל בובני הופיע לזמן קצר בדוכן וסחף קהל , כי רוב הזמן בובני התווקח איתי באוטו שהוא לא רוצה לבוא אבל כניראה שדודי שיכנע אותו גם היום בארבע לערך אהיה בפסטיבל עם דודי וניראה שם את ההצגה האווזה פטונה - והיה לי הכבוד לדבר עם האמא של האווזה אתמול . אני סקרנית ונירגשת ליראות אתכם חברי הפורום ולא רק להתכתב פה רוצה לפגוש ולהכיר אתכם הראלה ובובני

תודה , תודה, שמחתי מאוד לפגוש אותך ואת פיולה

ואת אריק הגדול מכולם (והכבד) ואת שחרזדה (איילה) ודודי כמובן. אה וגם את אילן שעזר לי מאוד עם הכרטיסים. תודה אילן. אני הולכת לישון חוויות מחר , כלומר היום בעוד מספר שעות כשאחזור מהעבודה. לילה טוב

היי,אבל גם אני הייתי שם וראיתי את..../images/Emo9.gif

הייתי בפסטיבאל בענייני עבודה ושמחתי לראות שיש כזה פסטיבאל שמרכז סביבו את כל מה שקשור לתיאטרון בובות. גם אני ראיתי את הבחור המסוקס,היפה,השרירי עם העיניים הירוקות-ראיתי אותך
ראיתי גם את בובאני הייחודית עד מאד-הראלה ונחמד לראות כאן את התגובות לאחר שראיתי את הכותבים במציאות. אני פעם ראשונה כאן ובאופן מקרי הגעתי לפסטיבאל ונהנתי
שבוע מחייך וטוב

הי אילנה וברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo140.gif

שמח שגילית את הפסטיבל ואת המרכז שכשמו מרכז סביבו את תיאטרון הבובות על סוגיו וגווניו ועוד יותר שמח לשמוע שנהנת בו
איזה יופי שעל הדרך גם גילית את הפורום והגעת אלינו ( אם אינני טועה את דווקא גולשת ותיקה בכמה פורומים אחרים של תפוז ולמרות זאת לא שמעת על קיום הפורום הזה ) ראיתי אותי ולא אמרת שלום????????????????????????? לא יפה אילנה... אני אומנם גברי ומסוקס אבל מה זה רגיש
אגב את צודקת לחלוטין, הראלה - בובני היא אכן ייחודית ומיוחדת!!!!!

האמת שאמרתי שלום,הייתי ממש מולך../images/Emo254.gif

הייתי בחב' תקשורת כלשהי...................
ושלא יהיה כל ספק:אתה בעצמך ייחודי ומיוחד

55555../images/Emo254.gif../images/Emo140.gif

את כל כך חשאית...... הסקרנות בוערת.... ( טוב, נכון שהסקרנות הרגה את החתול אבל, הייי!! אני לא חתול......) אולי כבר תגלי לנו מי את ומה את עושה?!?!?!?!?!?

למעלה